gizlimabet.com Nasıl keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
telekinezi sitesinden bir konu okuyordum konuda bu sitenin adı geciyordu meraktan giriyim dedim ve girmemle birlikte siteye bağımlı oldum sanki her gün giriyorum

Ciddi bir ihtiyacımı gidermek için geldim. Daha da gidemedim her okuduğum şeyi çok beğeniyorum.

İnternette araştırma yaparken :D Birkaç gün içeriğini inceledim sonra da artık üye olmam gerektiğini düşündüm :)

Araştırma yaparken kendimi bir anda mabedin içerisinde buldum,hastalık gibi bırakamadım,sonradan Urumla Yulenin sitesi olduğunu öğrendim,buluş o buluş:D

İnternette bilgi ararken çıktı karşıma. Öyle bir çıktı ki! Günlerce sitede ne var ne yok okudum.
Konular tam bana göreydi. Halada siteden çıkamadım. Her gün mutlaka ziyaret ederim.
Siteyi kurmayı akıl edenlere, emeği geçenlere teşekkür ederim.

internette ebook araştırıyordum bir parapsikoloji forumuna denk geldim sonra bir baktım abov neler var neler sonra dedim burdan daha iyileri de kesin vardır google a parapsikoloji forum yazdım öyle keşfettim

Yine böyle acıdan kıvrandığım bir zaman bundan yıllar yıllar önce, derdime derman olur diye internette birşeyler ararken bulmuştum.. Ve şimdi, bu gece olduğu gibi yine bilgisayar başında sabahlamıştım..
İnanç ve azimle çabalıyorum, inanıyorum ki bu sitenin tamamını okumayı bitirdiğim de önemli biri olacağım :) tel sorun hangi inanışa, uygulamalara yönelmem doğru onu bilemiyorum :)
Ama iyiki varsın Gizli Mabet.. İnsan kendini en kötü, en yalnız hissettiğinde çok iyi geliyorsun.. Herkese sevgiler, güzel sabahlar :)

internette dişil enerjimi nasıl açığa çıkarabileceğimi ararken buldum :) onun dışında epey bir şey öğrendim ama hala dişil enerji hakkında pek fikrim yok :)

Geri