Zaten araknelerde de rahat oluyor demiştin onların da çoğu yakılarak aktifleşir.Benim burcum terazi hava grubunda evet,lakin elementim ateş çok detaya girmeden doğum tarihleri 10’ar lı gün arayla baz alır elementleri yani ay’ın ilk, orta ve son evresini baz alarak bu durumlarını öğrenebilirler.
Araknelerin yan etkisi var bunu yapanlar zamanla anlıyor o yüzden araknede işlem yaparken savunma,korunma işlemleri ilk tercihim.Ve bekletmeden yakmak hava ya da toprakla aktifleştirme de yapılsa.Zaten araknelerde de rahat oluyor demiştin onların da çoğu yakılarak aktifleşir.
Bence de onunla çat savunma kırıp arkasindan başka işlemle devam edilmeli.Araknelerin yan etkisi var bunu yapanlar zamanla anlıyor o yüzden araknede işlem yaparken savunma,korunma işlemleri ilk tercihim.Ve bekletmeden yakmak hava ya da toprakla aktifleştirme de yapılsa.
Evet, araknenin elementi toprak zaten. Hava da daha uygun ateşten. Ama ben aldım yerde hemen yakilabilir diye okudum ve buraya öyle yansittigm için, ve de galiba herkesin kolayına geldiği için yakılıyor.hava ya da toprakla aktifleştirme de yapılsa.
Benim hava ve toprağım baskın. Bir gün üstüne üfleyip sonra gömerek dener yazarımEvet, araknenin elementi toprak zaten. Hava da daha uygun ateşten. Ama ben aldım yerde hemen yakilabilir diye okudum ve buraya öyle yansittigm için, ve de galiba herkesin kolayına geldiği için yakılıyor.
Dener ?dener yazarım
Yani o şekilse topraklı denemedim hiç. Öylesini deneyip yazarım demek istedimDener ?
Ben uykuyu açamamışıım belli Söyleyince anlaşıldı ayyy bide gömmekle uğraşamam ama yaa normal ritüelleri gömdüm de toprağa bi böyleli alternatifi olanlar var. Aklıma estimi kalkıp yapıyorum kendime motive edince toprağa gömmek için toprağın içinde yaşamak lazım.Beton yığınlarının arasında yaşarken sıkıntıYani o şekilse topraklı denemedim hiç. Öylesini deneyip yazarım demek istedim
Saksı da olur. Ama içinde canlı bitki yaşamalı. Ancak negatif işlemse ciçeğe hasar verebilir. Bende toprak elementi çok olduğu için bu şekilde hızını ve hafifliğini merak ettimBen uykuyu açamamışıım belli Söyleyince anlaşıldı ayyy bide gömmekle uğraşamam ama yaa normal ritüelleri gömdüm de toprağa bi böyleli alternatifi olanlar var. Aklıma estimi kalkıp yapıyorum kendime motive edince toprağa gömmek için toprağın içinde yaşamak lazım.Beton yığınlarının arasında yaşarken sıkıntı
Ben tavsiye etmiyorum negatif işlemi evdeki saksıda tutmaya. Bir avuç toprak... bir göm, iki göm, üçüncüde kusar.Saksı da olur. Ama içinde canlı bitki yaşamalı. Ancak negatif işlemse ciçeğe hasar verebilir. Bende toprak elementi çok olduğu için bu şekilde hızını ve hafifliğini merak ettim
Doğru aslında saksı durumunu bilmeden de konuşmayayım. Bizim terasta büyük küp gibi saksılı bitkiler var ağacımsı şeyler sırayla kullanıyorum kağıt çürüyüp gidiveriyor ama küçük bir salon çiçeği de bir yere kadar taşır tabii iyi olmaz.Ben tavsiye etmiyorum negatif işlemi evdeki saksıda tutmaya. Bir avuç toprak... bir göm, iki göm, üçüncüde kusar.
Beni rahatsız eder nedense evde ritüeli tamamlanan hiçbişey tutmak istemiyorum.Doğru aslında saksı durumunu bilmeden de konuşmayayım. Bizim terasta büyük küp gibi saksılı bitkiler var ağacımsı şeyler sırayla kullanıyorum kağıt çürüyüp gidiveriyor ama küçük bir salon çiçeği de bir yere kadar taşır tabii iyi olmaz.
Evetb yi Hakkımı Ver ile yapabilir miyiz?
Ben maalesef mum pek kullanmadım için. Yeterli deneme yapamadımRunelerin etki süresini gözlemleyebildiniz mi @Absoluta Virtute? Ben bi işlem de yaptım hangi sembol ve ne için olduğunu söylemeyeceğim burda açıktan. Bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim.Bir de sembolleri sağına yönde kendi takdirine bıraktığım zaman ki uygulamalar hem daha çabuk hem daha somut sonuçlar veriyor.O yüzden sanki elim artık hep sağına çizimlere gidiyor gibi.
Ben paylaştığınız günlerde foruma giremedigim için başlığı dün farkettim. Her iki basligida dün baştan sona okudum Adrar bana daha çekici geldi. Foto kalitesi daha iyi belki ondandır.Ben maalesef mum pek kullanmadım için. Yeterli deneme yapamadım