Sohbet Muhabbet

İnanmıyorlarsa bana yolla teyzeleri.

Yollamasına yolliyim de, bir sorunun var..

Görünene aldanmamaları gerektiğini canlı canlı öğretir, kurtarırım seni.

Bekle kurtarırsın, evli misin de kurtaracaksın?
Bunlar senin bildiğin teyzelere benzemez 😀

Yine süper hümanistim :p

Afferim, çok hümanist yaklaştın, benden önce seni evdirsinler de süper uzaydaki diğer süper hümanistleri de gör..

Son düzenleme:
Bir itiraf okudum.. kadın yıllardır aldatılıyor ve kocasından ayrılamıyor ailesi arka çıkmadığından dolayı.. şimdi de çocuklar büyümüş ve kızı erkek arkadaşının ailesi hakkında bizi iyi aile biliyorlar dediği için çekiniyor kızını zor durumda bırakmak istemiyor.. bu kadıncağız kendini suçluyor neden ayrılmadım gurursuzum güçsüzüm diye işin trajikomik yani kocasının birlikte olduğu kadınlar da bu kadını arayıp ne yüzsüzsün hala nasıl birliktesin onla diyorlarmış..
insanların yüzsüzlüğünün arsızlığının sınırı yok işte.. şeytan bunları görünce besleme çekiyordur 🤩😹
Eğer doğruysa o kadın yüzsüz değil, mecburen ayrılamıyor imkansızlıklar yüzünden

Bu arada çok hoşuma giden Yasin uygulaması buldum. 1 haftadan fazla zamana ihtiyacım var. Denemeden forumda paylaşmayı düşünmüyorum.
Dünyevi etkisi zaman alabilir fakat uhrevi etkisini başladığım anda alırım. Duruma göre de paylaşım yapacağım..

19 Hacet namazında dileği değiştirilmiş biri olarak zıp zıp zıplıyor kalbim. Nelerle karşılaşacağımı bilemiyorum ama aşırı heyecanlıyım.

Zamanı gelen, güzelliğiyle gelirmiş..

Hayır tabiki değil. Konudaki yüzsüz arsız adamın karısı değil.. paralı diye adama yapışıp boşansın diye karısını kışkırtan metresleri.
O tipler maalesef sadece kadınlardan çıkmıyor erkeklerden de çıkıyor çevremde gördüm örneklerini. Bedavadan yaşamak için millete salça olan parazitler...

@Rhea
Bir elinde büyü kitabı
Sürekli bağlama yaparsın
Ben rukye açınca da
La sen hayırdır dersin

“Marching ever forward
'Neath the wooded shrine
I stray not from the path
I hold death's hand in mine
Primal night, giveth sight
Familiar by thy side
If sun be gone, we carry on
Spirit as our guide

Down, down, down the road
Down the witches road
Down the witches road
Down the witches road
Blood and tears and bone
Maiden Mother Crone”

Evet beyler ajanıma dokunmayın.Geri döndüm.Aynı problemler devam ediyor.Mallık sadece arkanı kollaman gerekiyor diyince tetiklenmiyormuş.

Geri