Toplu aydınlanmanın asla gerçekleşmeyecek olması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BB75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla benim denk geldiklerim söyleyemem yasak deyip duruyorlardı, sözleşme diyorlardı ben de zorlamıyordum eskiden o da artık bıraktım
Bu sözleşmeler pozitif ya da negatif varlıklar ile yapılabilir. Diyelim ki benim de böyle içi özel bilgiler dolu sözleşmem var.
Ki çoğu insanın kendisinin yolculuğunda lazım olan şeylerdir
Ben bu bilgileri kimseye aktarmam
Çünkü zaten anlayabilen veriliyor
Demişsiniz ki, insanların frekansının yükselmesi, insanlığın level atlaması, dünyanın daha iyi olması falan filan.
Bunu iyilerin tarafı ister ama bilir ki diğerlerinin algısı kapalı.
İnanmazlar, deli derler , kafayı bozdu derler . Derler de derler.
O yüzden kendini yormaz bilge kişi .
Bilge kişi kendi tekamülu ile ilgilenirsenir, derece atlamak ister. Daha bilge olur ,daha daha. Ve saçtığı enerji, ışık vs.. daha da geniş insanların aurasini etkiler. Bilgeliği arttıkça 500 insanın aurasini etkiliyorken 5 bin kişinin aurasina çıkar. Sonra bir şehri kaplar.
Auraya etki ettiği zaman pozitif etki sebebiyle kötülükler aza düşer.
Bu büyük bir iyiliktir insanoğluna zaten.
Herşey olması gerektiği gibi oluyor. Nedenlerle kafa yorma lütfen. Nasıllara odaklan bence.

Bu sözleşmeler pozitif ya da negatif varlıklar ile yapılabilir. Diyelim ki benim de böyle içi özel bilgiler dolu sözleşmem var.
Ki çoğu insanın kendisinin yolculuğunda lazım olan şeylerdir
Ben bu bilgileri kimseye aktarmam
Çünkü zaten anlayabilen veriliyor
Demişsiniz ki, insanların frekansının yükselmesi, insanlığın level atlaması, dünyanın daha iyi olması falan filan.
Bunu iyilerin tarafı ister ama bilir ki diğerlerinin algısı kapalı.
İnanmazlar, deli derler , kafayı bozdu derler . Derler de derler.
O yüzden kendini yormaz bilge kişi .
Bilge kişi kendi tekamülu ile ilgilenirsenir, derece atlamak ister. Daha bilge olur ,daha daha. Ve saçtığı enerji, ışık vs.. daha da geniş insanların aurasini etkiler. Bilgeliği arttıkça 500 insanın aurasini etkiliyorken 5 bin kişinin aurasina çıkar. Sonra bir şehri kaplar.
Auraya etki ettiği zaman pozitif etki sebebiyle kötülükler aza düşer.
Bu büyük bir iyiliktir insanoğluna zaten.
Herşey olması gerektiği gibi oluyor. Nedenlerle kafa yorma lütfen. Nasıllara odaklan bence.
Bence algıları kapalı bir insan ilgisini çeken şeyleri araştırma zahmetine girmez, üzerine gitmez. Bilmediğimiz bazı durumların, tekniklerin, bilgilerin olması bizi algısı kapalı insan mı yapar. Ya da birilerinin bizden fazlasını bilmesi onların algılarının daha açık olduğu anlamına mı gelir.

Bence algıları kapalı bir insan ilgisini çeken şeyleri araştırma zahmetine girmez, üzerine gitmez. Bilmediğimiz bazı durumların, tekniklerin, bilgilerin olması bizi algısı kapalı insan mı yapar. Ya da birilerinin bizden fazlasını bilmesi onların algılarının daha açık olduğu anlamına mı gelir.
Bazı cümlelerine.evet bazılarına hayır diyorum ben kendimce.
Çaba güzeldir, öğrenmek güzeldir öğrendiklerini çaba ile uygulamak en güzelidir.
Ama işte bazi şeyler için algılarının daha açık olması gerekir
İzninle ben kendimden küçük bir örnek vereyim.
Rüyalara çok inanırım ve onları ciddiye alırım . Yorumlatirim hep. Bana bir çok uyarı vardır ve beklemedigim yerden gerçekleşir. Ama duygusal olarak hazirimdir artık. Etrafim hiç umursamaz. Daha geçenlerde kardeşimi gördüm. Yorumcum , söyle ona önüne engeller ve yıpratıcı süreç çıkacak. Hemen salmasin devam etsin dedi. Ve kardeşim saldı. Oysa onun için çok hayırlar getirecek bir işin yorucu bir surecindeydi sadece.
Eskiden durugöru bir insandım. Ben kapatmak istedim ve o özelliğim kapandı.
Neden bana verildi bilmiyorum.
Sen isteyerek durugöru olabilir misin !?? Bilemiyorum. Yine her şey algılarının ne kadar açık ve müsait olduğuna bağlı. Kusuruma bakma 3 çocuk annesiyim ve çok odaklanarak yazamadım

Bazı cümlelerine.evet bazılarına hayır diyorum ben kendimce.
Çaba güzeldir, öğrenmek güzeldir öğrendiklerini çaba ile uygulamak en güzelidir.
Ama işte bazi şeyler için algılarının daha açık olması gerekir
İzninle ben kendimden küçük bir örnek vereyim.
Rüyalara çok inanırım ve onları ciddiye alırım . Yorumlatirim hep. Bana bir çok uyarı vardır ve beklemedigim yerden gerçekleşir. Ama duygusal olarak hazirimdir artık. Etrafim hiç umursamaz. Daha geçenlerde kardeşimi gördüm. Yorumcum , söyle ona önüne engeller ve yıpratıcı süreç çıkacak. Hemen salmasin devam etsin dedi. Ve kardeşim saldı. Oysa onun için çok hayırlar getirecek bir işin yorucu bir surecindeydi sadece.
Eskiden durugöru bir insandım. Ben kapatmak istedim ve o özelliğim kapandı.
Neden bana verildi bilmiyorum.
Sen isteyerek durugöru olabilir misin !?? Bilemiyorum. Yine her şey algılarının ne kadar açık ve müsait olduğuna bağlı. Kusuruma bakma 3 çocuk annesiyim ve çok odaklanarak yazamadım
Anlatmak istediğinizi anladım. Kendi fikrime gelecek olursak, bu forumu keşfetmeden önce hep bilginin birilerinden geleceğini aksi taktirde kendi kendine bir şeylerin öğrenilemeyeceğini düşünürdüm. Bazı üyeler sağ olsunlar bu konuda ki bakış açımı değiştirdi ve daha önce hiç bilgi sahibi olmadığım ve çok az anladığım bir konuda birden zihnim açılmaya başladı. Yani bana kalırsa bir insan gerçekten odağını tek bir noktaya yönlendirirse bilgi kendisine akacaktır. Her insan bu bilgileri alıp değerlendirip somut bir şeyler ortaya çıkarabilme potansiyeline sahiptir yeter ki inansın.

Toplu aydınlanma tarihte 2 kere gerçekleşti. Ama kalıcı olmasına izin verilmedi.

Toplu aydınlanmanın gerçekleşmesi geçici bir rahatlama, ama kalıcılık temennisi ile bakarsan da koca bir yanılgı olur.

Hz. Süleyman kendi münferit duasına icabet aldı ve tüm gizli ilimlerini şer odaklarını susturmak için kullandı. İblisin kıyamete kadar icraat yetkisi olduğu için ona dokunamadı, ama iblis te Hz Süleymanın sahnede olduğunu görünce onun ölümünü beklemek sureti ile yeryüzünün en ücra köşeye çekilip kendi vaktini beklemeye başladı. Böylece tüm insanlar şeytani yükler altında olmadıkları, çok kolay imtihan şartları üzerinden refah içinde yaşamaya başladılar.

Ama bu durum dünya matrixinin tasarlanma amacına aykırı bir durum olsa da, Matrixe gizli kodlarla ve meşru bir saltanatla hükmeden Hz. Süleyman, dünya barışı için tüm şartları neredeyse yeniden dizayn ettirdi. En azından duası kabul olup kendi devri o şekilde tamamlanıncaya kadar. Böylece kurtla kuzu beraber yaşayabileceklerdi.

Çünkü iblis ve avanelerinin tüm icraat alanları tutuldu. Arafta yaşayan insanlar (botlar), meydan boş diye inananlara meylettiler ve çoğunluğa katılarak daha da etkili bir kollektif oluşturmuş oldular. Cehennemlikler bile etkisizce , zararsızca ve devrin bereketinden nasiplenerek avantadan yaşadılar. Çünkü ilham alacakları iblis o an için blokaj altındaydı.

Toplu aydınlanma bile anca bu şekilde mümkün oldu. Hz. Süleyman vefaat eder etmez iblis te vezirlerine kavuştu. Eskisi gibi yeryüzünün büyük çoğunluğu üzerinde yeniden hakim oldu. Çünkü buna yetkisi vardı zaten.
Bu Dünyada Cennet beklememek lazım. Dediğiniz gibi Süleyman zamanında bile bu mümkün olmadı. Yani İnsanların hepsi Aydınlanmadı demek istiyorum. Zaten Kuranda İnsanların çoğuna uyarsan seni yoldan saptırırlar diye yazıyor...

Evet haklısınız ancak yüksek bilinç seviyesine sahip insanların azınlıkta olduğunu düşünmüyorum.
Bana göre çoğunlukta olmadığı kesin, azınlık ise noksanlıktan dolayı biçare bir durumda, çünkü toplum olarak birbirimizi aşağı çekme konusunda büyük gayret gösteriyoruz. Kalan gerisi ise...Evrenin yasası yardım etsin.

Bana göre çoğunlukta olmadığı kesin, azınlık ise noksanlıktan dolayı biçare bir durumda, çünkü toplum olarak birbirimizi aşağı çekme konusunda büyük gayret gösteriyoruz. Kalan gerisi ise...Evrenin yasası yardım etsin.
Bilmiyorum bazen her şeyi görmezden gelip yardım edebilecekleri hissiyatına kapılıyorum ama foruma katıldıktan sonra bu fikrimi değiştirdim. Bazı insanlara ne yaparsan yap yardım edemiyorsun. Bundan dolayı yardım edebileceklerine de heves kalmıyor sanırım

Bilmiyorum bazen her şeyi görmezden gelip yardım edebilecekleri hissiyatına kapılıyorum ama foruma katıldıktan sonra bu fikrimi değiştirdim. Bazı insanlara ne yaparsan yap yardım edemiyorsun. Bundan dolayı yardım edebileceklerine de heves kalmıyor sanırım
Kimse kimseye yardım edemez, ancak gittiği yere yol işareti bırakır; tercihi o ize daha yakın olan kişi bunu izler...şahsi fikrimi sorarsanız yardım etmeye çalışmayın, isterse ancak, bıraktığınız izler hakkında sorularına cevap verirsiniz.

Bir insanın anne babası suç işledi ve hapse girdi. Müebbet yediler. Hapis bir AVM kadar büyük ve sadece yapay ışıklandırmalar var. Dışarı ile hiçbir bağlantısı yok. Belki bir bu hapishanenin içi de saray gibi. Keşvedilmeyi bekleyen çok daha güzel odaları var. Eğlence odaları, dinlenme odaları, ibadet odaları, kitaplik odaları ve hatta elektrik ve su tesisatının bulunduğu (kozmik) odalar.

Hapiste doğan çocuklar gerçekleri işitecekler ama hapishanenin içi ile köklenecekler. Onların da çocukları kademe kademe hapishaneyi yurt bilecekler ve ona odaklanacaklar. Hapishanenin içine odaklandıkça da dar alanda sıkışacaklar ve kendi içlerinde bölünmeler yaşayacaklar. Sonuç olarak daha güçlü olan sürekli hakimiyet kuracak ve genel kullanım kuralları ile ilgili tüm öncelikleri kendine göre belirleyecek.

Aradan 1000 yıllar geçecek.

Tablo şu : 100 odalı hapishanenin her odasında bir topluluk olacak. Birbirleri ile alışveriş veya savaş halinde olacaklar. Kız alıp kız verecekler. Herkes kendi odasının kapısına 40 kilit vuracak güvenlik için vs.

Yöneticiler sigorta odasını ele geçirmiş olacaklar. Sözleri yerine getirilmediği zaman elektriği kesip herkesi korku ortamına hapsederek Tanrının gazabı ile insanları korkutuyorlar. Eğlence odaları belli elit kişilere özel olacak. İbadet odalarında klima, ısıtma vs olmayacak. Kitaplıklarda dış dünyayı anlatan tüm kitaplar kaldırılmış olacak vs.

Şimdi yaşadığımız dünyanın bu hapishaneden hiç bir farkı yok.
Kozmik odalara geçmenin bir yolu var mı

Geri