gizlimabet.com Nasıl keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yıl 2011 ben daha çocuğum platoniğimin dikkatini çekmek için ritüel araştıtıyorum. O zamandan beri hayatımda gizlimabet 😀

12 yıl olmuş. Hafızamı zorlamam gerekiyor nasıl keşfettiğimi bulmuş olmak için. Yıllar bana acımasız davrandı :D Yaşlandığımı hissettiriyor bu günlerde her şey. Ama üye olduğum zamanlarda 'Maya takvimi sıfırlandı, kıyamet kopacak' muhabbeti vardı her yerde :D

Yoo Cingözün sayesinde değil mi sana bir yıldır bağlama büyüleri yapan ihtiraslı bağlamalı aşkın ne olduğunu gösteren cingözüne olan duygularının gerçek olduğundan şüphelendiğinde bu siteyi buldun sen, sonra da bakımda aşkınızın ne kadar gerçek, film tadında entrikalardan oluştuğunu anladın 🤩
Yok ondan önce de bir olay yaşadım cin musallatı sandım bakım yaptıracaktım ama psikolojik bir olay çıktı, cingözüm o olaydan 2 ay sonra bağlama yaptı sonra Uruma bakım yaptırdım 🤩

Aaaa yule elit üye mi olmuş?

Valla hatırlamıyorum, o kadar uzun zaman olmuş ki. Yazmışım bu konuya, kim bilir neyi araştırırken girdim de kaldım yıllardır.: ))

Yiğidi öldür hakkını yeme 😜 Cingözün olmasa buranın kadrolusu olmazdın ;) çok emeği var üstünde çok :ROFLMAO:
Şimdi de değişik sorunlarla karşı karşıyayım, maddi olarak bana çok faydası olacak şeyler 2-3 seferdir bozuluyor şüphelenmiyor değilim 🤢 Uruma sordum başka bir kadınla görüşsem onu benden soğutur mu diye, yapabilir bu konuda çok hırslı dedi. Korumamı yolladıktan sonra o konu hakkında da çalışacağım Urum ile, kendisinin işleri epey bir birikmiş sanırım.

Şimdi de değişik sorunlarla karşı karşıyayım, maddi olarak bana çok faydası olacak şeyler 2-3 seferdir bozuluyor şüphelenmiyor değilim 🤢 Uruma sordum başka bir kadınla görüşsem onu benden soğutur mu diye, yapabilir bu konuda çok hırslı dedi. Korumamı yolladıktan sonra o konu hakkında da çalışacağım Urum ile, kendisinin işleri epey bir birikmiş sanırım.
Başka kadın hayatına girerse kendini şanslı say.. onu sana seni ona düşman yapar.. sen çok bilinçlisin ama farkında olmadan karşındakini kaçıracak tavırlar sergileme ihtimalin var seninki müdahale ederse.

Başka kadın hayatına girerse kendini şanslı say.. onu sana seni ona düşman yapar.. sen çok bilinçlisin ama farkında olmadan karşındakini kaçıracak tavırlar sergileme ihtimalin var seninki müdahale ederse.
Bir de Uruma en son yaptırdığım bakımda Urum dedi ki bana biraz kızmış sanki çok kötü şeyler yaptığını düşünüyormuşum 🤩 tabi o da medyuma bakım yaptırıyor benim hakkımda. Büyü yapan birine iyi şeyler yapıyor diyeceğim sanki bu kadar da bencil işte 🤩 aslında Urum en son yaptığı bakımda her şeyi anlattı bana kötü birisi değilmiş ve de arkadaşımın anlattığı her şeye yersiz dedikodu dedi Urum. Bir şans vermek istedim ama büyü merakından vazgeçmediği için vazgeçtim en son yaptığı bağlamada yüzümde ve ağzımın içinde bile yara çıktı 🤢 Urum kalıcı hasar bırakacak derecede bağlamalar yapmıyor o yaralar geçer dedi ama bu kadın hem büyü meraklısı, hem takıntılı ne kadar arkadaşımın anlattığı şeyler yalan da olsa artık uğraşamam yoruldum...

çok kötü şeyler yaptığını düşünüyormuşum
Acaba neden.. çok ayıp etmişsin :D

büyü merakından vazgeçmediği için vazgeçtim
Evet o gerçekten sorun yoksa klas bir kadın aslında.. ben erkek olsam saçma sapan cingözleri başıma bela edeceğime o tarz kadınlarla ilgilenirdim.

büyü meraklısı, hem takıntılı
Büyü merakına bir çözüm bulmak zor olabilir ama sana olan takıntısını büyüyle yok edemez misin.. yani en azından sağlıklı normal bir ilgisi olsun olacaksa da bu şekilde hardcore değil 😂

Acaba neden.. çok ayıp etmişsin :D

Evet o gerçekten sorun yoksa klas bir kadın aslında.. ben erkek olsam saçma sapan cingözleri başıma bela edeceğime o tarz kadınlarla ilgilenirdim.

Büyü merakına bir çözüm bulmak zor olabilir ama sana olan takıntısını büyüyle yok edemez misin.. yani en azından sağlıklı normal bir ilgisi olsun olacaksa da bu şekilde hardcore değil 😂
Urum dua ve okuma çalışmaları yapıyor sana dedi ve de üstelik bunların büyü olduğuna kendisi de inanmıyor dedi 🧐 4 ay önce telefonda 15 dakika boyunca telefonda tartıştım hafiften yapma etme diyordum , ne yapıyorum ki ben sana diyip duruyordu.

Geri