Retro
Elit Üye
derbiyi metafizik yöntemlerle nasıl izleyebilirim ?
Icardi'ye musallat ol. Yedek kulübeden onun gözünde izle.
Ya da Torreria'ya musallat ol. Bu mesajı yazarken golümüz de geldi. Atom karınca harika attı.
derbiyi metafizik yöntemlerle nasıl izleyebilirim ?
Artık her gece rukye dinlemekten söylenmeye fırsatın da olmazdıKarizma bir herif olurmuş seninki erkek olsaymış
Marihuana bayıldıMertensss
Elnora, iyi ki seni Gs 'lı yapmışım di mi?
Sakalın battı yerine pudran bulaştı demek farklı bir levelmakyaj yapan tiplere alerjim var
Hakkını nasıl öderim ?Mertensss
Elnora, iyi ki seni Gs 'lı yapmışım di mi?
Gönül işlerini bıraksan mı artık ? Bence içinde bulunduğun hal ile okuman doğru değil ama sen bilirsin..@Rhea Bülent amcanın Kblan Tragna ekolünün kitabını indirdim okuyorum
Geceleri yol daha açık oluyor. Sarhoşun birine denk gelmediğin sürece np..@Elnora_alila
Gece motor kullanmak tehlikeli midir sence trafikte sıkıştırırlar rahat vermezler dediler de gece trafik daha az ya böyle benim de oniki den sonra yollara düşesim var
Hatta biraz daha bekleyip herkes uykudayken yola çıkayım Meydan benimGeceleri yol daha açık oluyor. Sarhoşun birine denk gelmediğin sürece np..
Yaratılmış olan her varlık senin karakterine sahip olamayabilir Elnora, bunu göz ardı etmemek gerek. Güneş biberi acılaştırırken; elmayı tatlılaştırır. Dolayısı ile aynı olayları yaşamalarına rağmenForumda dramatik yazılar gördükçe, ağızlarına terlikle vurasım geliyor.
Seninle iletişim kurmak istemiyorsa, saygı duy
Seninle görüşmek istemiyorsa, saygı duy
Seni hayatında istemiyorsa, saygı duy
Primat türüyüz sonuçta; 8 milyar popülasyonlu, genele nispeten zeki olan hayvanlarız yani. Her hayvandan aynı davranış profilini beklemeyin, çok da şee etmeyinForumda dramatik yazılar gördükçe, ağızlarına terlikle vurasım geliyor.
Seninle iletişim kurmak istemiyorsa, saygı duy
Seninle görüşmek istemiyorsa, saygı duy
Seni hayatında istemiyorsa, saygı duy
İstiyoruz ki seçim hakkı hep bizde olsun. Muhatabımızın ne istediğini bile biz seçelim !
Sözde insanız ama ikilik kavramından çıkabilmek adına dengeye gelmektense, panda gibi içinde yuvarlanmayı uygun görüyoruz.
Lütfen, en az kaybı vermeye çalışarak zamanınızı tüketmeyin. Doğru zamanda, doğru kaybı verebilme cesareti gösterin.
Biz de dahil olmak üzere, canlılığın artmasını sağlayan her kitlesel yok oluş (buzul çağları, asit yağmurları, volkanik patlamalar, yukatan meteoru vb) hayatımızdaki felaketlerin de ardındaki çeşitliliğimizi gösteriyor. Esasında insan bir parçası olduğu yaşadığı gezegeni anlasa, kendisini de anlamaya başlayacak.Primat türüyüz sonuçta; 8 milyar popülasyonlu, genele nispeten zeki olan hayvanlarız yani. Her hayvandan aynı davranış profilini beklemeyin, çok da şee etmeyin
Buna çok iyi geçmişte bi anım var ama anlatmaya müsait bi ortam değilİçlerinde uni ve üstü mezunu, kariyer sahibi, kaliteli giyinen süslenen, parfümü makyajı her şeyi tam olan soylu hanfendiler de var
Onunla çok fazla bir ilgisi yok aslında sadece merak ediyorum. Kendim için kolay bir ekolü öğrenmek istiyorum sadece.Gönül işlerini bıraksan mı artık ? Bence içinde bulunduğun hal ile okuman doğru değil ama sen bilirsin..
İyice öğren de dükkan açak seninle millet harıl harıl hayırsever baglamaci hoca arıyor para basarızOnunla çok fazla bir ilgisi yok aslında sadece merak ediyorum. Kendim için kolay bir ekolü öğrenmek istiyorum sadece.
Bir de "büyü değildir dua çalışmasıdır" gibi sözlerle bağlamayı şirin gösterirsek tamamdırİyice öğren de dükkan açak seninle millet harıl harıl hayırsever baglamaci hoca arıyor para basarız