C
cortana
Belki bu rüyanız, birkaçımızın da inancı sayesinde bir gün hepimiz Pala’yı şaşırtabiliriz.Bazen bu iş üzerine oturup düşünüyorum, dağlarda bir yerde konuyu hayati anlamda ciddiye alanlar olduğuna dair umudumu yitirmiyorum. Hiç değilse bir rüyam böyle söylüyor.
Pek tabii öyle, paylaşacağım şey konu üzerinde bir otorite veya kesinlik kazandırmaya çalışmaktansa insanlara perspektif sunmayı amaçlayan bir kesit olacak, zaten kanıtlanabilmiş bir şey değil, yoğun bir fenomeni kendince açıklamaya çalışan bir hipotez. Dilerim sizi güldürürken sıkmış olmam. Paragraflarınızı o konu altında paylaşmanız mümkün mü peki? Fikirler çarpışmadan gelişimin gerçekleşeceğinden şüpheliyim.Her şey öznel, otorite olduğunu iddia edenlere bir tarafımla acımasızca gülmekten hiç geri durmuyorum.
El yumruğu yemeyen diye bir tabir var.
Merakla beklemekteyim, az evvel ben de birkaç paragraf karalamış bulundum fakat paylaşmayacağım.
Sahne sizin efendim.
Burada yerden göğe kadar haklısınız, bu yüzden büyücü hazırda var olan pratikleri çalışır, majisyen kendi sistemini inşa eder.Yok, estağfirullah.
Şunu söylemeye çalıştım; bir konuda tüm yönleriyle hakimiyet sağlamadan derme çatma yöntemlerin kulaktan dolma bilgeliğine sığınmak işe yaramayabilir, ne düşündüğüne dikkat etmek gerek)