Sohbet Muhabbet

Derdi varsa sorun yok. Dertsiz başına dert arıyor dibi duruyor seninki bu anlatım biçimine bakılırsa 😀
Yoo ben kimsenin başına dert olmam 😀 dertsiz başına dert arayan birisi varsa o da benim. Urum eğer ona yapma etme dersen daha kötüsünü yapar dedi ki gerçekten de daha kötüsünü yapmıştı kış aylarında 😀

Kadınlara gel konuşalım deyince instagram reelsi gibi kaydırasıları geliyor. Bam bam bam diye konuya gir.
Konuya girdiğim de oldu 😀 önce gülerek sevindi, sonra da yüzüne karşı bağlama yaptığını söyleyince de gitti beni milletin içinde bir güzel rezil etti beni rahatsız ediyor diye 😀

Ne zaman evleniyorsun diyenlere artık boşan da al beni madem dicem, hem sen beni tanı bekarlığını mumla ara, hem ben senin dırdırından kurtulayım dicem, bekarlığım seni çatlatıyorsa meditasyon yap dicem, zaten evlendim 2+1 aldım dicem. Allah evi olmayanları da evlendirsin dicem...

Der miyim? Demem. Şirin teyzeler de bazen düzgün kızlar öneriyorlar. Onlar benim geleceğe yatırırım 😁

kaç yıl sonra çıkar içerden onu da de hele :D
1 yıl falan diyordu arkadaşımın kocası. Şaka maka kötü şeyler gelmiş oğlunun başına gerçekten, bazen youtubeda videolarına denk geldim, uğraşıp duruyordu oğluyla. Zor şeyler cidden..

haha bütün düzgün kızlar da seni bekliyordu :ROFLMAO: artı türk kadınları malum yaşlı teyzelere iyiyi masumu oynar, ama aa bunu kapmam lazım dediği yakışıklının eteğinin cübbesinin altında parti yapıp sonra da yağlı kapı olarak gördüğü başka bir erkeğe bağlama yapar 🤩

Sonra neden bekarlık sultanlıkmış.. Bu yüzden işte.

Bağlama yapan kişi bile kesinlikle kaybetme korkuları olduğunu derinlerine ektiği için, ileriki bir tarihte bu korkularını tekamül ettirmek için ayrılmak veya terkedilmek zorunda kalacağı bir karma yaratıyor kendine. Hem de en işi garantilediğini sandığı yerden : Bağlama büyüsünden.

Karmik tekamül hiç bir zaman özgüvenli olduğumuz yerden gelmez. Özgüvenle yaptığımız herşey zaten kendi telamülünün zirve nimetlerini yaşıyordur. Zaten akıştadır orası. Karma, bastırılmış korkulardan gelir. Bağlama yapanlar bir noktaya kadar işi bağlayabilirler. Ama kader büyüyü yener. Yani ayrılık, kaybediş, terkediliş tüm yoğunluğu ile bir anda gelir ve sen de yıllarca bu telamülünü büyü etkisi ile ötelemenin son durağına gelirsin ve artık büyü bile orada düşer. Geldi mi kader vakti, bağlanır bütün basiretler. Demiş şair.

Bağlama yapacak arkadaşlar hiç olmazsa kaybetme korkunuzu da şifalandırın. Kendi karmanıza büyü yapamazsınız çünkü.

Son düzenleme:
Sonra neden bekarlık sultanlıkmış.. Bu yüzden işte.
Duruma ve şartlara göre değişir bekarlık mı sultanlık evlilik mi.. günün sonunda karanlık boş eve girmek hiç eğlenceli değil..
Ama bazı evlilere bakınca da haline şükredesin geliyor.. o aldatıyor diğeri onu kullanıyor.
Doğru kişiyle olursa evlilik daha iyidir, sosyal varlıklarız sonuçta.

Bir itiraf okudum.. kadın yıllardır aldatılıyor ve kocasından ayrılamıyor ailesi arka çıkmadığından dolayı.. şimdi de çocuklar büyümüş ve kızı erkek arkadaşının ailesi hakkında bizi iyi aile biliyorlar dediği için çekiniyor kızını zor durumda bırakmak istemiyor.. bu kadıncağız kendini suçluyor neden ayrılmadım gurursuzum güçsüzüm diye işin trajikomik yani kocasının birlikte olduğu kadınlar da bu kadını arayıp ne yüzsüzsün hala nasıl birliktesin onla diyorlarmış..
insanların yüzsüzlüğünün arsızlığının sınırı yok işte.. şeytan bunları görünce besleme çekiyordur 🤩😹

Duruma ve şartlara göre değişir bekarlık mı sultanlık evlilik mi.. günün sonunda karanlık boş eve girmek hiç eğlenceli değil..

Günün sonunda eve nasıl girdiğin de önemli. Hayat dolu bir şekilde giriyorsan zaten pozitif kolektif ile de evlisin. Şahsen hayat dolu kalabildikçe zaten evlenmenin kolay ve zahmetsiz olduğunu düşünüyorum. Çoğalmak ta bunun doğal bir tezahürü olarak geliyor.

Hayat dolu olamayanlar, öyleymiş gibi yapmayı öğreniyorlar ve çıkar evliliği yaptıklarını bile anlamıyorlar . Çevremde çok var. Bir süre sonra karanlık boş eve onlar kendileri beraber giriyorlar. Hayat dolu 1 kişi olmayı, hayatı partnerine yıkan 2 kişi olmaya tercih ederim.

Mezara tek tek giricez madem, Matrix'ten tek tek çıkıcaz madem, o zaman evlilik te bence Matrix'ten beraber çıkabilme ortaklığı gibi birsey olmalı.

Tabi matrixten çıkmak için önce onu kullanmayı da öğrenmen lazım. Evlilik buna engel oluyorsa seni de 3B'de tutan bir ajanla evlenmiş oluyorsun.

En olmadik yerde yine matrixim geldi 🤤

Sevgili arkadaşlar lütfen birbirinize yorum yapmayın sadece şikayete basın ve başka bir şey yapmayın. Ben gerekeni yaparım. Onlarca mesajı silmeme gerek kalmasın lütfen.
Syn Urum bazı kişilere saygı duymakta epeyce zorlansam da kurallar gereği yaptıkları birçok şeye ses çıkarmıyorum. Ama bu kişi her fırsatta gelip kavga çıkarıyor. Son kavgada bütün iletişim yollarını orta yerde açıklayıp yönetime de laflar edip şimdi de bizi suçlayıp mabet üyelerini aşağılıyor. Bazıları haddi gerçekten aşıyor.

Bağlama yapan kişi bile kesinlikle kaybetme korkuları olduğunu derinlerine ektiği için, ileriki bir tarihte bu korkularını tekamül ettirmek için ayrılmak veya terkedilmek zorunda kalacağı bir karma yaratıyor kendine.
Ben kimseyi yarı yolda da bırakmam ve de bana ulaşmak da kolaydır 😀 bağlamaya gerek yok aslında...

Syn Urum bazı kişilere saygı duymakta epeyce zorlansam da kurallar gereği yaptıkları birçok şeye ses çıkarmıyorum. Ama bu kişi her fırsatta gelip kavga çıkarıyor. Son kavgada bütün iletişim yollarını orta yerde açıklayıp yönetime de laflar edip şimdi de bizi suçlayıp mabet üyelerini aşağılıyor. Bazıları haddi gerçekten aşıyor.
Bir ara mabete üye olduğu için babasının ayağı kayıp yere düştüğünü iddia eden bir üye vardı 50 yere yazan üyeliğimi iptal edin diye , gülmeden edemiyor insan.

Onun derdi başkaydı bence.. burdan birinden musallat kapmıştı, o kişi online olduğunda travması tetiklendi.. kaçmaya çalıştı.. ama burdan gitse de fark etmiyor yapıştı ya astralde de rahat vermez o.
Her türlü bağlamayı yiyerek metafiziği güzel bir tecrübe ettim 1 senedir hiç ayağım kayıp düşmedim 😹 bence abartıyor o üye.

Forumdaki bazı üyeler, game of thrones karakterlerini gerçek zanneden sokak röportajındaki bu dayılar gibi davranıyor😂
-Efendim siz bir ak gezen misiniz ?
- Evet

Geri