Forumda sigil majisi düşünce formu servitor (hizmetkar) gibi kaos majisine bağlı bölümler açılması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Occultus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir süredir ilk madde üzerinde çalışıyorum, tabii chaosphere ismiyle değil. Sonuçta herkes, her sistem farklı adlandırmış değil mi? Tecrübelerime gelecek olursak sır olarak kalması gereken şeylerden biri sanırım. Ama imkansız olmadığını söyleyebilirim. Sadece oldukça zorlayıcı, sabır ve devamlılık istiyor.
Ki majikal silaha en çok ihtiyaç duyulan kısım da 1. madde oluyor genellikle.
İlginç, pekâlâ.
Zihnimdeki çarpı işaretini soru işareti ile değiştirdim.

Bu arada, bu gün kısa bir rüya gördüm ve bir kişiye karşı "tehlikeli" uyarısı duydum. Ciddiye almalı mıyım?

İlginç, pekâlâ.
Zihnimdeki çarpı işaretini soru işareti ile değiştirdim.

Bu arada, bu gün kısa bir rüya gördüm ve bir kişiye karşı "tehlikeli" uyarısı duydum. Ciddiye almalı mıyım?
Eğer kişinin “tehlikeli” olduğuna dair halihazırda yerleşik bir düşünceniz yoksa bence evet. En azından ben ciddiye alırdım.

Yeni tanıştığım biri, majikal enerji algısı açık.
Böyle insanlara denk gelebiliyor olmanız da şans sanırım. Bence rüyanızı ciddiye alın.
Küçük bir ihtimal ise zihninizin onu tehlike olarak algılamış olması olabilir, iletişimde olduğunuz biriyse süreç içerisinde değerlendirirsiniz ama kendinizi mutlaka koruyarak.

Böyle insanlara denk gelebiliyor olmanız da şans sanırım.
Muhtemelen hayatınıza giren insanların çoğu bu enerjiyi taşıyan ve çekilen/çekildiğiniz kimselerden oluşuyor. Sadece algımızı böyle tespitlere yöneltmiyoruz.

Şükür gibi burnum iyi koku alır.
Bence rüyanızı ciddiye alın.
Küçük bir ihtimal ise zihninizin onu tehlike olarak algılamış olması olabilir, iletişimde olduğunuz biriyse süreç içerisinde değerlendirirsiniz ama kendinizi mutlaka koruyarak.
İletişimimi devam ettirmek zorunda hissetmiyorum, konuşmayı ilk başlatan da kendisi oldu.

Bildiğin şeytan bilmediğinden yeğdir dedim kendi kendime sabah, fakat "bil ve yok et" de fena gözükmüyor şimdi.

Muhtemelen hayatınıza giren insanların çoğu bu enerjiyi taşıyan ve çekilen/çekildiğiniz kimselerden oluşuyor. Sadece algımızı böyle tespitlere yöneltmiyoruz.

Şükür gibi burnum iyi koku alır.
Katılamayacağım, benim burnum da hiç fena değildir. Ve maalesef sizin kadar şanslı değilim. Genellikle çevrem spiritüelizmi reddeden aşırı maddeci insanlarla dolu, aralarında hayalet gibi gezmek keyif verici tabii, orası ayrı.
İletişimimi devam ettirmek zorunda hissetmiyorum, konuşmayı ilk başlatan da kendisi oldu.

Bildiğin şeytan bilmediğinden yeğdir dedim kendi kendime sabah, fakat "bil ve yok et" de fena gözükmüyor şimdi.
O halde karar size ait. Birini alanımıza dahil etmek veya çıkarmak bizim elimizdedir. Tehlikeyi yanımızda tutmaya gerek var mı, sanırım yok. Korumanızı ihmal etmeyin ve umarım “yok etmek” anlayışınız Nihilus gibi değildir.

Katılamayacağım, benim burnum da hiç fena değildir. Ve maalesef sizin kadar şanslı değilim. Genellikle çevrem spiritüelizmi reddeden aşırı maddeci insanlarla dolu, aralarında hayalet gibi gezmek keyif verici tabii, orası ayrı.
Bu konuda bir şey söylemek gelmedi içimden.
O halde karar size ait. Birini alanımıza dahil etmek veya çıkarmak bizim elimizdedir. Tehlikeyi yanımızda tutmaya gerek var mı, sanırım yok. Korumanızı ihmal etmeyin
Doğru.
ve umarım “yok etmek” anlayışınız Nihilus gibi değildir.
Buna güldüm, heil!

Dönütleriniz burada konuştuğumuz sigil çalışmaları ve sith code için de geçerli değil mi?
Evet.

Bana öyle geliyor ki, sigil mevzusu keskin bir bıçağın deriyi yırtıp atması gibidir.
Yavaş bir usul ve uçucu, gölge derdim.
Siyah alev gördünüz mü?

Öznel fikrim şu; üzeri defalarca kez örtülmüş bir plan için daha müsait bu teknik, belki makyavelist ve zarar vermeye yönelik işler için biçilmiş kaftan.

Evet.

Bana öyle geliyor ki, sigil mevzusu keskin bir bıçağın deriyi yırtıp atması gibidir.
Yavaş bir usul ve uçucu, gölge derdim.
Siyah alev gördünüz mü?

Öznel fikrim şu; üzeri defalarca kez örtülmüş bir plan için daha müsait bu teknik, belki makyavelist ve zarar vermeye yönelik işler için biçilmiş kaftan.
Her şey çift kutupludur ama. Karanlık için bu kadar imkan tanıyorsa aydınlık için de o kadar imkan vermeli. Sigillerin olumlu işlemler için uygun olmadığını mı çıkarmalıyım buradan? Anlayışımın darlığını mazur görün, kafam oldukça karışık bir zamandır.

Gerçi benim hiçbir alfabede, hiçbir şekilde çalıştıramadığım bir teknik, ben majikal silah geliştirmeye devam edeyim madem.

Her şey çift kutupludur ama. Karanlık için bu kadar imkan tanıyorsa aydınlık için de o kadar imkan vermeli. Sigillerin olumlu işlemler için uygun olmadığını mı çıkarmalıyım buradan? Anlayışımın darlığını mazur görün, kafam oldukça karışık bir zamandır.

Gerçi benim hiçbir alfabede, hiçbir şekilde çalıştıramadığım bir teknik, ben majikal silah geliştirmeye devam edeyim madem.
Bu benim şahsi fikrim, geneli bağlamaz elbette.

Silahınızı konuşalım.

Bu benim şahsi fikrim, geneli bağlamaz elbette.

Silahınızı konuşalım.
Tabii.

Şöyle ki eğer astral düzlemde bir geziye çıkacaksak her zaman için temkinli olmamız gerekir; karşımıza neyin çıkacağını bilmediğimiz bir alandan söz ediyoruz. Diğer bir yandan güce duyarlı kişiler veya okült konularla ilgili birileri birçok saldırıya maruz kalabilir. Bazı insanların astral yolculuğa kabiliyeti olmayabilir ancak düşünceler tüm astral düzlemlerde süzülebilecek kadar kuvvetli olabilir. Bu durum şöyle bir tehlikeyi ortaya çıkarır; Görü anlamında yeterince güçlenmemiş biri hayatındaki aksilikleri ve sağlığındaki dalgalanmaları büyüye bağlayabilir -yapı itibariyle insan, düşünceleriyle ve saplantılarıyla kendi kendini büyüleyecek kapasiteye de sahiptir- ve bu kişi “rüyamda eltimi gördüm kesin bana büyü yaptı” düşüncesine kapılıp intikam almak isteyebilir. Böyle bir durumda “elti” eğer güce duyarlıysa, kendini astral ve majikal düzlemde gelecek olan intikamdan korumalıdır.

Bu koruma metotlarından en sevdiklerim enerji kalkanı ve majikal silahlar. Enerji kalkanı gün içerisindeki ruh hali değişimlerinden, kişinin enerji dalgalanmalarından direkt etkilenebildiği için -en azından benim için böyle- ben ek olarak majikal silahlarla çalışıyorum.

Enerjisel olarak yoğunlaştığımız anda kendimizi tahayyül ettiğimiz esnada bir silahımız olduğunu hayal ediyoruz veya sıfırdan bir silah yaptığımızı. Size en uygun silah zaten doğanıza göre zihninizde bir şekilde canlanıyor. Ben bu çalışmaya ilk başladığımda zihnimde canlanan ilk şey bir kılıçtı.

Zihnimde canlanan bu silahla seyahatler veya çalışmalar esnasında bağ kurmaya devam ediyorum. Hatta bazen çalışmalarımın bir kısmını silah antrenmanlarına ayırabiliyorum. Silah benim için şu yüzden çok önemli; arınmayı, korunmayı ve def etmeyi diğer tarafta daha iyi gerçekleştirebiliyorum, bu kişinin görülerine ve algısına göre değişiklik gösterebilen bir durum.

Nihayetinde oluşturulan majikal silahlar, oluşumda bizlerin enerji izini taşıdığından ve biz onları enerjimizle beslediğimizden zamanla bir kimlik kazanabiliyor. Bu da bizim farkında olmadığımız zamanlarda bizi koruyan ve bizim için savaşan ekstra bir güç anlamına geliyor.

Bu sayede diğer alemlerde gezinirken saldırgan yabancılarla karşılaşıldığında donmaktansa savaşmak daha cazip hale geliyor. Pek tabii çıplak elle veya düşünceyle de savaşılabilir. Ancak ben rehberim sayesinde biraz erken denebilecek bir süreçte çoktan kendi majikal silahlarımı oluşturmuştum ve yolu onlarla yürümeyi seviyorum.

Majikal silahlar eğer bir kodlamaya sahipse yalnız tehlike/saldırı anında çalışır. Siz ise istediğiniz zaman aktive edebilirsiniz. Enerjisel varlıklara ve enerjisel yansımalara zarar verme gücüne sahiptir, bu nedenle oldukça dikkatli kullanılmalılar.

Sanırım biraz antika olduğumdan şimdilik bir kılıcım ve bir hançerim var. Onlar için pek özenli bir çalışma yaptığımı söylemek doğru olmaz ama çoğunlukla çalışmalarım sırasında yanımdalar ve haftada bir günümü bunun için ayırmaya çalışıyorum diyebilirim. Umarım konuyu dağıtmamışımdır.

Tabii.

Şöyle ki eğer astral düzlemde bir geziye çıkacaksak her zaman için temkinli olmamız gerekir; karşımıza neyin çıkacağını bilmediğimiz bir alandan söz ediyoruz. Diğer bir yandan güce duyarlı kişiler veya okült konularla ilgili birileri birçok saldırıya maruz kalabilir. Bazı insanların astral yolculuğa kabiliyeti olmayabilir ancak düşünceler tüm astral düzlemlerde süzülebilecek kadar kuvvetli olabilir. Bu durum şöyle bir tehlikeyi ortaya çıkarır; Görü anlamında yeterince güçlenmemiş biri hayatındaki aksilikleri ve sağlığındaki dalgalanmaları büyüye bağlayabilir -yapı itibariyle insan, düşünceleriyle ve saplantılarıyla kendi kendini büyüleyecek kapasiteye de sahiptir- ve bu kişi “rüyamda eltimi gördüm kesin bana büyü yaptı” düşüncesine kapılıp intikam almak isteyebilir. Böyle bir durumda “elti” eğer güce duyarlıysa, kendini astral ve majikal düzlemde gelecek olan intikamdan korumalıdır.

Bu koruma metotlarından en sevdiklerim enerji kalkanı ve majikal silahlar. Enerji kalkanı gün içerisindeki ruh hali değişimlerinden, kişinin enerji dalgalanmalarından direkt etkilenebildiği için -en azından benim için böyle- ben ek olarak majikal silahlarla çalışıyorum.

Enerjisel olarak yoğunlaştığımız anda kendimizi tahayyül ettiğimiz esnada bir silahımız olduğunu hayal ediyoruz veya sıfırdan bir silah yaptığımızı. Size en uygun silah zaten doğanıza göre zihninizde bir şekilde canlanıyor. Ben bu çalışmaya ilk başladığımda zihnimde canlanan ilk şey bir kılıçtı.

Zihnimde canlanan bu silahla seyahatler veya çalışmalar esnasında bağ kurmaya devam ediyorum. Hatta bazen çalışmalarımın bir kısmını silah antrenmanlarına ayırabiliyorum. Silah benim için şu yüzden çok önemli; arınmayı, korunmayı ve def etmeyi diğer tarafta daha iyi gerçekleştirebiliyorum, bu kişinin görülerine ve algısına göre değişiklik gösterebilen bir durum.

Nihayetinde oluşturulan majikal silahlar, oluşumda bizlerin enerji izini taşıdığından ve biz onları enerjimizle beslediğimizden zamanla bir kimlik kazanabiliyor. Bu da bizim farkında olmadığımız zamanlarda bizi koruyan ve bizim için savaşan ekstra bir güç anlamına geliyor.

Bu sayede diğer alemlerde gezinirken saldırgan yabancılarla karşılaşıldığında donmaktansa savaşmak daha cazip hale geliyor. Pek tabii çıplak elle veya düşünceyle de savaşılabilir. Ancak ben rehberim sayesinde biraz erken denebilecek bir süreçte çoktan kendi majikal silahlarımı oluşturmuştum ve yolu onlarla yürümeyi seviyorum.

Majikal silahlar eğer bir kodlamaya sahipse yalnız tehlike/saldırı anında çalışır. Siz ise istediğiniz zaman aktive edebilirsiniz. Enerjisel varlıklara ve enerjisel yansımalara zarar verme gücüne sahiptir, bu nedenle oldukça dikkatli kullanılmalılar.

Sanırım biraz antika olduğumdan şimdilik bir kılıcım ve bir hançerim var. Onlar için pek özenli bir çalışma yaptığımı söylemek doğru olmaz ama çoğunlukla çalışmalarım sırasında yanımdalar ve haftada bir günümü bunun için ayırmaya çalışıyorum diyebilirim. Umarım konuyu dağıtmamışımdır.
Okumaya başladığımda benim de aklımda kılıç canlandı, sonra sizin de beşyüz yaşında olduğunuzu görünce gülümsedim.
Her zaman olduğu gibi mükemmel ve özenli bir cevap verdiğiniz için hem kutlarım hem de teşekkürlerimi sunarım.

Bu çalışmalarınızı astral düzlemde mi yapıyorsunuz? Yoksa meditasyon esnasında bu fikir için vakit mi ayırıyorsunuz?

Seyahatnamenizden bir kesit duymayı çok isterdim.

Okumaya başladığımda benim de aklımda kılıç canlandı, sonra sizin de beşyüz yaşında olduğunuzu görünce gülümsedim.
Her zaman olduğu gibi mükemmel ve özenli bir cevap verdiğiniz için hem kutlarım hem de teşekkürlerimi sunarım.

Bu çalışmalarınızı astral düzlemde mi yapıyorsunuz? Yoksa meditasyon esnasında bu fikir için vakit mi ayırıyorsunuz?

Seyahatnamenizden bir kesit duymayı çok isterdim.
Her iki sorunuzun cevabı da muhtemelen aynı. Astral düzlem de majikal görünün bir parçası çünkü.

Gün içerisinde temaslar olsa dahi en sağlıklısı bu “hale” vakit ayırmak bana kalacak olursa. Ben de bunu gün içinde odaklanma çalışmalarıyla sağlıyorum ki buna meditasyon da diyebiliriz pek tabii.

Üç boyutlu dünyamızda kendi okült çalışmalarımız için bazı alanlar belirleyip bu alanları düzenleyebiliriz; özel odalar, odalar içerisinde altarlar gibi. Diğer taraf için kendimi soyutladığımda tıpkı buradaki gibi orada da bir çalışma atölyesini zihnimde inşa ettim. Genellikle “soyutlandığımda” ilk uğradığım yer orası oluyor. Bu düzlemde kendimize ait her şeyle özenle ilgilenmemiz gerekiyor, bence.

Ardından çalışmaya başlıyorum ve çalışmam beni nereye sürüklerse orada oluyorum. Bazen gece vakti ancak yeryüzünü neredeyse tamamen aydınlatacak bir ayın ışığında taşlarla inşa edilmiş bir açık hava tapınağında buluyorum kendimi. Burada çalışmalarımı yürütürken enerjimi önce kendi enerjisel bedenime, sonra da majikal silahlarıma aktardığımı hayal ediyorum. Üstteki yorumda da bahsettiğim gibi, bir süre sonra kendileri bir kimlik kazandığından pek adlandıramayacağım bir iletişim stili oluşuyor arada. Dolayısıyla silahı ve kendinizi güçlendirmek için neye ihtiyacınız olduğunu hissediyorsunuz. Mesela rünlerle çalışan biri için kendiniz ve teçhizatınız için uygun rün ilham olabiliyor, eğer kelimelerle ya da zikirlerle çalışıyorsanız yine aynı şekilde, sigiller ve diğer majikal araçlar da. Ben bir majisyen sayılmam, uyguladığım tek metot zihinde tasarlama. Bu nedenle neredeyse çoğu şeyi zihnimle, imajinasyonlarla çözme gayretindeyim. Sadece arada bazı sözcüklerden destek alıyorum.

Elbette her alemde olduğu gibi orada da kimi zaman çalışmayı sabote etmek isteyen birileri olduğunda silahlar bayağı işlevsel oluyor. Ancak bu saldırıların normal zamanlarda oldukça nadir olduğunu söylemekte de yarar var. Zaten sürekli saldırılacak kadar gelişkin ya da önemli biri de değilim.

Size burada yeşil suratlı, mavi giysili kanlı korkunç yaratık gibi bir örnek vermem uçuk olur. Çünkü bana kalırsa her şey algıya göre şekilleniyor ve henüz öyle bir şey görmedim...

Sadece şunu söyleyebilirim ki; her iki düzlemde karşılaşılan saldırılarda -irade ve farkındalık çok önemli ve geri püskürtmenin binlerce yolu var- majikal silahlar oldukça etkili. Bir şey başınıza gelmeden dahi kestirip atabiliyorsunuz çoğu zaman. Ve buna üç boyutlu dünyamızda gerçekleştirilen büyüler de dahil. Mesela son zamanlarda oldukça popüler olan öldürme, bereketi kesme, bağlama (el-dil-göz-basiret ve artık bilmediğim ne varsa) gibi şeylerde de öyle. Eğer şüpheniz varsa silahınızı kuşanmanızı ve teyakkuza geçmenizi tavsiye ederim. Ayrıca kişi farklı gerçekliklerle çalışacaksa bence bu metodu mutlaka öğrenmeli.

Üstü kapalı anlatımım için özür dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri