Adrar Dimmrunir

@zaferonay mum runesinde peş peşe işlem yapmayınız özellikle aynı konu için işlem sonunda başarısız oluyor bunu yapan arkadaslarda oldu bende de oldu ben aynı olayı birbirine bağlamak için değil de başka işlemler için yaptım aynı olay üzerine sonuç hiçbişey olmadı o yüzden bazen acele işe yaramaz yaramıyor yani 😅
Tamam yapmam şuan tecrübeleri inceliyorum. Kağıda yazıp yakıp ta sonuç alan oldumu acaba?

@zaferonay hayır kağıtta kullanmadım neden kağıtta kullanacaksınız bu mum büyüsüdür.Her ritüel kendine özgüdür kendinize göre çevireceğiniz ritüeller olur ama bu öyle bişey değil bu runelerin özü muma kazımaktır daha detaylı araştırırsanız neden mum olduğunu analayacaksınız.İzlanda alfabeleri diye bi araştırın size tavsiyem😉 Yapılması gerekeni olması gibi yaparsanız istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız bu da sizi boşuna yormamış olur. Tabi sadece bununla da sınırlı değil de bunu şu an değilde yaptıkça zamanla bilebileceğiniz bi durum.

Aklıma şu geldi.
Mesela şırınga için satacağımız inanç kalıbını net olarak teklif ettik. O zaman istediğimiz maddeyi de söyleyelim. Mesela şu bölgeye kollajen ver, saçıma biotin olarak ver gibi...
@Absoluta Virtute @Rhea @nurumm
Evet olur anlamı onu içeriyor enjekte etmek diyor hatta somuttan ziyade soyutta bile pozitif sonuç verir gibi denemek lazım.

@zaferonay hayır kağıtta kullanmadım neden kağıtta kullanacaksınız bu mum büyüsüdür.Her ritüel kendine özgüdür kendinize göre çevireceğiniz ritüeller olur ama bu öyle bişey değil bu runelerin özü muma kazımaktır daha detaylı araştırırsanız neden mum olduğunu analayacaksınız.İzlanda alfabeleri diye bi araştırın size tavsiyem😉 Yapılması gerekeni olması gibi yaparsanız istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız bu da sizi boşuna yormamış olur. Tabi sadece bununla da sınırlı değil de bunu şu an değilde yaptıkça zamanla bilebileceğiniz bi durum.
Forumda geçmiş konularda yapılan yazışmalarda bir bayan bu mum büyülerini kağıttada denemiş ve sonuç almış. O şekilde beyan etmiş diye okudum sanıyorum. O yüzden sordum size. Eskilerdensiniz sanırım.

Forumda geçmiş konularda yapılan yazışmalarda bir bayan bu mum büyülerini kağıttada denemiş ve sonuç almış. O şekilde beyan etmiş diye okudum sanıyorum. O yüzden sordum size. Eskilerdensiniz sanırım.
Almıştır, zaten düşünce gücüyle dahi harekete geçiyor grafikler,runik alfabeler. Yüzüysel olmayan önem arz eden durumlarda şahsen titiz davranıyorum.

Sanırım hastalık için beddua edilmesi gibi bir durumdan bahsediyor.
Olursa, lanetleme veya kötü enerji arındırıldıktan sonra denenmeli
Eğer tamamen pozitif yönlü çalışan bi sembol ise bu kendisine dönecektir. Bilmiyorum denemedim o yönüyle bi fikrim de yok olsa da kendime saklardım.Kimsenin negatifini üstüme çekemem kendimizinkini çektik de ;) başkaları kaldı.

Geri