Bi arkadaşım bakım yaptırmış doğum haritası falan. Hayatında bi takım sorunlar vardı. Önceki hayatında karabüyücüymüş. kötü şeyler yapmış ve bu dünyaya onun karmasıyla gelmiş. Oda önceki hayatımda gerçekten bunları yapabilmişim ki karmama işlemiş diye büyüye merak sardı.
Neyse sabah kahvaltısında bi kaç arkadaşımızlaydık. Bizim ekibin yarısı hafız bu arada. İslami bi masaydı
kızlardan birinin eşi el yazması kuranları satmış sıkışınca. Diğerinin çocuğunun okul taksiti geldiği için benimde elimde bi tane var diye kurcalamış kitapları. Aradan büyük babasının ölmeden önce verdiği kitabı bulmuş sarmış sarmalamış. Dedesi havasçıymış bu arada. Kötü kimsenin eline geçmesin diye bırakmış iyice de tembihlemiş. Kitap okunmuyomuş. Onlar çok iyi arapça biliyorlar ilginç şekiller falan varmış bize göstermedi. Unutmuşum ben onu sonra hemen kaldırdım dedi. Benim imansız arkadaşımın gözleri parladı. İçten içe bende merak ediyorum hiç böyle bşye denk gelmedim çünkü. İnsan son anında bi kitabı düşünür mü ölmeden önce iyice tembihlemiş. Kadın varlığını bile unuttuğu kitabı masada konuşunca bizimki benim burda olmam boşuna değil diye kendine misyon yükledi tabi.
Yeni deccalimiz hayırlı olsun.