Retro
Elit Üye
Marihuana bayıldı
Morinyo oldu Mosmorinyo
Beyaz futbol manșet
Marihuana bayıldı
Ankaragücü taraftarıyım ama Fenerbahçe bu yönetim ile hangi teknik direktörü getirirse getirsin hiç bir şey değişmez.Morinyo oldu Mosmorinyo
Beyaz futbol manșet
Eğer kişinin karakteristik yapısından bahsediyor olsaydık, haklı olduğunu düşünürdüm. Fakat bahsi geçen ; bireylerin ilişkili oldukları alanda karar mercii olarak yalnızca kendini görmesi ve hali hazırda kendi üzerlerinde kontrol sahibi değilken bir başkasını kontrol etme istemi.Yaratılmış olan her varlık senin karakterine sahip olamayabilir Elnora, bunu göz ardı etmemek gerek. Güneş biberi acılaştırırken; elmayı tatlılaştırır. Dolayısı ile aynı olayları yaşamalarına rağmen
ne yerinden sağlam bir şekilde kalkan A kişisini yargılamak gerek ne de düşüp yere yapışan B kişisini.
Acı tanımı insana göre değişkendir. Açıkçası başkalarının acısıyla ilgilenmiyorum çünkü beni bağlamıyor. Beni bağlayan, acı dedikleri hali nasıl değerlendirdikleri. Ve genelde en kolay yolu seçmeyi yani kendini inkar etmeyi tercih ediyorlar.Seni öldürmeyen acı bir başkasını öldürebilir. Keza bir başkasını öldürmeyen acının seni öldürebileceği gibi.
Ankaragücü taraftarıyım ama Fenerbahçe bu yönetim ile hangi teknik direktörü getirirse getirsin hiç bir şey değişmez.
Dikkatin ne yöndeyse, evrenden alacağın o olur." Eğer bağlama yapan insanları anlamıyorum dersen, evren sana anlaman için bir fırsat gönderebilir "
Merlin kazara olmadığını anladı hepimizi sorguluyor.Hayırdır
Bırak herşey neye sebeb olursa olsun." Eğer bağlama yapan insanları anlamıyorum dersen, evren sana anlaman için bir fırsat gönderebilir "
Düşünürken bile acaba der oldum artık. Nereye etki eder, neye sebep olur, ne yöne gider diye...
Bir de yıllarca ne düşündüğümün farkında olmayı bırak ne yaptığımı bilmeden yaşadığımı fark ettikçe kendime şaşırıyorum....
Neyi anladım anlamadım?Merlin kazara olmadığını anladı hepimizi sorguluyor.
Başkası da onun üstünden oynuyor.@AhlakiDeğer benim üstümden kumar oynama lütfen...
Kim mesela?Başkası da onun üstünden oynuyor.
Buraya açıkca yazamam kurallar gereği. Yeterince akıllı, donanımlı, kurnaz biri olduğunu söyleyebilirim sadece.Kim mesela?
Bu sitenin arka planın da neler dönüyor hiç anlamıyorum.Buraya açıkca yazamam kurallar gereği. Yeterince akıllı, donanımlı, kurnaz biri olduğunu söyleyebilirim sadece.