Adrar Dimmrunir

Aklıma şu geldi.
Mesela şırınga için satacağımız inanç kalıbını net olarak teklif ettik. O zaman istediğimiz maddeyi de söyleyelim. Mesela şu bölgeye kollajen ver, saçıma biotin olarak ver gibi...
@Absoluta Virtute @Rhea @nurumm
Evet iyi fikir.. mesela cingözlere gurur ver etik ver 🤩😹
Şaka bir yana aslında iyi fikir ama o kadar ayrıntı çalışır mı.. eğer özel isteklerimiz varsa, mesela saçımıza biotin için teklif ettiğimiz düşünce kalıbı buna uygun olmayabilir. Kendi işine yarayacak olanı alırsa istediğimiz gibi çalışır diye düşünüyorum.

İlk başlarda çalışır,rutin olarak yapmaya devam edince ilk yapılan zamanlardaki gibi etki etmiyor yani kısa süreli bi çözüm birde bu alfabe aynı arakne gibi çok kısa süre sürüyor uzun süreli isteklerde haliyle eksik kalıyor. ( başka durumlardan çıkardığım tecrübe)
Doğru. Maddeyi tek seferlik verirse öyle devamlı bir etki alamayiz.
Lady Bathory'den daha iyi formül buldum sandım ama yemedi :))

Forumda geçmiş konularda yapılan yazışmalarda bir bayan bu mum büyülerini kağıttada denemiş ve sonuç almış. O şekilde beyan etmiş diye okudum sanıyorum. O yüzden sordum size. Eskilerdensiniz sanırım.
Hem kağıtta hem de diğer Rünlerle ve gliflerle birleştirerek formül oluşturuluyor. Denediniz mi derseniz hayır. Çünkü bana bilerek böyle bir yetenek ve enerji verilmemiş yoksa çevremde ki çoğu insana yazık olurdu..

@Absoluta Virtute şöyle bi durum var çok canımı sıktı iş yerinde bi vukuaat var ve alakam yok lakin durumun sonuçları bana da yansıyacak gibi duruyor ve ben işin içine hiç bi şekilde dahil olmak istemiyorum bunun için t runesi olur diye düşündüm ama bakınca z daha uygun gibi geldi bana çünkü olayın kapanması ne derece söz konusu tartışılır.

@Absoluta Virtute şöyle bi durum var çok canımı sıktı iş yerinde bi vukuaat var ve alakam yok lakin durumun sonuçları bana da yansıyacak gibi duruyor ve ben işin içine hiç bi şekilde dahil olmak istemiyorum bunun için t runesi olur diye düşündüm ama bakınca z daha uygun gibi geldi bana çünkü olayın kapanması ne derece söz konusu tartışılır.
Z runesi hem duruma daha az müdahale eder hem daha az enerji harcar.

Mum rünleri. Büyücüden büyücüye aktarılan eski, çok katmanlı bir seri. Büyücüler ya tedavi için ya da çeşitli büyülü çalışmalarda destek olarak kullanmışlar, kendilerininkini eklemişler, seriyi genişletmişler.
Her rune ikilitir, yani niyete bağlı olarak, iki konumda çalışır. Açma ve kapatma, Kaldır ve Ekle vb.

a – Karanlığı ve engelleri ortadan kaldırın, çalışma için alanı açın.
b – Şırınga. Vücuda veya duruma verilmesi gereken bir vitamin veya gerekli madde.
c – Kıymık. Bir gövdeye veya duruma bir şeyi çıkarmak veya eklemek için. Veya bir şeyin içinde bulunan bir şeyle (evdeki insanlar gibi.) çalışmak.
d – Ritüel için kapalı bir alan yaratmak. Bu işarete sahip bir mum, bir cadının çemberinin yerini alabilir veya bir ustanın çalışma odasını izole edebilir.
e –korumaları acar, bariyerleri catlatır.
- Bir çizgiye veya yapıya bir şeyler eklemek. İş yerine kendinizi mi yoksa başka birinin hayatına bir hastalık mı?
i – Sırları açığa çıkarın, bilgi edinin.
g – Çapa.
h – Temizlik için rune. Belirtilen enerjileri ve elementleri uzaydan yakalayıp balmumunun içine çeker ve orada kilitler.
k – Büyülü çalışmanın yükselticisi.
l – Fehu'nun tam benzeri. Ateş unsuruna bağlı.
m – Tuzaktan çıkın, durumdan bir çıkış yolu bulun, fark edilmeden bırakın.
n – pus,hem operatörü, hem alanı, hem de operatörün istediği bir kişiyi gizleyebilen. Herhangi bir kılık değiştirme, niyete bağlıdır.
o – Doğum. Döllenmeden doğuma ve geriye kadar ikili bir süreç. Her alana uygulanabilir (yatırımcılıga ilgi duydular, paraya hamile kaldılar, daire doğurdular).
p - Önemli bir işi, amacı veya önemli bir nesneyi nazardan ve müdahaleden korumak.
r - Korkutmak, sersemletmek veya uyanıklığını uyuşturmak.
s – Her türlü titiz ve hassas çalışma için. Laboratuvar hassasiyeti ve hassasiyeti gerektiren manipülasyonların gerçekleştirilmesinde hedefli bir vuruşa ve en iyi temizliğe yardımcı olabilir. Görünüşe göre bazı şamanlar tarafından pire ve diğer küçük parazitleri öldürmek için kullanılmıştı.
t – Sakin ve sorunsuz bir şekilde konuyu sonlandırın.
u – Çalışmayı geri alın, bir işlemi iptal edin, bir şeyi düzeltin veya geri yükleyin
q – Birleşme. Bir mumdaki elementleri karıştırmak ve aşk büyüleri için uygun.
x – Eczorsizm, musallatları, enerji parazitlerini vb. kovmak için.
z – Kimsenin sizi bulamaması için güvenli ve sıkı bir şekilde saklayın. Rakibin üzerine yerleştirildiğinde kör edici ve kafa karıştırıcı bir etki yaratabilir. Bir alanın veya evin çevresinde aşılmaz bir alan oluşturarak davetsiz misafirleri uzaklaştırabilir. Belirli nesneleri gizlemek için onu özel olarak kendinize koymak yerine bir odaya, alana koymak daha iyidir.
ae - Tuzak - kafa karışıklığı, kaybolmasına neden olur, yönünüzü şaşırtır
ö – Avınızı yemle takip edin ve yakalayın, ihtiyacınız olanı yakalayın, yollar ve patikalar boyunca gizlice gizlice
Mum rünleri. Büyücüden büyücüye aktarılan eski, çok katmanlı bir seri. Büyücüler ya tedavi için ya da çeşitli büyülü çalışmalarda destek olarak kullanmışlar, kendilerininkini eklemişler, seriyi genişletmişler.
Her rune ikilitir, yani niyete bağlı olarak, iki konumda çalışır. Açma ve kapatma, Kaldır ve Ekle vb.

a – Karanlığı ve engelleri ortadan kaldırın, çalışma için alanı açın.
b – Şırınga. Vücuda veya duruma verilmesi gereken bir vitamin veya gerekli madde.
c – Kıymık. Bir gövdeye veya duruma bir şeyi çıkarmak veya eklemek için. Veya bir şeyin içinde bulunan bir şeyle (evdeki insanlar gibi.) çalışmak.
d – Ritüel için kapalı bir alan yaratmak. Bu işarete sahip bir mum, bir cadının çemberinin yerini alabilir veya bir ustanın çalışma odasını izole edebilir.
e –korumaları acar, bariyerleri catlatır.
- Bir çizgiye veya yapıya bir şeyler eklemek. İş yerine kendinizi mi yoksa başka birinin hayatına bir hastalık mı?
i – Sırları açığa çıkarın, bilgi edinin.
g – Çapa.
h – Temizlik için rune. Belirtilen enerjileri ve elementleri uzaydan yakalayıp balmumunun içine çeker ve orada kilitler.
k – Büyülü çalışmanın yükselticisi.
l – Fehu'nun tam benzeri. Ateş unsuruna bağlı.
m – Tuzaktan çıkın, durumdan bir çıkış yolu bulun, fark edilmeden bırakın.
n – pus,hem operatörü, hem alanı, hem de operatörün istediği bir kişiyi gizleyebilen. Herhangi bir kılık değiştirme, niyete bağlıdır.
o – Doğum. Döllenmeden doğuma ve geriye kadar ikili bir süreç. Her alana uygulanabilir (yatırımcılıga ilgi duydular, paraya hamile kaldılar, daire doğurdular).
p - Önemli bir işi, amacı veya önemli bir nesneyi nazardan ve müdahaleden korumak.
r - Korkutmak, sersemletmek veya uyanıklığını uyuşturmak.
s – Her türlü titiz ve hassas çalışma için. Laboratuvar hassasiyeti ve hassasiyeti gerektiren manipülasyonların gerçekleştirilmesinde hedefli bir vuruşa ve en iyi temizliğe yardımcı olabilir. Görünüşe göre bazı şamanlar tarafından pire ve diğer küçük parazitleri öldürmek için kullanılmıştı.
t – Sakin ve sorunsuz bir şekilde konuyu sonlandırın.
u – Çalışmayı geri alın, bir işlemi iptal edin, bir şeyi düzeltin veya geri yükleyin
q – Birleşme. Bir mumdaki elementleri karıştırmak ve aşk büyüleri için uygun.
x – Eczorsizm, musallatları, enerji parazitlerini vb. kovmak için.
z – Kimsenin sizi bulamaması için güvenli ve sıkı bir şekilde saklayın. Rakibin üzerine yerleştirildiğinde kör edici ve kafa karıştırıcı bir etki yaratabilir. Bir alanın veya evin çevresinde aşılmaz bir alan oluşturarak davetsiz misafirleri uzaklaştırabilir. Belirli nesneleri gizlemek için onu özel olarak kendinize koymak yerine bir odaya, alana koymak daha iyidir.
ae - Tuzak - kafa karışıklığı, kaybolmasına neden olur, yönünüzü şaşırtır
ö – Avınızı yemle takip edin ve yakalayın, ihtiyacınız olanı yakalayın, yollar ve patikalar boyunca gizlice gizlice girin.
Ekli dosyayı görüntüle 3303

Fazla enerji çekimi, yapılan işlemin gerçekleşmesi zor olduğu için olabilir. Başka kişi için yaptıysanız ve de önceden savunma kırmadan ise tabiki çok enerji çeker. Muhtemelen olacak istediğiniz, bukadar enerji çekiliyorsa çözüm imkanı var demektir
Ben buradaki runelerden denemek istiyorum bir kaç konu var aklımda çok fazla detay var bir şeyler öğrenmek isterken kafam iyice karıştı bir büyü tılsım yapmak gerçekten zor evet fakat okurken aklım daha çok karıştı diper runelerin yönü var bunların yok çember korunma hakkında da bilgi paylaşırsanız çok sevinirim

Ben buradaki runelerden denemek istiyorum bir kaç konu var aklımda çok fazla detay var bir şeyler öğrenmek isterken kafam iyice karıştı bir büyü tılsım yapmak gerçekten zor evet fakat okurken aklım daha çok karıştı diper runelerin yönü var bunların yok çember korunma hakkında da bilgi paylaşırsanız çok sevinirim
Korunma çemberi hakkında forumda konular var.

Z runesi hem duruma daha az müdahale eder hem daha az enerji harcar.
Z runesini yaptım bi an aceyle mi oldu ,düşünemedim mi karsıdakinin savunmasını kırmayı önce bu işlemi yaptım mumu yaktım ki hemen peşi sıra savunmasını da kırdım belki sıradan biri olsa yeterli derdim de Kuran-ı Kerimi elinden düşürmeyen biri o yüzden dedim yap kızım. Oldu bitti :giggle: konu da bana bulaşmadan kapandı.

Z runesini yaptım bi an aceyle mi oldu ,düşünemedim mi karsıdakinin savunmasını kırmayı önce bu işlemi yaptım mumu yaktım ki hemen peşi sıra savunmasını da kırdım belki sıradan biri olsa yeterli derdim de Kuran-ı Kerimi elinden düşürmeyen biri o yüzden dedim yap kızım. Oldu bitti :giggle: konu da bana bulaşmadan kapandı.

Nur hanım bende yanlış bişey yapmamak için ve doğru ve hızlı sonuç alabilmek için detayları defterime yazıyorum siz bu kadar çabuk sonuç alıyorsunuz ritüellerinizden rica etsem bana teknik olarak yardımcı olma şansınız var mı

Nur hanım bende yanlış bişey yapmamak için ve doğru ve hızlı sonuç alabilmek için detayları defterime yazıyorum siz bu kadar çabuk sonuç alıyorsunuz ritüellerinizden rica etsem bana teknik olarak yardımcı olma şansınız var

sevdiğim kişiyle uzlaşmak ve geri dönmesini istiyorum sadece arett çalıştırsak yeterli oluyır mu açıkçası bunları öğrenmek istiyorum

@Abbraxas şimdi bu işlemde ben kendimi garantiye aldım belki böyle bişey olmayacaktı bilemiyorum ondan doalyı olabilir evet işlem hızlı sonuç vermiştir olabilir sonuçta ben istediğim duruma ulaştım mı ulaştım. Benimde tutmayan işlemlerim oluyor tabi olmıuyor değil olanları paylaştığımız için sizin olmayanlardan bilginiz olmuyor. Diğer sorunuza gelecek olursam glifler işe yaramaya yarar da kısa süre sonra geri yollarınız ayrılır hemde çok kısa en falza maksimum 1 ay o da maksimum ortalama 10 gün sonra geri kopar bağlarınız bence boşa şevkiniz kırılır tavsiye etmem. Başka bişey deneyecek mişiniz denersiniz.

@Abbraxas şimdi bu işlemde ben kendimi garantiye aldım belki böyle bişey olmayacaktı bilemiyorum ondan doalyı olabilir evet işlem hızlı sonuç vermiştir olabilir sonuçta ben istediğim duruma ulaştım mı ulaştım. Benimde tutmayan işlemlerim oluyor tabi olmıuyor değil olanları paylaştığımız için sizin olmayanlardan bilginiz olmuyor. Diğer sorunuza gelecek olursam glifler işe yaramaya yarar da kısa süre sonra geri yollarınız ayrılır hemde çok kısa en falza maksimum 1 ay o da maksimum ortalama 10 gün sonra geri kopar bağlarınız bence boşa şevkiniz kırılır tavsiye etmem. Başka bişey deneyecek mişiniz denersiniz.
Bağlama biraraya gelme için büyü yapmaktansa ilişki arınması yapması daha iyi olmaz mı 🧐

Bağlama biraraya gelme için büyü yapmaktansa ilişki arınması yapması daha iyi olmaz mı 🧐
Hiç bi fikrim yok @Rhea ilişki arındırması yapmadım şu ana kadar bilemiyorum. Aslında güzel ritüellerim var ama paylaşmak istemiyorum çok saçma sapan takıntılı bi şekilde kullanmaya kalkıyorlar bilinçsiz ve tecrübesiz insan çok fazla kimsenin negatifini üstüme alamam.

@Absoluta Virtute sorum olucak şimdi kalın normal bi muma kazisak saatlerce o mum yanar onumu beklicez.Daha hızlı yanip biten mum cesitleri varmi hem kalin olup hem hizli yanip biten.Balmumundan kendimiz yapsak ne kadar süre yanar.Saatlerce mumu beklemek saçma geldi mum yanarken bırakıp gidelimmi 😂

Geri