Dimmrunir - karanlığın rünleri

Sevgili arkadaslar yerimden kalkamıyorum ve birşeyler yapmam lazım sevgili absolote şiringa runesini kendimizle ilgili nasıl yapıyoruz.bana şifa ol iyileştir gibi mi
Ben yapacağım işlemden önce yapmıştım.Modumu düşürmüyorsun,keyif ve enerji veriyorsun öyle de oldu, diyerek aktifleştirmiştim.Siz zaten kötüyüm diyorsunuz, gerekli vitamnileri vücuduma ve hayatıma enjekte ediyorsun öyle de oldu diye niyet edebilirsin.

Sebebi bu olabilir. Bir de negatif yapmışsınız anladım kadarıyla. Korundunuz mu?
Sevgili absolute kişinin bana cok büyük gönül kırgınlığı var bende sonra kırdığım için pişman oldum gönlünü alıp barışmak iyi niyetli olsun diye yaptım ama demekki bir yerde hata yapıyorum. Script ve arakhnelerde direkt uyhulayıp 4/4 olmustu sorun yaşamadım bunda korunma ne yapmalıyım ve karsı savunmayı nasıl kırmalıyım tam bir bilgilendirme iletebilirmisiniz birde ıkı gün geçti

Sevgili absolute kişinin bana cok büyük gönül kırgınlığı var bende sonra kırdığım için pişman oldum gönlünü alıp barışmak iyi niyetli olsun diye yaptım ama demekki bir yerde hata yapıyorum. Script ve arakhnelerde direkt uyhulayıp 4/4 olmustu sorun yaşamadım bunda korunma ne yapmalıyım ve karsı savunmayı nasıl kırmalıyım tam bir bilgilendirme iletebilirmisiniz birde ıkı gün geçti
Arakne ile yaptığınız işlemler farklıydı galiba.
Bazen kişiler birşey deneyip te, bu yöntem beni kötü etkiledi derler. Hâlbuki aynı yöntem, başka kişilerde gayet başarılı olmuş
Barışmak için yaptıysanız, yine özgür iradeye müdahale ediyorsunuz. Savunmayı kurmanız gerekiyordu.
Ben olsam ilişkiyi negatiften arındırırdım. O gönül kırma olayı mesela, gokturkte yok edecek runeler var.

Ben eskiden çok yazardım burada. Her işlemin başı arınma.

Son düzenleme:
Arakne ile yaptığınız işlemler farklıydı galiba.
Bazen kişiler birşey deneyip te, bu yöntem beni kötü etkiledi derler. Hâlbuki aynı yöntem, başka kişilerde gayet başarılı olmuş
Barışmak için yaptıysanız, yine özgür iradeye müdahale ediyorsunuz. Savunmayı kurmanız gerekiyordu.
Ben olsam ilişkiyi negatiften arındırırdım. O gönül kırma olayı mesela, gokturkte yok edecek runeler var.

Ben eskiden çok yazardım burada. Her işlemin başı arınma.

Göktürk runeleri ni şimdi tekrar okudum gönül kırgınlığını yok etmek için hangisi bilemedim ama 🤷‍♀️

Ne olarak ödenir tahmininiz, ödemeyi bizi kandırıp kullanan haklarımızı çalanlara yaptıramaz mıyız yani onları kurban sunsak, onların enerjisini çalıp bizim için kullansalar gayet adil aslında.. onlar bizim haklarımızı, zamanımızı, enerjimizi çaldıkları için majide hak kanununa göre bir problem yok.
Ben bir kere öyle bir şey denedim ama yemedi 😅

Bu gruptaki runeler iskandinav runeleriyle aşırı derecede uyumlu (diğer adrar dimmrunir tarafını deneyimlemedim henüz) Birbirlerini çok güzel tamamlıyorlar.Önce iskandinav alfabesindeki harflerden isteğinizi belirleyip yapıyor sonrasın da bu runelerle son noktayı koyunca mükk👌🤌
Absolute şu var başkasında oluyormu bilemiyorum ( gerçi bi mevzusu geçmişti )aşırı yapmak istiyorum içimden geliyor ama bi halim dermanım olmuyor bazen böyle çok isteğim şeyi eve gidince ilk işim diyorum eve geliyorum ya kafam kalkmaz yastıktan ya gözümü açamam sonra bırakıyorum yapacağım demiyorum aradan birkaç gün sonrası bi enerji geliyor yapıyorum.

Bu gruptaki runeler iskandinav runeleriyle aşırı derecede uyumlu (diğer adrar dimmrunir tarafını deneyimlemedim henüz) Birbirlerini çok güzel tamamlıyorlar.Önce iskandinav alfabesindeki harflerden isteğinizi belirleyip yapıyor sonrasın da bu runelerle son noktayı koyunca mükk👌🤌
Absolute şu var başkasında oluyormu bilemiyorum ( gerçi bi mevzusu geçmişti )aşırı yapmak istiyorum içimden geliyor ama bi halim dermanım olmuyor bazen böyle çok isteğim şeyi eve gidince ilk işim diyorum eve geliyorum ya kafam kalkmaz yastıktan ya gözümü açamam sonra bırakıyorum yapacağım demiyorum aradan birkaç gün sonrası bi enerji geliyor yapıyorum.
Bana bazen şöyle oluyor, yapmak icin aşırı istek ve enerjim olduğu zamanlarda, işi tasarlamak ve ne yapacağımı tam olarak planlayıp düşünmek icin o kadar zaman harcıyorum ki sonra uykum geliyor, saat çok geç oluyor vs. Yapmış kadar oldu dermiş gibi bırakıyorum. Onu şöyle bertaraf ettim; olma zamanı gelmemişse zaten bir mani çıkar bozuk olur yapamam, yapıyorsam bitirmişsem olma zamanı gelmiştir diye düz mantıkla saldım. Fazla düşünmüyorum ıvırını zıvırını.

Arkadaşlar genel kapsamda bir konuya değineceğim.
Bazıları bir işlemden kötü etkilendiğini, bazıları çok enerjik olduğunu söyledi.
Bu durum elementsel olabilir. Mantıken bu dimmrunirler ateş elementi hükmünde bir ritüel. Ateşi zayıf olanlar hasta olabilir veya rutin işlerinde aksilikler yaşayabilir. Çok da dert etmeyin, işiniz görülsün.
Bu durumda @nurumm 'un Ateş elementi yüksek bir kişi olduğu sonucuna varabiliriz. Belki astrolojik detaylı haritasında bu sekilde olduğu görünebilir.
Bu şekilde bir istatistik yürütebiliriz. Kendi element durumlarını bilenler ritüellerdeki enerji dengelerini değerlendirerek bilgi verebilir

Geri