yani bu çaba ile değişebilir diyorsunuz? ben bir aslan burcu olarak sabit ve eril burç olarak gözüküyorum. ve ilişkilerimde de bunu hep yaşıyorum yani ilişkiyi başlatan değil ama ilişki başladıktan sonra eğer elektrik aldıysam maalesef o zaman eril tarafım ortaya çıkıyor ve hep risk alan, fedakarlığa meyilli taraf ben oluyorum ve hep ama hep karşı taraf benim aşkımdan ölse de bir zaman sonra olay hep tersine dönüyor ve ben bir bakıyorum daha fazla çaba sarfeden taraf olmuşum. yani bu benim gerçekten ikili ilişkilerde en büyük sorunum.Her iki enerji de iyi yöneticidir.
Dişil enerji konfor alanının içini çok iyi yönetir. Eril enerji konfor alanının dışını çok iyi yönetir.
Konfor alanında kalmayı seven enerji dişil ağırlıklı enerjidir. Girişimci ve atılımcı olan, rekabetçi enerji eril enerjidir.
Eril enerjini arttırmak istiyorsan kılık kıyafet, imaj veya dıştan rütuşlar yapmak yerine daha fazla risk alarak, yüzleşerek, atılarak ve kaybetmeyi göze alarak hareket etmek daha içten gelen bir eril şifalanma sağlar.
Dişil enerjini arttırmak istiyorsan da kabule geçemediğin, direnç gösterdiğin şeyleri farkedip akışa teslim olmayı denemelisin.
İkisini eşit bir şekilde dengeli götürmek tabi ki daha önemlidir. Ama bu durum çoğu zaman hayatına giren partnerin cinsel ejerjisinden rol çalmaya da girebilir. Eril - dişil enerjisinin 50-50 olmasından yana değilim o yüzden. Yalnızlığa alıştırılıyoruz ve cinsiyetsizleştiriliyoruz çünkü bu yolla. Gerçekler ortada. Ve bu gerçekler Suni sprituel akımların eserleri artık.
direnç gösterdiğin şeyleri farkedip akışa teslim olmak dişil olmaksa eğer ve ben bunun için gönüllü çaba harcamayıp zorla yapsam da dişil olmuş olur muyum? yani en nihayetinde özüm bu değil ya, sanki taşıma suyla değirmen dönmez gibi olmaz mı sizce