Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir süredir bu forumda sürekli bir şeyler okuyorum ve yazılanlar, yazılanlara verilen cevaplar, yöneticilerin tutumları oldukça güzel. henüz mesaj yazmamıştım demek ki bu konuya kısmetmiş. siteyi nasıl bulduğumu inanın ben de hatırlamıyorum ama zaten bireysel olarak bakarsak nasıl bulunduğu değil bulunmuş olması önemlidir
Yeni katılan üyelerimiz, aramıza hoş geldiniz Tesadüf diye bir şey yoktur, gelmeniz için sadece vesileler olmuştur, onların da çok önemi yok. Önemli olan şu an ve burada yer almanız.
Aslında ben: XX varlıkları çok merak ediyordum bunları çağırmak için metod aradığım bir anda keşfettim burayı. Ama hiçbir zaman klişe olan şu yorumu yazmadım: Bana yapabileceğim uygun bir metod verin gibisinden. Sürekli yazılanları okudum, araştırdım; sonuçta 2-3 ay kadar sonra bu isteğimin çok saçma olduğunu gördüm ama burada başka konularda yazılanlar her zaman dikkatimi çekti, ayrılamadım. Çok aktif bir üye değilim ama arada yazılanları okuyup çıkıyorum, fena olmuyor..
Ayrıca Astal Seyahatin bir yetenek olduğunu bilmiyordum. Benim yapabildiğim bir şeydi, kendiliğinden olan bir şey. Buraya geldikten sonra anladım önemli bir yetenek olduğunu : )
Benim şirin mi şirin tatlı mı tatlı mevzularım olmaya başladıktan sonra googledan bişeyler ararken buldum.ilk başta üye olmamıştım.okunuyordu zaten.bi de o zamanlar urum imla kurallarına çok kızıyordu hala öyle mi bilmiyorum. Ha bir de öğrenciydim ev arkadaşımı da üye yapmıştım gir bak diye. Bir kızdılar bir kızdılar ayrı hesap mı aldın diye.yok dedim abi biz öğrenci eviyiz.benim laptopı kullanıyor.arkadaşım o benim tamam bidaha önceden söyle böylr bir durumu vs vs.bi baktım seneler geçmiş vay be.tabi sonra o kız arkadaş evlendi gitti.daha girmiyor buraya büyü falan yaptı heralde çocuğa burdan öğrenip :devil2: