Elnora_alila
Elit Üye
Kahve bana uyarSavaşmayın sevişin diyeceğim olmayacak.
Kızlar, gelin çay içelim.. : ))
Kahve bana uyarSavaşmayın sevişin diyeceğim olmayacak.
Kızlar, gelin çay içelim.. : ))
Korktum. çocukları ekrandan uzak tutunuz, lafı aklıma geldi.
Savaşmayın sevişin diyeceğim olmayacak.
Arka plan çok karışık.Olsun sen yine de oluyormuş gibi gözünde canlandırıp manifest ederek söyle.
Bende açılmıyor. Evren mi tekmeliyor, sen mi.? Doğru söyle*kurabiye canavarı büğürmesi efekti*
https://img.imgyukle.com/2024/09/13/CIPe4M.jpeg
Çok pis kara büyülendiğimi düşünüyorum çünkü birazdan yılan balığı deniycem Issız, perili bir yerdeyim ve yetmez gibi tüm gece yol gideceğim.Hey cadılar! Bugün cuma 13 . karabuyuleriniz tutsun inşallah!!!
Retro bu. Çünkü bende de açılmıyor.Bende açılmıyor. Evren mi tekmeliyor, sen mi.? Doğru söyle
Afiyet olsun. Yılan balığı tam da bu geceye layık bir yemek. Çok ta severim. Benim için de ye!Çok pis kara büyülendiğimi düşünüyorum çünkü birazdan yılan balığı deniycem Issız, perili bir yerdeyim ve yetmez gibi tüm gece yol gideceğim.
13. Cuma bana temas etmeden geçerse çok memnun kalırım
Çok yağlıymış, mecbur kalmadıkça bir daha yemem. Bir sonraki 13. Cumaya diyormuşumAfiyet olsun. Yılan balığı tam da bu geceye layık bir yemek. Çok ta severim. Benim için de ye!
Bende açılmıyor. Evren mi tekmeliyor, sen mi.? Doğru söyle
Retro bu. Çünkü bende de açılmıyor.
Bir aylık omegalarla doyurdun vücudunu işte. Ne güzel.Çok yağlıymış, mecbur kalmadıkça bir daha yemem. Bir sonraki 13. Cumaya diyormuşum
Açılmadı kiÇünkü o korkuyu ancak Absoluta kaldırabilir.
İşte bu çok ilginç, sende açılması gerekiyordu. O zaman paralel evrende çok büyük bir zaman kırılması yarattık demektir.
Çocukları televizyondan uzak tutun, televizyondan çocuklara geçecek yaratıklara çok dikkat edin
Sanırım kimse fark etmedi. Espriydi bu. Kara büyü ve inşallah aynı cumlede kullandım.Hey cadılar! Bugün cuma 13 . karabuyuleriniz tutsun inşallah!!!
Sanırım kimse fark etmedi. Espriydi bu.
Yine mi? Demek ki kurabiye canavarından gerçekten korkmuşsun ve evren seni aktif bir şekilde koruyorAçılmadı ki
Ben gitmedim amann hiç uğraşasım yoktu büyüyle dışarda serin bir akşam varken ve tabi 13 ün uğursuzluğuna inanmıyorumSadece ben anladım. Harika bir espri olmasına rağmen herkes borsa tüyosu almış gibi büyü yapmaya gitti.
Farkedip güldüm emoji bıraktımSanırım kimse fark etmedi. Espriydi bu. Kara büyü ve inşallah aynı cumlede kullandım.
Ben cuma 13 olayına inanmıyorum aslında.
Bende de açılmadı FBI dan mısın Mossad mı şifreli mi nedir açılmıyor bizdeYine mi? Demek ki kurabiye canavarından gerçekten korkmuşsun ve evren seni aktif bir şekilde koruyor
Bende de açılmadı FBI dan mısın Mossad mı şifreli mi nedir açılmıyor bizde