Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gizli ilimler diye arama yaptım ..Gizli mabeti gördüm baktım, inceledim, burası ne derler "fasa fiso" bir yer değil , ciddi bir site dedim ve üye oldum...Merak ettiğim konuları araştırıyor ve okuyorum... Umuyorum ufkum genişler...
Tv de Urum bey'in ilgilendiğim konular hakkında konuşmasına rastladım.sitenin face deki tanıtımları da etkili oldu.Burdaki yöneticiler konusunda ileri derecede bilgili.çok beğenerek takip ediyorum.Türkiye'de buna benzer bir platform yok.Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...
derdime çare ararken bu profosyenel siteyi buldum halada sıkıntım devam saygıdeğer mabet yetkilileri duyun beni haksızca işimden çıkarıldım işimi geri almak için işlem önerirmisiniz bir sürü konu var ama hangisi çözüm bilmiyorum saygılar .
Bazı sıkıntılar yaşıyordum,pek çok site gezdim ama cevap bulamadım adı dikkatimi çekti.Birde buraya bakayım dedim karşıma bir yazı çıktı.......Süreniz bitti diye hiç bir siteye üye olmaştım belki bir saat uğraştım üye olmak için konuları, arkadaşlık ortamı çok güzel.Bir sıkıntım için Uruma mesaj attım sağ olsun hemen ilgilendi çok hoşuma gitti.Ayrıca duygu ve düşüncelerimi çok rahat paylaşıyorum.Konuları sıradan değil bana hitap eden çok şey var. teşekürler...Hala üye olduğum tek site )
Ben aslında oldum olalı bu konulara merakım var ve bilgileri okuyarak birde buna benzer bir takım sitelerde üyeliğim var.Ama gizlimabeti biraz geç keşfettim doğrusu.Ama bu tip siteler aşağı yukarı aynıdır.Zaten bazılarında urum nickli biri var ama burdaki urummu bilmiyorum