Bu benim şahsi fikrim, geneli bağlamaz elbette.
Silahınızı konuşalım.
Tabii.
Şöyle ki eğer astral düzlemde bir geziye çıkacaksak her zaman için temkinli olmamız gerekir; karşımıza neyin çıkacağını bilmediğimiz bir alandan söz ediyoruz. Diğer bir yandan güce duyarlı kişiler veya okült konularla ilgili birileri birçok saldırıya maruz kalabilir. Bazı insanların astral yolculuğa kabiliyeti olmayabilir ancak düşünceler tüm astral düzlemlerde süzülebilecek kadar kuvvetli olabilir. Bu durum şöyle bir tehlikeyi ortaya çıkarır; Görü anlamında yeterince güçlenmemiş biri hayatındaki aksilikleri ve sağlığındaki dalgalanmaları büyüye bağlayabilir -yapı itibariyle insan, düşünceleriyle ve saplantılarıyla kendi kendini büyüleyecek kapasiteye de sahiptir- ve bu kişi “rüyamda eltimi gördüm kesin bana büyü yaptı” düşüncesine kapılıp intikam almak isteyebilir. Böyle bir durumda “elti” eğer güce duyarlıysa, kendini astral ve majikal düzlemde gelecek olan intikamdan korumalıdır.
Bu koruma metotlarından en sevdiklerim enerji kalkanı ve majikal silahlar. Enerji kalkanı gün içerisindeki ruh hali değişimlerinden, kişinin enerji dalgalanmalarından direkt etkilenebildiği için -en azından benim için böyle- ben ek olarak majikal silahlarla çalışıyorum.
Enerjisel olarak yoğunlaştığımız anda kendimizi tahayyül ettiğimiz esnada bir silahımız olduğunu hayal ediyoruz veya sıfırdan bir silah yaptığımızı. Size en uygun silah zaten doğanıza göre zihninizde bir şekilde canlanıyor. Ben bu çalışmaya ilk başladığımda zihnimde canlanan ilk şey bir kılıçtı.
Zihnimde canlanan bu silahla seyahatler veya çalışmalar esnasında bağ kurmaya devam ediyorum. Hatta bazen çalışmalarımın bir kısmını silah antrenmanlarına ayırabiliyorum. Silah benim için şu yüzden çok önemli; arınmayı, korunmayı ve def etmeyi diğer tarafta daha iyi gerçekleştirebiliyorum, bu kişinin görülerine ve algısına göre değişiklik gösterebilen bir durum.
Nihayetinde oluşturulan majikal silahlar, oluşumda bizlerin enerji izini taşıdığından ve biz onları enerjimizle beslediğimizden zamanla bir kimlik kazanabiliyor. Bu da bizim farkında olmadığımız zamanlarda bizi koruyan ve bizim için savaşan ekstra bir güç anlamına geliyor.
Bu sayede diğer alemlerde gezinirken saldırgan yabancılarla karşılaşıldığında donmaktansa savaşmak daha cazip hale geliyor. Pek tabii çıplak elle veya düşünceyle de savaşılabilir. Ancak ben rehberim sayesinde biraz erken denebilecek bir süreçte çoktan kendi majikal silahlarımı oluşturmuştum ve yolu onlarla yürümeyi seviyorum.
Majikal silahlar eğer bir kodlamaya sahipse yalnız tehlike/saldırı anında çalışır. Siz ise istediğiniz zaman aktive edebilirsiniz. Enerjisel varlıklara ve enerjisel yansımalara zarar verme gücüne sahiptir, bu nedenle oldukça dikkatli kullanılmalılar.
Sanırım biraz antika olduğumdan şimdilik bir kılıcım ve bir hançerim var. Onlar için pek özenli bir çalışma yaptığımı söylemek doğru olmaz ama çoğunlukla çalışmalarım sırasında yanımdalar ve haftada bir günümü bunun için ayırmaya çalışıyorum diyebilirim. Umarım konuyu dağıtmamışımdır.