Dimmrunir - karanlığın rünleri

Yani o şekilse topraklı denemedim hiç. Öylesini deneyip yazarım demek istedim
Ben uykuyu açamamışıım belli :) Söyleyince anlaşıldı ;) ayyy bide gömmekle uğraşamam ama yaa normal ritüelleri gömdüm de toprağa bi böyleli alternatifi olanlar var. Aklıma estimi kalkıp yapıyorum kendime motive edince toprağa gömmek için toprağın içinde yaşamak lazım.Beton yığınlarının arasında yaşarken sıkıntı :sneaky:

Ben uykuyu açamamışıım belli :) Söyleyince anlaşıldı ;) ayyy bide gömmekle uğraşamam ama yaa normal ritüelleri gömdüm de toprağa bi böyleli alternatifi olanlar var. Aklıma estimi kalkıp yapıyorum kendime motive edince toprağa gömmek için toprağın içinde yaşamak lazım.Beton yığınlarının arasında yaşarken sıkıntı :sneaky:
Saksı da olur. Ama içinde canlı bitki yaşamalı. Ancak negatif işlemse ciçeğe hasar verebilir. Bende toprak elementi çok olduğu için bu şekilde hızını ve hafifliğini merak ettim

Ben tavsiye etmiyorum negatif işlemi evdeki saksıda tutmaya. Bir avuç toprak... bir göm, iki göm, üçüncüde kusar.
Doğru aslında saksı durumunu bilmeden de konuşmayayım. Bizim terasta büyük küp gibi saksılı bitkiler var ağacımsı şeyler sırayla kullanıyorum kağıt çürüyüp gidiveriyor ama küçük bir salon çiçeği de bir yere kadar taşır tabii iyi olmaz.

Runelerin etki süresini gözlemleyebildiniz mi @Absoluta Virtute? Ben bi işlem de yaptım hangi sembol ve ne için olduğunu söylemeyeceğim burda açıktan. Bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim.Bir de sembolleri sağına yönde kendi takdirine bıraktığım zaman ki uygulamalar hem daha çabuk hem daha somut sonuçlar veriyor.O yüzden sanki elim artık hep sağına çizimlere gidiyor gibi.

Runelerin etki süresini gözlemleyebildiniz mi @Absoluta Virtute? Ben bi işlem de yaptım hangi sembol ve ne için olduğunu söylemeyeceğim burda açıktan. Bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim.Bir de sembolleri sağına yönde kendi takdirine bıraktığım zaman ki uygulamalar hem daha çabuk hem daha somut sonuçlar veriyor.O yüzden sanki elim artık hep sağına çizimlere gidiyor gibi.
Ben maalesef mum pek kullanmadım için. Yeterli deneme yapamadım

Geri