Bende enerji vampirlerini birde şahmeran duasını araştırıyordum. Tesadüflere pek inanmam öyle araştırıp buldum...Bağlama bulmaya geldik diyenlerin samimiyetine inanıyorum çünkü bende öyle geldim adamı bıraktım büyüye bağlandım
Siprütüel anlamda kendimi keşfettikten sonra bana bilgi ve yön gösterebilecek makaleler vb. şeyler ararken önüme tesdüfen çıktı. Hayat tesadüfleri severgizlimabet.com Nasıl keşfettiniz?
Yoo Cingözün sayesinde değil mi sana bir yıldır bağlama büyüleri yapan ihtiraslı bağlamalı aşkın ne olduğunu gösteren cingözüne olan duygularının gerçek olduğundan şüphelendiğinde bu siteyi buldun sen, sonra da bakımda aşkınızın ne kadar gerçek, film tadında entrikalardan oluştuğunu anladınUrum sayesinde.
Yok ondan önce de bir olay yaşadım cin musallatı sandım bakım yaptıracaktım ama psikolojik bir olay çıktı, cingözüm o olaydan 2 ay sonra bağlama yaptı sonra Uruma bakım yaptırdımYoo Cingözün sayesinde değil mi sana bir yıldır bağlama büyüleri yapan ihtiraslı bağlamalı aşkın ne olduğunu gösteren cingözüne olan duygularının gerçek olduğundan şüphelendiğinde bu siteyi buldun sen, sonra da bakımda aşkınızın ne kadar gerçek, film tadında entrikalardan oluştuğunu anladın
Yiğidi öldür hakkını yeme Cingözün olmasa buranın kadrolusu olmazdın çok emeği var üstünde çokYok ondan önce de bir olay yaşadım cin musallatı sandım bakım yaptıracaktım ama psikolojik bir olay çıktı, cingözüm o olaydan 2 ay sonra bağlama yaptı sonra Uruma bakım yaptırdım
Şimdi de değişik sorunlarla karşı karşıyayım, maddi olarak bana çok faydası olacak şeyler 2-3 seferdir bozuluyor şüphelenmiyor değilim Uruma sordum başka bir kadınla görüşsem onu benden soğutur mu diye, yapabilir bu konuda çok hırslı dedi. Korumamı yolladıktan sonra o konu hakkında da çalışacağım Urum ile, kendisinin işleri epey bir birikmiş sanırım.Yiğidi öldür hakkını yeme Cingözün olmasa buranın kadrolusu olmazdın çok emeği var üstünde çok
Başka kadın hayatına girerse kendini şanslı say.. onu sana seni ona düşman yapar.. sen çok bilinçlisin ama farkında olmadan karşındakini kaçıracak tavırlar sergileme ihtimalin var seninki müdahale ederse.Şimdi de değişik sorunlarla karşı karşıyayım, maddi olarak bana çok faydası olacak şeyler 2-3 seferdir bozuluyor şüphelenmiyor değilim Uruma sordum başka bir kadınla görüşsem onu benden soğutur mu diye, yapabilir bu konuda çok hırslı dedi. Korumamı yolladıktan sonra o konu hakkında da çalışacağım Urum ile, kendisinin işleri epey bir birikmiş sanırım.
Bir de Uruma en son yaptırdığım bakımda Urum dedi ki bana biraz kızmış sanki çok kötü şeyler yaptığını düşünüyormuşum tabi o da medyuma bakım yaptırıyor benim hakkımda. Büyü yapan birine iyi şeyler yapıyor diyeceğim sanki bu kadar da bencil işte aslında Urum en son yaptığı bakımda her şeyi anlattı bana kötü birisi değilmiş ve de arkadaşımın anlattığı her şeye yersiz dedikodu dedi Urum. Bir şans vermek istedim ama büyü merakından vazgeçmediği için vazgeçtim en son yaptığı bağlamada yüzümde ve ağzımın içinde bile yara çıktı Urum kalıcı hasar bırakacak derecede bağlamalar yapmıyor o yaralar geçer dedi ama bu kadın hem büyü meraklısı, hem takıntılı ne kadar arkadaşımın anlattığı şeyler yalan da olsa artık uğraşamam yoruldum...Başka kadın hayatına girerse kendini şanslı say.. onu sana seni ona düşman yapar.. sen çok bilinçlisin ama farkında olmadan karşındakini kaçıracak tavırlar sergileme ihtimalin var seninki müdahale ederse.
Acaba neden.. çok ayıp etmişsinçok kötü şeyler yaptığını düşünüyormuşum
Evet o gerçekten sorun yoksa klas bir kadın aslında.. ben erkek olsam saçma sapan cingözleri başıma bela edeceğime o tarz kadınlarla ilgilenirdim.büyü merakından vazgeçmediği için vazgeçtim
Büyü merakına bir çözüm bulmak zor olabilir ama sana olan takıntısını büyüyle yok edemez misin.. yani en azından sağlıklı normal bir ilgisi olsun olacaksa da bu şekilde hardcore değilbüyü meraklısı, hem takıntılı
Urum dua ve okuma çalışmaları yapıyor sana dedi ve de üstelik bunların büyü olduğuna kendisi de inanmıyor dedi 4 ay önce telefonda 15 dakika boyunca telefonda tartıştım hafiften yapma etme diyordum , ne yapıyorum ki ben sana diyip duruyordu.Acaba neden.. çok ayıp etmişsin
Evet o gerçekten sorun yoksa klas bir kadın aslında.. ben erkek olsam saçma sapan cingözleri başıma bela edeceğime o tarz kadınlarla ilgilenirdim.
Büyü merakına bir çözüm bulmak zor olabilir ama sana olan takıntısını büyüyle yok edemez misin.. yani en azından sağlıklı normal bir ilgisi olsun olacaksa da bu şekilde hardcore değil