gizlimabet.com Nasıl keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlgim vardı böyle şeylere. Başım ağrıyordu; kütüphaneye gittim. Gece gündüz süren bir ağrıydı. Bir kaç gün geçmedi. Şifa çalışması Enokyan dili yazarken bu site çıktı.

Bende Google'de bazi dualari ararken tesadüfen buldum, keske daha önce rastlasaydim. :banghead:

Sevgi ve isikla.

İlk olarak 2008 de keşfetmiştim birçok kişi gibi aşk büyüsü ararken:) O zamanlar vakit ayırmadığıma çok pişmanım zira ilk zamanlar mabet etkinlikleri buluşmalar kaynaşmalar varmış:(

Hatırlamıyorum ama tamamen tesadüf. Çok ta mutluyum .Sanal bir ortamda tamamının iyi niyetli kişiler olduğunu gördüğüm tek site.Hayatımı değiştirdiniz bana mutluluk kattınız kendimi geliştirmeme yardımcı oldunuz. Hepinize dua ediyorum. Çok seviyorum hepinizi tanımasam da .

Bu tarz bir forumda olan adaletsizlikler, keyfi cezalandırmalar ve yönetici vasıflarına ve bu sorumluluğu kaldıramayan kişilerin yönetici olması yüzünden canım sıkılmışken, o forumdaki birçok kişininde bu durumdan yakınırlarken Urumhamatahayil ve birkaç kişinin isiminden bolca söz ettiklerini farkettim. Bende bu kişiler kimdir, nedir, ne değildir diye araştırmaya başlamıştım, gerisini zaten biliyorsunuz. ^^

Astral seyahat ile ilgilli google de arama yaparken keşfettim. Bana görede tesadüfler yoktur. =) Bir şekilde zamanı geldiğinde herkes gerçekleriyle ve yaşaması gereken olaylarıyla yüzleşirler... Herkese keyifli forumlar dilerim.

Charmed dizisini izledikten sonra cadılıkla ilgili araştırma yaparken rastladım buldum hemen üye oldum :D :hurray:

Geri