Sohbet Muhabbet

O kadar konuşuldu ki sırf merakımdan bağlama yemeden ölmek istemiyorum :D
Kimse bağlamazsa ; kendimi, kendime bağlar yine kendi üstümden hevesimi alırım. Dolana dolana dolaşırım mabetin konularını :D

Kendime çok aşığım yazılarımı görürseniz idare ediniz.

I ❤️ Elnora
Erkek olsaydım ya da yönelimim farklı olsaydı şurada bile yürüyebilirdim ama hormonlarım müsaade etmiyor, hayranlık duymakla yetiniyorum. : ))

Masterchef Alper'den daha hızlıyım. Kulvarlarımız çok farklı olsa da hız konusunda rakip tanımıyorum. : ))

Herkes bir bağlama modunda gidiyor

Aynen çok fazla talep var.
kaşık büyüsü yapılmış ama iki kaşıkta da erkek resmi var :D

Dur anlıyalım bi durumu önce. Belki altında başka bişey vardır.

şimdi aklımda deli sorular :D

Kesin Bağlamacı kadın talepleri yetiştirmeye çalışırken akşamdan sıra kaydırdı. Kaşıklardan biri ile yemek yiyip yerine koymayı unuttu kesin..
Asıl soru bence şu : toplu bağlamada kaç kişi vardı 😬

Psikoloğa son gittiğimde 800 soruluk bir ön analiz testi yapmıştım. Paranoid şizofreni semptomları var diye psikiatıra yönlendirmişlerdi.

Sorulardan bazıları şöyleydi : doğa üstü varlıklara inanıyor musunuz? Doğa üstü varlıkların hayatınıza tesir ettiğini düşünüyor musunuz? Melekler tarafından korunuyor olduğunuzu düşünüyor musunuz? Cinlere inanıyor musunuz? Cinleri gördünüz mü? Vs vs..

Şimdi inançlı bir insanın tüm öznel deneyimleri ve epifiz bezi tercümesi aracılığı ile gerçekleştirdiği keşifleri psikologlar için sanrı ve hiperaktif beyin aktivitesi olarak değerlendiriliyor. Ben daha o ruhani bunalımlardayken orada o testi yaparken bu perdelenmişliği farkettiğimi ve matrixin şeytanlar tarafından tutulduğunu anlamıştım. Mazrixe göre ben paranoid şizofren olmaya yatkın bir insanım kabul ediyorum. Çünkü inancımın açtığı perspektif bana çok büyük ufuklar ve mücadele alanları da sağlıyor. Belki sadece kavramsal belki de astral. Neyse, Psikoloji bilimine saygım sonsuz ama artık çocukluğa kadar inmek çağ dışı hale de geldi. Üst soylara gidilmeye başlandı artık. Tutarlı çıkarımlar ve kalıcı iyileşmeler istatistiklerle kendini göstermeye başladı. Çocukluğa inmek kesinlikle yarı yolda bırakan bir iyileşme sağlıyor. Evet bazı hafiflemeler geliyor. Ama yeterli değil. Böylece buz dağının altında kalan sorunlarını ya kader zannediliyorsun ya da sorunlarının kaynağının farkına bile varamadan onlarla uyumlu bir gerçeklik yaratarak buna intölerans geliştiriyorsun.

Bir aile dizimi uzmanı psikologtur da aynı zamanda. Ama bir psikolog sadece bir psikologtur.

Son düzenleme:
Hiç birşeylerin etrafınızda döndüğünü ama ulaşamadığınızı hissettiğiniz oldu mu? Para etrafımda dönüyor alamıyorum. 500 mt ötede hoşlandığım adam var gidemiyorum. Çok özlediğim arkadaşlarım var oturup konuşamıyorum. Yıllar sonra tozlu raflardan bi kitap çıkmış alıp okuyamıyorum. İşim başımı aşmış oturup çalışamıyorum. Böyle canım acıyo da ağlayamıyorum. Hiçbirşey yok ama herşey var.

Hiç birşeylerin etrafınızda döndüğünü ama ulaşamadığınızı hissettiğiniz oldu mu? Para etrafımda dönüyor alamıyorum. 500 mt ötede hoşlandığım adam var gidemiyorum. Çok özlediğim arkadaşlarım var oturup konuşamıyorum. Yıllar sonra tozlu raflardan bi kitap çıkmış alıp okuyamıyorum. İşim başımı aşmış oturup çalışamıyorum. Böyle canım acıyo da ağlayamıyorum. Hiçbirşey yok ama herşey var.
Bilmez miyim.. dünyada cehennemi yaşamak gibi..

Geri