BB75
Kayıtlı Üye
Eksiklerim olabilir. Henüz yolun çok başındayım. Sizlerin de bakış açısını dinlemek, anlamak isterim.Yüksek bilinci tanımlar mısınız.
Eksiklerim olabilir. Henüz yolun çok başındayım. Sizlerin de bakış açısını dinlemek, anlamak isterim.Yüksek bilinci tanımlar mısınız.
Bazı yetiler neler?Hem ruhen hem bedensel olarak sağlıklı, algıları açık, insanın yaratılışını ve yaratılış amacını anlamış, nefsine köreltebilmiş ve tüm bunların sonucunda sıradan ve nefsine yenik düşmüş insanlar da olmayan bazı yetilere sahip kişidir diyebilirim.
Bir yanlış anlaşılma var galiba. NeyseEksiklerim olabilir. Henüz yolun çok başındayım. Sizlerin de bakış açısını dinlemek, anlamak isterim.
Bu bana ideal yurttaş tanımını hatırlattıHem ruhen hem bedensel olarak sağlıklı, algıları açık, insanın yaratılışını ve yaratılış amacını anlamış, nefsine köreltebilmiş ve tüm bunların sonucunda sıradan ve nefsine yenik düşmüş insanlar da olmayan bazı yetilere sahip kişidir diyebilirim.
Hayır. Sorunuza cevap verdim ancak cevabım eksiklikler içerebileceğinden sizlerin de bakış açısını öğrenmek istedim.Bir yanlış anlaşılma var galiba. Neyse
Dediğim gibi benim bakış açım Siz nasıl tanımlarsınız yüksek bilinciBu bana ideal yurttaş tanımını hatırlattı
Bilirsiniz işte normalde duyulamayan sesleri duymak, belki farklı boyutlardan varlıklarla iletişimde olmak vs. Cinleri kastetmiyorum bu aradaBazı yetiler neler?
Bunlar yetenek resim müzik gibi . Çoğu kişide bulunur üzerine giderseniz gelişir gitmezseniz körelir. Yüksek bilinçte olup olmamakla ilgili değil..Bilirsiniz işte normalde duyulamayan sesleri duymak, belki farklı boyutlardan varlıklarla iletişimde olmak vs. Cinleri kastetmiyorum bu arada
Bir olmak...Dediğim gibi benim bakış açım Siz nasıl tanımlarsınız yüksek bilinci
Ben çoğu kişide bulunduğunu düşünmüyorumBunlar yetenek resim müzik gibi . Çoğu kişide bulunur üzerine giderseniz gelişir gitmezseniz körelir. Yüksek bilinçte olup olmamakla ilgili değil..
Naçizane tavsiyem önce bilinç ile ilgili okumaya başlayın ," consciousness" farkındalık. Ardından yüksek bilinç...
Aksine bi o kadar azınlıktalarBen çoğu kişide bulunduğunu düşünmüyorum
Bu yetenekler herkeste bulunuyorsa bile üzerinde çalışmakla açılacağını düşünmüyorum. Belli başlı şeyler kullanan insanlar var mesela sır gibi saklıyolar.Bunlar yetenek resim müzik gibi . Çoğu kişide bulunur üzerine giderseniz gelişir gitmezseniz körelir. Yüksek bilinçte olup olmamakla ilgili değil..
Naçizane tavsiyem önce bilinç ile ilgili okumaya başlayın ," consciousness" farkındalık. Ardından yüksek bilinç...
Öğreniyorum ben de sizin gibi insanlardan bu yorum da bana birşeyler kattı. Teşekkür ediyorum.Bir olmak...
Bence herkeste var sadece birileri nasıl aktif edeceğini bizden daha iyi biliyorlar.Ben çoğu kişide bulunduğunu düşünmüyorum
Buna katılmıyorumBence herkeste var sadece birileri nasıl aktif edeceğini bizden daha iyi biliyorlar.
Saygı duyarım. Sadece bildiğim bazı insanlar var bir şeyleri biliyorlar ve sır gibi saklıyorlar.Buna katılmıyorum
Valla benim denk geldiklerim söyleyemem yasak deyip duruyorlardı, sözleşme diyorlardı ben de zorlamıyordum eskiden o da artık bıraktımSaygı duyarım. Sadece bildiğim bazı insanlar var bir şeyleri biliyorlar ve sır gibi saklıyorlar.
Benzer işler benim karşıma çıkanlar da çok uzun eğitim süreçlerinden bahsediyor. Bazıları ücret istemese de yapılması gereken işlemler için durumunun yerinde olması lazım. 4-5 sene sürse eğitim bayağı bir para eder o da zor açıkçasıValla benim denk geldiklerim söyleyemem yasak deyip duruyorlardı, sözleşme diyorlardı ben de zorlamıyordum eskiden o da artık bıraktım
Aydınlanmak isterseniz ben sizi hemen aydınlatırim 4-5 seneye gerk yok.Benzer işler benim karşıma çıkanlar da çok uzun eğitim süreçlerinden bahsediyor. Bazıları ücret istemese de yapılması gereken işlemler için durumunun yerinde olması lazım. 4-5 sene sürse eğitim bayağı bir para eder o da zor açıkçası