gizlimabet.com Nasıl keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nette olumlama ve kisisel gelisim konularini arastirirken kesfettim bir kac yil once sonra unutmustum bir ara tekrar bakinirken artik uye oldum =)

Erkek misiniz kadın mısınız? Cevap ona göre değişir.
kadınım ama gittiğim bir yaşam koçu bana dişil enerjimi daha rahatça kullanmam gerektiğini söylemişti. Açıkcası daha önce araştırdığım ya da bilgim olan bir konu değil ama işte bu her şeyi kendim halledebilirm tavırları vs kadına erkeksilik getirdiğini ve dişil enerjimin geride kaldığı tarzı bir şeyler söylemişti.

kadınım ama gittiğim bir yaşam koçu bana dişil enerjimi daha rahatça kullanmam gerektiğini söylemişti. Açıkcası daha önce araştırdığım ya da bilgim olan bir konu değil ama işte bu her şeyi kendim halledebilirm tavırları vs kadına erkeksilik getirdiğini ve dişil enerjimin geride kaldığı tarzı bir şeyler söylemişti.
Konuyla çok alakalı olmadığından konu çok dağılmasın diye özel mesajda yazdım.

Merhabalar..
Basmelek Hz. Mikail hakkinda arastirma yapiyordum, sans eseri kücük bir yazi gördüm ve o gün üye oldum.
Msj sayim hep az kalacaktir, cünkü cok sessizimdir :)..

Muhabbetle

Yine paranormal konularla ilgili bilgi veren bir siteyi aratırken burayı da gördüm. Tabi ki Gizli Mabet bende daim oldu.

Astral seyahati araştırıyodum. Birde baktım üye olmuşum. Nasıl bulduğum kısmıysa bulanık hatırlamıyorum :D

sanırım insanların şerrinden korunmak için bir dua arıyorum başka bir şeyde olabilir sonra bi sayfayı açtım orda detaylı görünüm için tıkla diyordu tıkladım ve karşıma bu sayfa çıktı baktım baya birşeyler var ve tesadüfen üye oldum :)

Çakra ile ilgili bir soru sordum google a buraya yönlendirdi.Hala aynı ne sorsam buraya yönlendiriyor beni.Diğer sekmede burası açık olduğu halde.Emeği geçenlerin emeğine sağlık.

Bazı durumlarım dan dolayı araştırma yapmakta idim burada geçen bir konuyu okudum aylar sonra hiç aklımda yok iken konu ile ilgili bir bir rüya gördüm o zaman üye oldum pek yardımı olmadı ama olsun yinede az çok sohpet ediyoruz :)

Netde aradığım konularla ilgili cevaplarımı hep bu forumda buldum. Çok enteresan geldi çünki böyle şeylerle ilgilenen bi tek ben olmadığımı anladım. Burda kimse kimsenin düşüncesiye, nelere inandigiyla alay etmiyor, sorgulamıyor... Sürekli yorum yazan bir üye degilim, fakat ilgimi çeken eski olsun, yeni olsun her konuyu büyük merakla okuyorum, birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.. Gizlimabet yöneticilerine, üye arkadaşlarıma teşekkürler böyle güzel bir forum için ..

Geri