Sohbet Muhabbet

Eğer gece olmasaydı ve tepemizde durmasaydı, nasıl bilebilirdik yıldızların bu kadar parlak olduğunu?

“Her insan birbirine ayaklarındaki kırmızı iple bağlıdır. Yaşamımız boyu başımıza gelenlerle bu ipler bazen karmaşıklaşır, birbirine dolanır. İpler karıştıkça kısalır ve bazen birbirini tanımayan iki insan kısalan ipler yüzünden birbirine çekilerek bir araya gelir. Bu tanışmanın sebebi de aslında dolaşan ipleri çözmek, bağlarımızdan özgürleşmektir…”

Touch dizisindenmiş. Müsait bir vakitte izlemeliyim.

Var tabi.. @Elnora_alila ve @Retro
Onların dışında da var birkaç. isim..

Elnora 5B miymiş ? Hiç te çaktırmıyor bak senn. Sen kim bilir kaç B'sin ? 9B'den aşağı değilsin bence. Her yeni üyenin seceresini çıkarabiliyorsun. Demek ki sen 10B sin. Retronun Dennis olduğunu şıp diye anlamak için bile en az 11B+ olmak gerekiyor.
Bi keresinde seni 19B lik performans sergilerken bile görmüştüm. Şimdi hiç mütevazilik yapayım deme.. 😁

Son düzenleme:
Asla değilim ama sen neden şaşırıyorsun ?

Öncelikle ben senin 5B olma ihtimalin konusunda rhea'ya şaşırdım. Sana mı şaşırdım?

Tam şu anda övmen, yükseltmen, yüceltmen gerekiyor (du) .. 💅

:rolleyes:

Yengeç aksına bayıldım bu arada söylemiş miydim? . Sulama ile ilgili kısmı mükemmeldi. Kutsal sudan içmek bi nasip olmadı ama olsun. Ben yazinin ana fikrine bayıldım.

Hatta 4B'den yazdığın yazının şifresini 7B'den çözdüm bile diyebilirim

Bütün sihri bozdun !

Bu aksa göre yengeçler oğlaklara sulanıyorlar. Çorak toprakları gördüklerinde yağmur gibi yağmak, sel gibi akmak istiyorlar.

Xd

Bi arkadaşım bakım yaptırmış doğum haritası falan. Hayatında bi takım sorunlar vardı. Önceki hayatında karabüyücüymüş. kötü şeyler yapmış ve bu dünyaya onun karmasıyla gelmiş. Oda önceki hayatımda gerçekten bunları yapabilmişim ki karmama işlemiş diye büyüye merak sardı.
Neyse sabah kahvaltısında bi kaç arkadaşımızlaydık. Bizim ekibin yarısı hafız bu arada. İslami bi masaydı 😁 kızlardan birinin eşi el yazması kuranları satmış sıkışınca. Diğerinin çocuğunun okul taksiti geldiği için benimde elimde bi tane var diye kurcalamış kitapları. Aradan büyük babasının ölmeden önce verdiği kitabı bulmuş sarmış sarmalamış. Dedesi havasçıymış bu arada. Kötü kimsenin eline geçmesin diye bırakmış iyice de tembihlemiş. Kitap okunmuyomuş. Onlar çok iyi arapça biliyorlar ilginç şekiller falan varmış bize göstermedi. Unutmuşum ben onu sonra hemen kaldırdım dedi. Benim imansız arkadaşımın gözleri parladı. İçten içe bende merak ediyorum hiç böyle bşye denk gelmedim çünkü. İnsan son anında bi kitabı düşünür mü ölmeden önce iyice tembihlemiş. Kadın varlığını bile unuttuğu kitabı masada konuşunca bizimki benim burda olmam boşuna değil diye kendine misyon yükledi tabi.
Yeni deccalimiz hayırlı olsun.

Bi arkadaşım bakım yaptırmış doğum haritası falan. Hayatında bi takım sorunlar vardı. Önceki hayatında karabüyücüymüş. kötü şeyler yapmış ve bu dünyaya onun karmasıyla gelmiş. Oda önceki hayatımda gerçekten bunları yapabilmişim ki karmama işlemiş diye büyüye merak sardı.
Neyse sabah kahvaltısında bi kaç arkadaşımızlaydık. Bizim ekibin yarısı hafız bu arada. İslami bi masaydı 😁 kızlardan birinin eşi el yazması kuranları satmış sıkışınca. Diğerinin çocuğunun okul taksiti geldiği için benimde elimde bi tane var diye kurcalamış kitapları. Aradan büyük babasının ölmeden önce verdiği kitabı bulmuş sarmış sarmalamış. Dedesi havasçıymış bu arada. Kötü kimsenin eline geçmesin diye bırakmış iyice de tembihlemiş. Kitap okunmuyomuş. Onlar çok iyi arapça biliyorlar ilginç şekiller falan varmış bize göstermedi. Unutmuşum ben onu sonra hemen kaldırdım dedi. Benim imansız arkadaşımın gözleri parladı. İçten içe bende merak ediyorum hiç böyle bşye denk gelmedim çünkü. İnsan son anında bi kitabı düşünür mü ölmeden önce iyice tembihlemiş. Kadın varlığını bile unuttuğu kitabı masada konuşunca bizimki benim burda olmam boşuna değil diye kendine misyon yükledi tabi.
Yeni deccalimiz hayırlı olsun.
Arkadaşın araya kaynak yapmasın upuzun bir kuyruk var deccal olma yolunda bütün performanslarıyla arananlardan 🤩

Hatta 4B'den yazdığın yazının şifresini 7B'den çözdüm bile diyebilirim
Farklı formların birbirine dönüşmesinden bahsediyor yazı.

Ruhun saflığından ( Y) dünyanın zorluğuna (O) fıtı fıtı koşturup, tekrar özüne dönmesi.. Yani ruhsal yolculuğun metafiziksel boyutu.

Buradaki enerji : Yengeç ; Kütle ise : Oğlak

Yengeç = Oğlak x ışık hızının karesi ( kozmik bilinç )

İşine geldiği gibi çözmüş olabilir misin Bay 7B :D

Bu aksa göre yengeçler oğlaklara sulanıyorlar. Çorak toprakları gördüklerinde yağmur gibi yağmak, sel gibi akmak istiyorlar.
Bunlar hep yüksek frekans, entegre :ROFLMAO:

Su, toprağı besleyip şekillendiriyor ; toprakta suya form ve yapı kazandırıyor. Disiplin katıyor.
Yengeç oğlak aksı tekamülün bel kemiği gibi. İçgörünün eylemlere dönüşümü ile yeniden öz forma ulaşması..

Merakla gelen öğrenme duygusu lanet gibi dimi ? Ben de böyleyim. Uygulama kısmına girmem ama içinde ki bilgileri okumak isterim.
Kitaba ulaşamıyoruz. Eve bi ben girebiliyorum. Baya yakınız ailece. Onu da 4 katlı villanın hangi yıllanmış bölümüne sakladı bilmiyorum. Bana durup durup çalıversene diyo 😅 kendi başkasının eline geçmesin diye almış zaten zamanında. Onlarca yıl güneş görmemiş ki dediği gibiyse gerçekten kötü niyetli birinin eline geçmemeli. Orda kalsın.

Benim Boyutum Birleştirici, Bütünleştirici, Bağlayıcı, Barışçı, Bulaşıçı, Becerikli, Bal-badem Bir Boyut. Bağrına Basan Bir boyut. Ballandıra ballandıra büyüyen bir boyut. Belgesel bir boyut. Bilgiişlem bir boyut. Baştançıkaran bir boyut.
Sıkıcı :sneaky:

Başkaldırıran, başınanuyruk, baştansona bıçaksırtı, biçerdöver bir boyut
Aksiyonlu :cool:

Kendini övmek isterken benim boyuta duyduğun hayranlığı gizleyemiyorsun ama olsun..

Zaten az önce öyle bir şey öğrendim kii..i
Vay Allahım vayyy..y

Fenafillah / Aklını delirirsin / waowww bilgi

Kitaba ulaşamıyoruz. Eve bi ben girebiliyorum. Baya yakınız ailece. Onu da 4 katlı villanın hangi yıllanmış bölümüne sakladı bilmiyorum. Bana durup durup çalıversene diyo 😅 kendi başkasının eline geçmesin diye almış zaten zamanında. Onlarca yıl güneş görmemiş ki dediği gibiyse gerçekten kötü niyetli birinin eline geçmemeli. Orda kalsın.
Eskiden soba bacasına bilezik saklardı kadınlar. Küçükse oradadır. Ev ahşapsa duvarlara ve yere tıklaya tıklaya yürü :D
Araştırma ekibine katılabilirim. Yıllanmış villa dedin ve beni kazandın. Lütfen beni de götür 🥲

Eskiden soba bacasına bilezik saklardı kadınlar. Küçükse oradadır. Ev ahşapsa duvarlara ve yere tıklaya tıklaya yürü :D
Araştırma ekibine katılabilirim. Yıllanmış villa dedin ve beni kazandın. Lütfen beni de götür 🥲
Buranın çok zengin ailelerindenmiş hâlâ zenginler de ekonomi değişken çocuğun okul taksiti 120 bin olunca bi sıkışıyor demek ki nerelerden neler çıkıyor 😁😂
Allah şu mübarek günlerde hepimize zengin eli açık havuzlu villası olan ehliyeti jeepi olan kız kardeşler nasip etsin amin 😂😂 bu arada 7-8 yıllık bi dostluğumuz var çoğuyla şakası bi yana gerçekten çok iyi insanlar hep iyi olsunlar 🥰

Geri