Dimmrunir - karanlığın rünleri

Salim kafayla bakınca cozdüm :) burda bir arkadas net açıklamıs runları bas kısmından yön değiştiriyoruz ben nokta sanmıstım başta :) yalnız biten mumu ne yapacagız toprağamı?
Absolute el değidirmeden çöpe atabilirsiniz demişti önceki gönderilerinde.Tene temas etmemesi burda önemli olan.Yaptığınız her ritüel mumu için geçerli bu durum bu arada.

Ama ben değdim dısına 🤦‍♀️ kenara koymak için
Bişi olmaz elma sirkeli, yada tuzlu (kaya tuzu, himalaya, deniz tuzu) ellerini yıkarsın.. Biz her gün binlerce kişiyle otobüse metroya biniyoruz onlar çok mu pürü pak, açık açık burnunu karıştıran tuvaletten ellerini yıkamadan çıkan tipler var.. sanki sarayda mı yaşıyoruz o kadar da değil yani :D

Absolute el değidirmeden çöpe atabilirsiniz demişti önceki gönderilerinde.Tene temas etmemesi burda önemli olan.Yaptığınız her ritüel mumu için geçerli bu durum bu arada.
Uygulama ile ilgili bilgi vermek istedim. Ikı gün sonra gelişme oldu hiç iletişim yokken bir aracı ile ancak olumlumu olacak sonrası bilmiyorum.ancak bence bu uygulama cok ağır bende cok zararı oldu

Buradaki harflerinden bir tanesi. Yanlız ben enerji veren runelere pek güvenmem. Bedava bitsey yok, onu unutmayalım. İşlerimizi halleden runeler enerji ile çalışıyorsa, enerji veren rune ne ile çalışır bı bakmak gerekiyor.
Ne olarak ödenir tahmininiz, ödemeyi bizi kandırıp kullanan haklarımızı çalanlara yaptıramaz mıyız yani onları kurban sunsak, onların enerjisini çalıp bizim için kullansalar gayet adil aslında.. onlar bizim haklarımızı, zamanımızı, enerjimizi çaldıkları için majide hak kanununa göre bir problem yok.

Buradaki harflerinden bir tanesi. Yanlız ben enerji veren runelere pek güvenmem. Bedava bitsey yok, onu unutmayalım. İşlerimizi halleden runeler enerji ile çalışıyorsa, enerji veren rune ne ile çalışır bı bakmak gerekiyor.
Bence diğer rune ve arakhnelere benzemiyor , inanılmaz güçlü çalışıyorlar bu yuzden enerjiyide sanırım kendimizden alıyor. Ben boyle birşey yaşamadım hatta öneriniz varmı şifalanma için arkadaslar

Geri