Elnora_alila
Elit Üye
İnanmıyorlarsa bana yolla teyzeleri. Görünene aldanmamaları gerektiğini canlı canlı öğretir, kurtarırım seni. Yine süper hümanistimhem sen beni tanı bekarlığını mumla ara
İnanmıyorlarsa bana yolla teyzeleri. Görünene aldanmamaları gerektiğini canlı canlı öğretir, kurtarırım seni. Yine süper hümanistimhem sen beni tanı bekarlığını mumla ara
İnanmıyorlarsa bana yolla teyzeleri.
Görünene aldanmamaları gerektiğini canlı canlı öğretir, kurtarırım seni.
Yine süper hümanistim
2 yıl sonraya sözleşmem var. Unutmazsan sevinirimBekle kurtarırsın, evli misin de kurtaracaksın?
Gündüz gözlükleri akşam pelerini takacaksa neden olmasın ? Süper uzayda bizim Breh !benden önce seni evdirsinler de süper uzaydaki diğer süper hümanistleri gör..
Ajan lütfen !Elnora Elnora!
Eğer doğruysa o kadın yüzsüz değil, mecburen ayrılamıyor imkansızlıklar yüzündenBir itiraf okudum.. kadın yıllardır aldatılıyor ve kocasından ayrılamıyor ailesi arka çıkmadığından dolayı.. şimdi de çocuklar büyümüş ve kızı erkek arkadaşının ailesi hakkında bizi iyi aile biliyorlar dediği için çekiniyor kızını zor durumda bırakmak istemiyor.. bu kadıncağız kendini suçluyor neden ayrılmadım gurursuzum güçsüzüm diye işin trajikomik yani kocasının birlikte olduğu kadınlar da bu kadını arayıp ne yüzsüzsün hala nasıl birliktesin onla diyorlarmış..
insanların yüzsüzlüğünün arsızlığının sınırı yok işte.. şeytan bunları görünce besleme çekiyordur
Gündüz gözlükleri akşam pelerini takacaksa neden olmasın ?
Süper uzayda bizim Breh !
Düş bakiri vizyonu bu canım.bak evrenden ne istediğine dikkat et bakkkk..
O tipler maalesef sadece kadınlardan çıkmıyor erkeklerden de çıkıyor çevremde gördüm örneklerini. Bedavadan yaşamak için millete salça olan parazitler...Hayır tabiki değil. Konudaki yüzsüz arsız adamın karısı değil.. paralı diye adama yapışıp boşansın diye karısını kışkırtan metresleri.
Arkadaşlar Kore maceram bugün itibariyle sonlanmıştır. Bundan sonra da Kore'ye gideni öpsünler. Üstünden bile geçmem.
Gerçek değil onlar. Kore'ye gidince osuran, her yere işeyen, ultra balgam atan kızlar ve erkekler görüyorsunuz. Çocuklar bile öyle. Irkçılık nirvana. Yaşlılar ultra beyin, ahlak, görgü yoksunuyken gençleri ise kibir yumağı egoistler.Dizileri yine idare eder ya