Sohbet Muhabbet

Tekrar tartışma ortamı oluşmaz umarım, Urum yine kapatmak zorunda kalır burayı da...
Aklına gelip güldüğün acele üyelik sildirmek isteyen üyeye varlık musallat edenle aynı kişi bunun öncesi de var bir sürü ifşalar ortalığı ayağa kaldırmalar varlık oynatıyordu onu.. yani bu şahsın birlikte çalıştığı negatif varlık, mayın gibi geziyor aramızda.

Aklına gelip güldüğün acele üyelik sildirmek isteyen üyeye varlık musallat edenle aynı kişi bunun öncesi de var bir sürü ifşalar ortalığı ayağa kaldırmalar varlık oynatıyordu onu.. yani bu şahsın birlikte çalıştığı negatif varlık, mayın gibi geziyor aramızda.
Evet baya komik geldi bana.Bu gibi ithamlari yapınca forum kurallarınin dışına çıkmıyormusun.Acikca hareket içerikli yazılar ve tavırlar.

Evet baya komik geldi bana.Bu gibi ithamlari yapınca forum kurallarınin dışına çıkmıyormusun.Acikca hareket içerikli yazılar ve tavırlar.
Hayır çünkü o üyenin nickini yazmadım, artı üyeye hakaret etmedim.. ona varlık musallat mahlukattan bahsettim 😹
Ayrıca.. bunlar itham değil gerçek.

Sen iyice aklını kaybetmişsin.Allah şifa versin diyelim ne diyelim.
Birilerine şakşakçılık yapınca sen aklını kaybetmiş olmuyorsun bana seni hocama sordum Allah bilir öyle bir hoca da yoktur bakım yaptı şu kadar kişiyle görüşüyormuşsun diyorsun ama yine de aklı başında oluyorsun ben gerçeklerden bahsedince mi aklımı kaybetmiş oluyorum. Varlığın delirttiği üyenin konusunda bizi kötülerken de de gayet aklın başındaydı. Bir daha benimle böyle konuşmanı istemiyorum foruma gelen kadın üyeler seni idare etmek zorunda değil haddini bil.

Birilerine şakşakçılık yapınca sen aklını kaybetmiş olmuyorsun bana seni hocama sordum Allah bilir öyle bir hoca da yoktur bakım yaptı şu kadar kişiyle görüşüyormuşsun diyorsun ama yine de aklı başında oluyorsun ben gerçeklerden bahsedince mi aklımı kaybetmiş oluyorum. Varlığın delirttiği üyenin konusunda bizi kötülerken de de gayet aklın başındaydı. Bir daha benimle böyle konuşmanı istemiyorum foruma gelen kadın üyeler seni idare etmek zorunda değil haddini bil.
Rhea gerçekten hayal dünyasinda yaşıyorsun.Sanirilarin aşırı derecede fazla.Uydurdun şeyleri sadece bana karşı değil başka kişilere karşıda yapıyorsun.Ama sitede yönetimi nedense sana hiç birşey söylemiyor.Bence burda bir taraf tutma var.
Doktora gitmeni tavsiye ediyorum.

Rhea gerçekten hayal dünyasinda yaşıyorsun.Sanirilarin aşırı derecede fazla.Uydurdun şeyleri sadece bana karşı değil başka kişilere karşıda yapıyorsun.Ama sitede yönetimi nedense sana hiç birşey söylemiyor.Bence burda bir taraf tutma var.
Doktora gitmeni tavsiye ediyorum.
Eğer yönetim benim tarafımı tutsaydı ne albella ne de sen bir daha bu siteye giriş yapamazdın. Aklın sıra kurnazlık yapıp yönetime çamur atma. O günkü rezilliklerinizi unutmadık. Ayrıca forum üyelerine bana psişik saldırı yapıyorsun diye kavga eden sensin, bir başka forum üyesini erkek üyelerden birine bağlama yapmakla suçlayan da sensin bana da sana büyü yaptığımı ifade eden yorumlar yaptın hep sakin cevap verdim ama artık tahammül edemiyorum, kredin bitti.. merlin, marvel, magnus..

Eğer yönetim benim tarafımı tutsaydı ne albella ne de sen bir daha bu siteye giriş yapamazdın. Aklın sıra kurnazlık yapıp yönetime çamur atma. O günkü rezilliklerinizi unutmadık. Ayrıca forum üyelerine bana psişik saldırı yapıyorsun diye kavga eden sensin, bir başka forum üyesini erkek üyelerden birine bağlama yapmakla suçlayan da sensin bana da sana büyü yaptığımı ifade eden yorumlar yaptın hep sakin cevap verdim ama artık tahammül edemiyorum, kredin bitti.. merlin, marvel, magnus..
Evet senin olduğun heryerde kavga çıkıyor.Cunku sağlıkli bir insan değilsin.
Konuyu hemen nasıl tartışmaya götürdün bak.Sen hiç bir zaman mutlu olmazsın.

Benim bazı yazılar dennise üzerine silinmiş.Kurdular beni kullanıyor diye.Bunların yanı sıra rhea nın lafı çevirme farklı absürt uyumsuz dağılım yapmasıyla farklı kesimlerin tepkisini çekiyor.Sanrılar ile tanrıları ayırmak zor oluyor.Biraz da paranoyak bir yapıda olunca iyi kurulmuş yazılar göz korkutuyor.Gönül isterdi ki dümdüz sorgulamadan rahat bir yaşam ama imtihan oluyorsun.

Bağlama konusmaktan başka hiçbir metafizik birikimi olmayan insanlar parapsikoloji forumunu arkadaşlik sitesi gibi kullanıyorlar.Çok yazık.Ve sürekli sanirilari ile insanları suçluyorlar.
Ve insanların yasaklanmalarina banlanmalarina sebep oluyorlar.
Bizde isterdik bilgi birikim konuşulsun sürekli.Ama maşallah bazılari forumun bel kemiği olmuş.Sanirilari ile bağlama hikayeleriyle.Birde bu üye elit üyelik verilmiş çok komik geliyor bana.

Foruma gelen hemen her kadına yürüyen ilgisine karşılık alamayınca da iftira atan birine mi versinler elit üyelik.. tek derdin Hz Süleyman nasıl zengin olmuş, merak etme ilerde iyi bir bağlamacı olunca cingözler sana da para akıtır 😹
Senin bu halinle kendini ilhaslı bir kul sanman da bana komik geliyor ama bir şey demiyorum. Allahın adını alet etme bari pis iş

Foruma gelen hemen her kadına yürüyen ilgisine karşılık alamayınca da iftira atan birine mi versinler elit üyelik.. tek derdin Hz Süleyman nasıl zengin olmuş, merak etme ilerde iyi bir bağlamacı olunca cingözler sana da para akıtır 😹
Senin bu halinle kendini ilhaslı bir kul sanman da bana komik geliyor ama bir şey demiyorum. Allahın adını alet etme bari pis işlerine. Ayak takımı negatif varlıkların oyuncağı olmuşsun hala kendini ilimli sanıyorsun.
Seni hayal dünya da yanlız bırakıyorum.
Kendimi de anlatmaya hiç gerek duymuyorum.

Senin bu halinle kendini ilhaslı bir kul sanman da bana komik geliyor ama bir şey demiyorum. Allahın adını alet etme bari pis işlerine. Ayak takımı negatif varlıkların oyuncağı olmuşsun hala kendini ilimli sanıyorsun.
Sen hayatında hiç varlıklı mi gördüm?Kendini üstündekileri görüyormusunda.Benim üstümdekileri göreceksin.Neymis ayak takımı cinlerin oyuncağı olmuşum.Benim uğraştım şeylerle uğraşsan aklını daha fazla kaybedersin.Avama takimina bişeyleri anlatmaktan yoruldum.Boyut kapıları açılsın bakalım kendinizi nasıl koruyacaksiniz.İyi ki dünya nüfusu azaltılacak.Yoksa gereksiz çok fazla hayvan var bu dünya da.

Bayıleceğimm.

Zaten uykumu alamadım. Kedoşum gecenin 3'ünde bağırmayı adet edindi. Bir de çirkin bir sesle bağırıyor, sebepsiz yere. (Lütfen inlere cinlere bağlamayın bunu, tuvaletini yapınca da aynı çirkin ses tonuyla bağırıyor.)

Geri