Toplu aydınlanmanın asla gerçekleşmeyecek olması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BB75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu nasıl bir üslup ..... Farkında mısınız @BB75 ile birşey konuşuyoruz karşılıklı. Dolayısıyla kimsenin konuşmasına dahil olmadim.
Benim söylediğimi beğenir beğenmez kullanır kullanmaz kendisi bilir.
Bu başlık temiz kalsın birilerine faydası dokunsun o yüzden bana ne yazacaksaniz diğer başlıktan yazın.
Diğer başlığın tarafında çok büyük sıkıntı var. Büyük ihtimal tıbbi bir durum veya patlama yapan herhangi başka bir şey. Orayı bence öylece bırakalım. Gereğini yapar görenler.

Diğer başlığın tarafında çok büyük sıkıntı var. Büyük ihtimal tıbbi bir durum veya patlama yapan herhangi başka bir şey. Orayı bence öylece bırakalım. Gereğini yapar görenler.
@Alex06 buranın temiz kalmasını istiyor , lütfen ordan buraya sıçramayın
Bana yaptığın uyarıyı hatırlatmak istedim canım, ama senin arkadaşındır söyleyemezsin ben söyledim senin yerine iyi akşamlar

Sayın AhlakiDeğer dilencilik yaptığım kanısına nereden vardınız. Beni incitmiyor ama normal hayatta da böyle bir anlatım tarzınız varsa insanların kalbini kırabilirsiniz. Sağlıcakla kalın.
İki yetişkin gibi konuşsak daha faydalı olurdu.Siz şeytanı mı daha çok seviyorsunuz yoksa Lucifer ı mı? Hangisini sevmeniz normal koşullar altında daha kazançlı olur?Avam olmamak yükselmek üç beş kuruşa ruhunu satmak için?

İki yetişkin gibi konuşsak daha faydalı olurdu.Siz şeytanı mı daha çok seviyorsunuz yoksa Lucifer ı mı? Hangisini sevmeniz normal koşullar altında daha kazançlı olur?Avam olmamak yükselmek üç beş kuruşa ruhunu satmak için?
Olur, konuşalım. Şeytanla da Luciferla da işim yok. Yükselmekten kastımın ruhumu satmak olduğunu nereden çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Ben mi kendimi ifade edemiyorum. Yanlış bir yolda yürüdüğümü düşünüyorsanız neden daha temiz cümlelerle beni uyarmıyorsunuz.

Negatif enerjiden hayatım boyunca kaçmadım, Pozitifi anladığım gibi negatifi de anlamaya gayret ediyorum. Belki hata yapıyorum, ben de mi bir gariplik var acaba :)
Hata değil. Negatifi anlamaya çalışıp incelediniz zaman, size etki etmez.
Ayrıca garip olmak alışılmadık olmak demek. Bence iyidir bazı garplikler. Normal nedir ki?

İlk öğrendiğin şey çok önemli. Çünkü diğer tüm öğrendiklerin ilk öğrendiğini doğrulamak için gelir.
Bir mesaj aldığımı düşünüyorum. Tamamen anlamadım değil fakat bir bebeğe emeklemeyi öğretmek için yetişkinlerin kullandığı cümleleri kullanırsanız bebek afallar. Yaşadığım şey bu sanırım

Hata değil. Negatifi anlamaya çalışıp incelediniz zaman, size etki etmez.
Ayrıca garip olmak alışılmadık olmak demek. Bence iyidir bazı garplikler. Normal nedir ki?
Sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Benim kullanılan cümleleri, belki bazı metaforları anlamamam normal mi yoksa sorun tamamen ben miyim ? :)

Geri