Öyle bir video çekerseniz, ben insta da hesap açarım. izlemek için .keşke böyle bir şans olsa ses çanakları ile size eril ve dişinin işleyiş prensibini göstersem.
Öyle bir video çekerseniz, ben insta da hesap açarım. izlemek için .keşke böyle bir şans olsa ses çanakları ile size eril ve dişinin işleyiş prensibini göstersem.
hahaha sonra da nerden geldiği belli olmayan bir sürü takipçi birkaç dk içinde ve tabi mesaj kutusunda her şehirden her bölgeden dilenci gibi büyü isteyen tiplemelerÖyle bir video çekerseniz, ben insta da hesap açarım. izlemek için .
Gölge ve ışık, hangisi dişil hangisi eril? Sol taraf dişil kabul edildiğine göre, sol el yolu dişil oluyor. O halde Tanrı eril, Şeytan dişil?enerjilerde kendi içinde alt basamaklara inerek gölge ve ışık diye dallanıyor.
Ortaya atılan birşey değil çünkü Pek çok dilde nesneler eril ya da dişidir. Insanlik kadim zamanlardan beri bu enerjinin farkında.Eril dişil enerji batının ortaya attığı bir yaklaşım.
Ortaya atılan birşey değil çünkü Pek çok dilde nesneler eril ya da dişidir.
Bence abartiyorlar.Batı bu eril disilden kurtulmaya çalışıyor ingilizce de daha cinsiyet belirlemeyen kelimeler kullanılıyor artık. Ama zaten İngilizce de erillik disillik Fransızca Rusça kadar dil bilgisi kurallarıni değiştirmiyor.
Cin saati geldi galiba. İçmeyin kanımca.Ekosexüeller ağaçları ve toprağı hangi enerji olarak görüyorlar ? eril mi dişil mi sizce ?
Toprağı bence dişil enerji olarak görüyorlar. Toprak ana duydum ama toprak baba hiç duymadım.
Cin saati geldi galiba. İçmeyin kanımca.
Erilin gölgesi eril, dişilin gölgesi dişil.Gölge ve ışık, hangisi dişil hangisi eril?
Eril ya da dişil olan lahana. Mor olması konudan bağımsız. Mor kelimesi nötr, eril nesne ile kullanildiginda başka hale dönüşür dişil nesneyle kullanıldığında başka hale. Bir nesnenin eril ya da dişil olması niye korkunç olsun. Bizler de eril ya da disiliz.burası çok önemli :
bir bitki adı, atıyorum mor lahana ! Ben mor rengi çok severim.
mor lahana herhangi bir dilde dişil bir kelime olsun.
Ama şimdi dişil isim almış olan bu mor lahana ya erkekse ? napcaz ? madem bitkilerin de erkeklik dişilikleri var.. napcaz ?
ayıp değil mi mor lahanaya ? taş firin erkek lahanasına dişil cins ismi takmak ?
mor lahana olsam utanırdım.
@absoluta ya katılıyorum. tablo korkunc : D
cinsel.enerji kullanımı başka birşey, ama bunun nasıl dürtülere soktukları da baska birşey, ve manevi eğitim demişken,.. aynı zaman da bu spiritüalizm de manevi yolda aklı selım olmayan tutumlara yine aklî selim olan ciddi calisanlardan duyduğum bir söz, yani benim icadım değil,.. tepkinize şaşırdım.Bahsettiğiniz şey cinsiyet. cinsiyet rol davranışları. Halk arasındaki eril dişil enerji sorulmadı diye düşündüm mabet de. Yoksa bize ne ki ruj sürmüş, kim tesbih sallamış.
43 yalındayım 5 yaşında manevi eğitim almaya başladım. Eril dişil enerji diye hiç öğrendim seks ile alakalı bir şey ve de rastlamadım.
Seks majisi ya da bazı ekoller de cinsel enerji kullanımı bambaşka bir şey. Eğer birileri eril ve dişil enerjiyi böyle anlatıyor ise baya bir cahil demektir.
Ayrıca yorumlar,değişim ve dönüşüm, piskolojik yapılara varan zemine girdi, ki gayet normal , örnek olarak verilen ruj hikâyesini cımbızla alır gibi çekmeniz de şaşırtıcı... neyse.Bahsettiğiniz şey cinsiyet. cinsiyet rol davranışları. Halk arasındaki eril dişil enerji sorulmadı diye düşündüm mabet de. Yoksa bize ne ki ruj sürmüş, kim tesbih sallamış.
43 yalındayım 5 yaşında manevi eğitim almaya başladım. Eril dişil enerji diye hiç öğrendim seks ile alakalı bir şey ve de rastlamadım.
Seks majisi ya da bazı ekoller de cinsel enerji kullanımı bambaşka bir şey. Eğer birileri eril ve dişil enerjiyi böyle anlatıyor ise baya bir cahil demektir.
Ben tepki vermedim sohbet ediyoruz. Alındı iseniz neden alındığınızı sorgulayıncinsel.enerji kullanımı başka birşey, ama bunun nasıl dürtülere soktukları da baska birşey, ve manevi eğitim demişken,.. aynı zaman da bu spiritüalizm de manevi yolda aklı selım olmayan tutumlara yine aklî selim olan ciddi calisanlardan duyduğum bir söz, yani benim icadım değil,.. tepkinize şaşırdım.