Sohbet Muhabbet

“Irmaklarından şaraplar akacak”diyorsun
Cennet-i alâ meyhane midir?
“Her mümin'e iki huri” diyorsun
Cennet-i alâ kerhane midir?

Tanrı bize cennette vaat ettiği şarabı
Niçin haram etsin bu dünyada, akla sığar mı?
Bir sarhoş arap, devesini vurmuş Hamza'nın
Peygamber de yasak etmiş arap'a şarabı

Beni özene bezene yaratan kim? Sen
Ne yapacağımı da yazmışsın önceden
Demek günah işleten de sensin bana
O zaman nedir o cennet cehennem?

Doğru maskülenite ve feminenitenin korunması için, saf hormonların sürekli olması için gerekirse erkekler erkeklerle, kadınlar kadınlarda eğitim hayatına devam etmeliydi.

Sorunun başı aileler. Eğitim ailede başlar. Okul seni temeline göre biçimlendirir. Temelin bozuksa bin tane eğitmen düzeltemez.

Çocuğuna özdeğerin cinsel dürtülerinde yatmadığını, bedeninin kutsal olduğunu öğretemiyorsan şayet ebeveyn olarak saygı görmez ve ciddiye alınmazsın. Haram, günah, cısss demek ile merak duygusu uyandırdığına ayıksın artık X ve Y kuşağı.

Maskülen ve Feminen enerji öğretilmez, keşfettirilir.

Karma eğitim veren okullarda fuhuş gırla gidiyor.

Sen çocuğunu evde eğit. Vereceğin din kültürü ve ahlak bilgisi başlı başına yeteceği için kesin astronot olur.

Sen çocuğunu evde eğit. Vereceğin din kültürü ve ahlak bilgisi başlı başına yeteceği için kesin astronot olur.

Astronotlar da Matrixteki uzayı keşvedecekler. Sonra da geldikleri gibi gidecekler. Belki de uzayın U'sunu bile tahayyül edemeyecekleri bir coğrafyada enkarne olacaklar sonra. Önemli olan uzay yolunu değil kaynağa götüren keşif yolunu açmak. Uzaya gitse bile zekatını verir benim çocuğum.

Ajan elnora!

Son düzenleme:
Erkekler biraz premses oldular sankiii 😁
Kadınlar da napsın kuzularım işe git çalış eve gel çalış her sorunun altından tek başına kalk sonra da bi sürü kalıba sokul yaftalan falan.
Erkek düşmanı değilim valla benimde bir erkek kardeşim var oğlum sayılır doğduğu günden beri. Ama ne kadar eğitirsem eğiteyim özünde bir öküz yatıyor 😁

İlk 6 saniyede dokunduğu yere ve cümleye bakar mısın ?
Evet çok manidar gerçekten . Frontal lobuna dokunuyor. Dürtü kontrol, problem analiz etme ve çözme merkezine.

Tabi bize sprituel açılımı lazım : 3. Gözünü hedefliyor. Yani görülerini ve vizyonlarını etkilemeye, hayatı ona kendi gördüğü gibi göstermeye oynuyor.

Bu arada buna şu an dikkat ettim. Benim de bir daha izleme zamanım gelmiş.

Sıra sende. Ajanımsın artık. Birbirimizi yok edene kadar kung fu yapmamız lazım. Ama her iki filmi de şu an 0,25 hızına aldım. 😏

Bilmem mi 😏
Bir cingözün düzenli olarak bağlama yapmasından daha kötüsü birden fazlasının sürekli bağlama yapmasıdır 😹
Yine de buna da şükür de napcan 🤩
2 hafta sonra 33 yaşına giriyorum bu saatten sonra kimsenin peşinde koşamam yorucu oluyor gerçekten. Kadına diyorum yapıp durma şunları gel konuşalım, inkar ettiği gibi zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. Bundan sonra bir derdi varsa gelir iletişime geçer yoksa daha fazla uğraşamam.

Bende 6 ay sonra 30 oluyorum. Hâlâ anadoluluların evde kaldın bakışlarıyla muhatap oluyorum 😁
Milenyum çağında 20lerimin başlarında bi kuru çeyize kocaya gidemeyen bana da yazıklar olsun 😅
Not: Bağlama yapacak adam da bulamadım 😂

2 hafta sonra 33 yaşına giriyorum bu saatten sonra kimsenin peşinde koşamam yorucu oluyor gerçekten.

Bir 5 yıl daha koş, diri tutar. Xd

Kadına diyorum yapıp durma şunları gel konuşalım, inkar ettiği gibi zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor.

Kadınlara gel konuşalım deyince instagram reelsi gibi kaydırasıları geliyor. Bam bam bam diye konuya gir. En çok izlenen reelslar konuya çoktan girilmiş olan reelslar oluyor.

O sana büyü yapıyorsa sen de ona mind trick yap. Mertens gibi düşün.

Bundan sonra bir derdi varsa gelir iletişime geçer yoksa daha fazla uğraşamam.

Derdi varsa sorun yok. Dertsiz başına dert arıyor dibi duruyor seninki bu anlatım biçimine bakılırsa 😀

Yarasa büyüsü yap ona.

Bende 6 ay sonra 30 oluyorum. Hâlâ anadoluluların evde kaldın bakışlarıyla muhatap oluyorum 😁
Milenyum çağında 20lerimin başlarında bi kuru çeyize kocaya gidemeyen bana da yazıklar olsun 😅
Not: Bağlama yapacak adam da bulamadım 😂
Sana benimki gibi bir erkek lazım o zaman 🤣 ama erkekler pek uğraşmıyor bağlama ile sanırım

Geri