Retro
Elit Üye
Elnora'nın yüzü suyu hürmetine, evrenden jest.Yeni takımın skorboarda ne yazmış @Elnora_alila? Kaç B yazmış gördün mü?
Lütfen el yazmalarını 120k okul taksiti için satmadıklarını, konuyu tamamen yanlış anladığımı filan söyler misin ?Buranın çok zengin ailelerindenmiş hâlâ zenginler de ekonomi değişken çocuğun okul taksiti 120 bin olunca bi sıkışıyor demek ki nerelerden neler çıkıyor
Allah şu mübarek günlerde hepimize zengin eli açık havuzlu villası olan ehliyeti jeepi olan kız kardeşler nasip etsin amin bu arada 7-8 yıllık bi dostluğumuz var çoğuyla şakası bi yana gerçekten çok iyi insanlar hep iyi olsunlar
Yok sonra eşi halletmiş diğer arkadaşımız satmıştı tabi ama. Çözüm önerisi sunmayayım bari karmama girmesin diyeLütfen el yazmalarını 120k okul taksiti için satmadıklarını, konuyu tamamen yanlış anladığımı filan söyler misin ?
Eğer doğru anladıysam da asla görüş bildirip başıma gelmesini istemiyorum Şimdi gece gece büyük konuşmayayım.
Doğmamış akıllı civcivime karma yüklemeyeyim
Evet.. bağ kurmaya çalışıyor, besleniyor yani.Bağ kesmeden hemen sonra kişiyi rüyada gördüysek nasıl bir şeyden şüphelenmeliyiz ?
Enerjiyi bırakmamaya mı uğraşıyor acaba
Kapıdan kovuyorum bacadan girmek istiyor enerji vampiri. acilen uzak tutmak istediğim bir insanEvet.. bağ kurmaya çalışıyor, besleniyor yani.
Enerjine koruma yap, runelara bak istersen, uygun bir formül için.Kapıdan kovuyorum bacadan girmek istiyor enerji vampiri. acilen uzak tutmak istediğim bir insan
Nasıl gördüğünüze bağlı. Olaylar ve sizin hisleriniz. Rüyadaki tabikiBağ kesmeden hemen sonra kişiyi rüyada gördüysek nasıl bir şeyden şüphelenmeliyiz ?
Enerjiyi bırakmamaya mı uğraşıyor acaba
Sus Sus hatırlatmaBende sabah sabah eski bakanımız Nebatinin gözlerindeki ışıltıyı özledim masada
Mesela neler sevgili Demileus? Kazanç kapısı olarak değerlendirdiğin alanları bizimle paylaşır mısın?Online olarak çalışıp para kazanabileceğin türlü yollar var.
Dijital çizim ya da grafik tasarımcılığı da deniniyor , kişilerin taleplerine göre logo. yazı,oyun karakteri,markaya özel slogan tasarlayıp para karşılığında satıyorsun.Mesela neler sevgili Demileus? Kazanç kapısı olarak değerlendirdiğin alanları bizimle paylaşır mısın?
Birde ben mühendisim kendi alanımda 3d modelleme var lakin bunu çizen az kişiler var para kaşılığında ofislere çizip veriyorum. Kişinin ilgi alanına göre değişkenlik gösteren mevzular. Benim değerlendiriğim bir alanımda bu.Mesela neler sevgili Demileus? Kazanç kapısı olarak değerlendirdiğin alanları bizimle paylaşır mısın?
Yapay zeka çıktı o işlerin de suyu çıktı Demileus. : )) Bu işlerin yapılabileceği en mantıklı yer Upwork idi, orayı da Hintliler ele geçirdi, oradan da akmıyor artık.Dijital çizim ya da grafik tasarımcılığı da deniniyor , kişilerin taleplerine göre logo. yazı,oyun karakteri,markaya özel slogan tasarlayıp para karşılığında satıyorsun.
Yok ya haritada yeni çıktı 3D modelleme bizde henüz ele geçirmedi onu .dYapay zeka çıktı o işlerin de suyu çıktı Demileus. : )) Bu işlerin yapılabileceği en mantıklı yer Upwork idi, orayı da Hintliler ele geçirdi, oradan da akmıyor artık.
Günümüz de gerçekten erkekler ile kadınlar yer değiştirmiş