Alakan
Elit Üye
Tanıyor. Zaten bahsedilen bu. Bir şeyi yarattığınız şeyin biçimlenmesi tamamen size bağlı imajinasyon yoluyla yaratıp enerjiyle beslemek fakat benim bu konuda daha ileri bir fikrim, bilgim veya düşüncem yok.@Alakan ı dinlemeden bir şey yapmak konusunda tedirginim. Konuyu henüz siz bahsettiğinizde araştırmaya başladım, bu konunun cahiliyim.
Diğer bir yandan @Rhea ve ben kitabı okuyacağız. Kitabı anladığımızda belki hep birlikte deneriz? @createtherules da katılmak ister belki. Herkesten yaratıcı güzel fikirler gelir bence
Ben yazıp, çizmede pek iyi değilimdir bu nedenle servitoru çizimlemeden derin transta imajinasyonla kendimi bedenleyip enerjiyle birkaç gün beslemeyi düşünüyorum. Kendimi denek olarak kullanacağım. Kaos sanırım bu özgürlüğü tanıyordur. Ancak yapabilenler için servitoru çizip ondan sonra çalışmaya başlamak daha iyi olur sanırım.
Bu konu altında mı yoksa başka konu altında mı Absoluta yazmıştı hatırlamıyorum bu tarz yaratımlar tehlikeli oluyor diye. Belki başka yerde de okumuş olabilirim. Yarattığınız ve enerjinizle beslediğiniz bu "şey"i kontrol edebilmek gerekiyor. Yoksa başkalarına hatta size de saldırabiliyor.
Böyle bir çalışma yapacaksanız her şeyiyle dizayn etmeniz gerekiyor. Mesela kontrolden çıkarsa nasıl yok edeceksiniz?
@Roses and Corbeu
Son olarak tüm yazılanları okuyamadım şimdi okuyacağım.