Merlin639
Kayıtlı Üye
@AhlakiDeğer ben yokken siteden zevk almıyorsun galiba.
Yok ya biri benzer mevzulardan içeri girmiş.Şahmeran okuyup münafıklığa devam edicem.@AhlakiDeğer ben yokken siteden zevk almıyorsun galiba.
İşte böyle tiplerden duş almalarını bekliyor olmam.. Allah beni de bildiği gibi etsin.Sifon çekmeden, elini yıkamadan tuvaletten çıkan tipler
İçlerinde uni ve üstü mezunu, kariyer sahibi, kaliteli giyinen süslenen, parfümü makyajı her şeyi tam olan soylu hanfendiler de varİşte böyle tiplerden duş almalarını bekliyor olmam.. Allah beni de bildiği gibi etsin.
Gerçi bunlar hep cinli tayfa
.. İçimdeki R konuşmuştur ..
Kendi kendine küfreden.Kapı dinleyip evin önünde bağıran.Yanında sürümü bitmiş telefonla bilgi veren.Ra ya inanıyora kanan.Sözde 3 leşi varmış gibi milyonlarca leşi varmış gibi rol yapmak zorunda kalan....Evimde oturıyım cinli tayfa olarak dil yetersizliğinden makale yazıyım diyorum.İyi kötü millete faydası dokunur diye.Adam duyduğunu topladığı ve inandığı yalanlarla bağırıyor kapının önünde.Sicili de temiz tutmaya çalışıyorsun.Adam yolda sola döndü sağa döndü.Boşluğu gösteriyor geliyorlar diyor.Diğeri 2022 de ne güzel hava diyor.Biri rhea gibi cadı taklidi yapıyım diyor.Dönüp sırıtıyor full diş.Diğeri benim hiç bir şeyim yok diyor saldırıyor.Biri cıa ajanı diğeri mehdi sanıyor diğeri sapık diyor..Arabanın kornasına basan üstüne süren yol kapatan.Topluma mal olmuş yazdıklarını tekrarlıyım.Ya ben çok ortam gördüm böyle adam görmedim...Cinli cinli etrafında toplanan olmaz herkes memnun olur..Makalede geçenler kafamı çıkarsam vuracak ben nelerle uğraşıyorum.Herkes işinde gücünde...@Ori
Sifon çekmeden, elini yıkamadan tuvaletten çıkan tiplerle aynı ortamda çalışan; yere işeyen, ağaca burnunu silen, yere tüküren, toplu taşımada burnunu karıştıran tiplere denk gelmiş biri olarak bu kadar cok eğitimli ve ahlaklı insanların yaşadığı refah seviyesi yüksek Avrupalı ülkemizde neyin eksik kaldı da başka ülkelere gidersin merak ettim doğrusu
Lise mezunuyum ama o dediklerinin yüzde 1 ini bile yapmam bence eğitimin mezun olduğun okul ile alakası yok.@Ori
Sifon çekmeden, elini yıkamadan tuvaletten çıkan tiplerle aynı ortamda çalışan; yere işeyen, ağaca burnunu silen, yere tüküren, toplu taşımada burnunu karıştıran tiplere denk gelmiş biri olarak bu kadar cok eğitimli ve ahlaklı insanların yaşadığı refah seviyesi yüksek Avrupalı ülkemizde neyin eksik kaldı da başka ülkelere gidersin merak ettim doğrusu
Benim gidişim para içindi. Dönüşüm de sadece bu gibi şeyler değil. Benim yaşadığım yerlerde böyle şeyler de yok. Çevrenle alakalıdır. Zaten Ankara sonuçta fazla şey beklememek lazım. Atamız orada yatmasaydı hiç işim olmayacak bir memleket.@Ori
Kore erkekleri makiyaj yaptıkları doğru mu?Benim gidişim para içindi. Dönüşüm de sadece bu gibi şeyler değil. Benim yaşadığım yerlerde böyle şeyler de yok. Çevrenle alakalıdır. Zaten Ankara sonuçta fazla şey beklememek lazım. Atamız orada yatmasaydı hiç işim olmayacak bir memleket.
Güney Kore erkekleri makyaj yapıyormuş videoda izlemiştim.Kore erkekleri makiyaj yaptıkları doğru mu?
Sana benimkinin erkek versiyonu lazımGüney Kore erkekleri makyaj yapıyormuş videoda izlemiştim.
Sevgili konusunda illa şöyle olsun böyle olsun gibi beklentilerim yok ama abaza hanzolara ve makyaj yapan tiplere alerjim var Evlerden ırak töbee
Musallatla farklı cinsel tercihlere yönlenenler var mı?Şu sıra cinsel tercihten köpek olmaya onlar(them) olmaya dönmüş durumda muhabbet ama bu yönden bakıldığında.Makyaj ve süslenme kadına, keskinlik ve netlik erkeğe daha çok yakışır.
Bakımlı olma konusu unisex bir alandır. Özdenetim alanına girer. Çünkü sağlık ve canlılık özünü koru ilkesi ile iliskilidir. Ama erkeğin uzun uzun, süslü şirin gibi kendi cildi ile mesai harcayanları olabiliyor. Bu gibi semptomlar da testestorondan beslenmesi gereken enerji özünün fişini çekerek, oztrojen kaynakları ile köklenmelerine yol açabiliyor.
Bazı kadınlar feminen erkek sever. Ama feminen erkekler de doğadaki tüm dişiler gibi baskın erkeklere karşı aynı zaafı ve teslimiyeti hissederek kendi bağımsız alanlarını koruma zaafina düşebilirler. Bu da onların kadınlara bir partner olarak ulaşmalarını temelden engelleyici bir durum oluştursa da, 3.dunya savaşı çıkana kadar kadınlarla aynı enerji alanını kolayca paylaşıyorlar. Arkadaş olarak. Zararsızlık ilkesi üzerinden. Bu aslında kendi eril enerjilerine artık çoktan küsmüş olduklarının bir sonucu olarak tezahür ediyor.
Doğru. Rujlu genç erkeklerden tutun kaşlarına kalem çeken yaşlı dayılara kadar.Kore erkekleri makiyaj yaptıkları doğru mu?
Karizma bir herif olurmuş seninki erkek olsaymışSana benimkinin erkek versiyonu lazım