Dimmrunir - karanlığın rünleri

Anlatırsanız çok sevinirim
Çemberleme ritüeli doğada herhangi bir döngüye bağlamak gerekiyor. Ay evrelerine mesela. Her yeniay ritueliniz yenilesin diye niyet tutarak. Tabiki bu ritüeli yeniayda, ay ışığında yapmanız gerekiyor.
Egregorlaın dongulere de baglanir. İşyerinizde oradaki sisteme baglayabilirsiniz. Diyelim ki her cuma toplantı oluyor, ya da maaş günü.

Çemberleme ritüeli doğada herhangi bir döngüye bağlamak gerekiyor. Ay evrelerine mesela. Her yeniay ritueliniz yenilesin diye niyet tutarak. Tabiki bu ritüeli yeniayda, ay ışığında yapmanız gerekiyor.
Egregorlaın dongulere de baglanir. İşyerinizde oradaki sisteme baglayabilirsiniz. Diyelim ki her cuma toplantı oluyor, ya da maaş günü.
Çok teşekkür ederim. Ben bazen rituellerimi aya bağlıyorum. Bilmeden cemberliyormusum. Egregor a bağlamak harika bir fikir.

Çemberleme ritüeli yenileme işlemi. Pil enerji arttırır. O enerjiyi nereye yonlendirirseniz o olur. Ro iki kişi bir araya getirmeye uygun. Aynı anda iki kişiyi ayırmaya da uygun. İki kişinin herhangi konuda fikri değiştirmeye uygun. İki kişiyi baristirmaya yine uygun.

C doğru
E nin kullanimi nasıl haclemek değil diyor bır fikir için birinin aklında ışık yakilabilir mi yoksa sadece düşüncesine vs mi erisilir

İsterseniz önce korku, endişe, nazar vb. gibi negatif etkilerin ilişkinizden temizlenmesi niyetiyle bir arınma yapın. Daha sonra durumu inceleyin ve ona göre bu hamle için tekrar işlem yapın.
Ben çok soru soruyorum ama kusura bakmayın yapmak istediğimden emin olamıyorum galiba u var mesela onu tartışmayı geri almak için ve eskiye dönmek için kullanmak nasıl olur

@Absoluta Virtute hanımefendi izninizle bir konuda tecrübenize danışmak istiyorum. Arakne, karanlığın runeleri, diger glifler olsun çalışma yapmadan önce mekan temizlenmelimi? Haneye arınma yapılmalımı? Diger konu ise çalışma yaptığımız masaya kaya tuz ile çember açılımmı? Ve yazıları ve aktiflestirmeyi o çemberde yapalımmi?

@Absoluta Virtute hanımefendi izninizle bir konuda tecrübenize danışmak istiyorum. Arakne, karanlığın runeleri, diger glifler olsun çalışma yapmadan önce mekan temizlenmelimi? Haneye arınma yapılmalımı? Diger konu ise çalışma yaptığımız masaya kaya tuz ile çember açılımmı? Ve yazıları ve aktiflestirmeyi o çemberde yapalımmi?
Ben yazdıklarınızı hiç birini yapmıyorum glifler için. Siz isterseniz yapabilirsiniz.

Ben yazdıklarınızı hiç birini yapmıyorum glifler için. Siz isterseniz yapabilirsiniz.
Anladım teşekkürler hanımefendi. Peki boş bir kağıda ilgili glif veya glifleri çizerek niyeti söyleyip şartları söyleyip ateş elementi ile aktifleştiriyorum mu yoksa aktiflestirdim mi demek gerekiyor mum ile kağıdı tutusturmadan önce. Yada tutusturduktan sonra?

Önemli! Konuyu tamamen, tüm yorumlarıyla okumadan, soruyu sormanız, şiddetle rica ediyorum.

Dimmrunir - karanlığın rünleri.
Bunlar, balmumu üzerine oyulmuş mum büyüsü rünleridir. İzlanda'dakiler arasında en sıradışı ve en eski runelerden biri.
İlk ve en önemlisi: Bu alfabe mum büyüsü içindir. Bu harfler bir mum üzerinde kazılır ve istenen amaç için yakılır.
Mumun üstünde tek bir rune çizilir. BİR MUM İÇİN, TEK BİR RUNE. Bu runeleri sadece tek bir mum yakarak uygulayabilirsiniz ya da kağıtta veya başka bir nesneye çizdiğiniz formül ile birlikte uygulayabilirsiniz. Yaptığınız ritüeli güçlendirmek için, mumun üstünde amaca uygun runeyi kazarak , ritüeli guclendirebilirsiniz.

Muma kazılan runenin hangi yöne baktığı önemlidir:
Aşağı - maksimum gücü kullanın, bir kerelik güçlü bir vuruş yapın.
Sola - engelleri temizlemek, çok sayıda bloğun veya işlemden önce ortadan kaldırılması gereken sorunların olduğu bir alanla çalışmak.
Yukarı – uzun süreli yoğun etki, tekrarlanan etki. Kısacası uzun bir vuruş.
Sağına - Orada işlerin nasıl olduğunu bilmiyorsanız, alevi kendi takdirine göre çalışması için serbest bırakın.

b – Arzu veya Hedef. Belirli bir programı yürütür.
c – Hakikate ulaşır, gizliyi ortaya çıkartır, veya korumayı kaldırır.
d – Pus. Bir kısım gizlenir, bir kısım (istenen kısım) normalden daha parlak bir şekilde vurgulanır.
e – Bir şeyi açmak, hacklemek değil, açık erişim
f – Zorla açar ve bu konumda sabitler. Yamalanamayacak bir delik açar.
g – Tamamlama, idealleştirme, gereksiz şeyleri ortadan kaldırma.
h – İki veya daha fazla yapının iç içe geçmesi. Örneğin insanları birbirine bağlamak veya yolları birbirine bağlamak.
i – Savunma yoğun ve puslu.
k – Tüm gücün tek noktada toplandığı, hedefe yönelik bir saldırı.
l – Çemberleme.
m – Tanrılara çağrı, projenin yukarıdan beslenmesi.
in – Yolda koruma.
pn – Agresif savunma.
qo – Ateşleme, ısı, yanma.
ro – İki kişi veya iki nesne üzerinde eşleştirilmiş etki.
sr – Yelken. Yol maksimum hızda ve koruma altındadır.
s – Olumsuzlukları temizler.
t – Yok edin, kesin olarak bitirin.
u – Pil.
æ – Tamamlama ve temizleme.
y – İyileştirme runesi. Detoksifikasyon, yara iyileşmesi.
z – Aynı anda savunma ve saldırı. Arkasından saldırabileceğiniz bir kalkan.
p– İki süreci bir araya getirin.
ð – Çaba. Finale ulaştıran son bir gayret.

Tutustururken aktiflestiriyorum diyoruz.
Önemli! Konuyu tamamen, tüm yorumlarıyla okumadan, soruyu sormanız, şiddetle rica ediyorum.

Dimmrunir - karanlığın rünleri.
Bunlar, balmumu üzerine oyulmuş mum büyüsü rünleridir. İzlanda'dakiler arasında en sıradışı ve en eski runelerden biri.
İlk ve en önemlisi: Bu alfabe mum büyüsü içindir. Bu harfler bir mum üzerinde kazılır ve istenen amaç için yakılır.
Mumun üstünde tek bir rune çizilir. BİR MUM İÇİN, TEK BİR RUNE. Bu runeleri sadece tek bir mum yakarak uygulayabilirsiniz ya da kağıtta veya başka bir nesneye çizdiğiniz formül ile birlikte uygulayabilirsiniz. Yaptığınız ritüeli güçlendirmek için, mumun üstünde amaca uygun runeyi kazarak , ritüeli guclendirebilirsiniz.

Muma kazılan runenin hangi yöne baktığı önemlidir:
Aşağı - maksimum gücü kullanın, bir kerelik güçlü bir vuruş yapın.
Sola - engelleri temizlemek, çok sayıda bloğun veya işlemden önce ortadan kaldırılması gereken sorunların olduğu bir alanla çalışmak.
Yukarı – uzun süreli yoğun etki, tekrarlanan etki. Kısacası uzun bir vuruş.
Sağına - Orada işlerin nasıl olduğunu bilmiyorsanız, alevi kendi takdirine göre çalışması için serbest bırakın.

b – Arzu veya Hedef. Belirli bir programı yürütür.
c – Hakikate ulaşır, gizliyi ortaya çıkartır, veya korumayı kaldırır.
d – Pus. Bir kısım gizlenir, bir kısım (istenen kısım) normalden daha parlak bir şekilde vurgulanır.
e – Bir şeyi açmak, hacklemek değil, açık erişim
f – Zorla açar ve bu konumda sabitler. Yamalanamayacak bir delik açar.
g – Tamamlama, idealleştirme, gereksiz şeyleri ortadan kaldırma.
h – İki veya daha fazla yapının iç içe geçmesi. Örneğin insanları birbirine bağlamak veya yolları birbirine bağlamak.
i – Savunma yoğun ve puslu.
k – Tüm gücün tek noktada toplandığı, hedefe yönelik bir saldırı.
l – Çemberleme.
m – Tanrılara çağrı, projenin yukarıdan beslenmesi.
in – Yolda koruma.
pn – Agresif savunma.
qo – Ateşleme, ısı, yanma.
ro – İki kişi veya iki nesne üzerinde eşleştirilmiş etki.
sr – Yelken. Yol maksimum hızda ve koruma altındadır.
s – Olumsuzlukları temizler.
t – Yok edin, kesin olarak bitirin.
u – Pil.
æ – Tamamlama ve temizleme.
y – İyileştirme runesi. Detoksifikasyon, yara iyileşmesi.
z – Aynı anda savunma ve saldırı. Arkasından saldırabileceğiniz bir kalkan.
p– İki süreci bir araya getirin.
ð – Çaba. Finale ulaştıran son bir gayret.
Sn Absoluta Virtute, tanrının 72 harfi üzerine bu uygulama yapılabilir mi? Öyle bir duyum yada bilgi aldınız mı? Bu konuya hakim göründüğünüz için soruyor ve fikrinizi almak istiyorum.

4,5 -5 saat yanan tealight mumlar var minik değil, ama adı tealight diye geçiyor .Yapı market tarzı olan iki yerde her şehirde yok bu iki market ama ikisinden biri mutlaka vardır büyükşehirdeyseniz, hem ağızları geniş olduğu için çizimi çok güzel çiziyorsunuz birebir,yanma süresi de ideal oluyor. Ben de o şekil tercih ediyorum.Kendi mumumu hiç yapmayı denemedim istiyorum aslında ama ...
Yapı marketin ismi ne ben büyükşehirdeyim. Balmumu kargosu gelene kadar soğuyorum , tabii senin için sakıncası yoksa

@Absoluta Virtute ben bişey daha sormak istiyorum musadenizle dün demiştim ya rune kolyesi vs yapıyorlar satıyorlar diye ne kadar güvenilir olur iste yükselmek kilo vermek için vs diye bölümleri var kişiye özel diyorlar ben kendi enerjime guvenemedigim için yapamıyorum bişey
Soru sormadiniz diye cevap vermedim. Enerji yükseltmek için Hermes jimnastiği veya başka pratikler yapabilirsiniz. Kolye satanların nekadar güvenilir olduğunu ben bilmiyorum. Urum'un mabet sanatta satılan tilsimlar var. O herhalde kendi ürünlerin gatantisini veriyordur. Kendisine danışabilirsiniz.

Geri