Olmaz olaydıBu arada günün sadakasını da bilgi paylaşımı ile yapmış olayım : Polo'da %50 indirim var
Geri döndürme, bağlama türü işlemlere benim kafa hiç basmıyor. Adamın/kadının iradesini yapay şeylerle etkilemeye çalışıyorsun
Erkek olsaydım ya da yönelimim farklı olsaydı şurada bile yürüyebilirdim ama hormonlarım müsaade etmiyor, hayranlık duymakla yetiniyorum. : ))O kadar konuşuldu ki sırf merakımdan bağlama yemeden ölmek istemiyorum
Kimse bağlamazsa ; kendimi, kendime bağlar yine kendi üstümden hevesimi alırım. Dolana dolana dolaşırım mabetin konularını
Kendime çok aşığım yazılarımı görürseniz idare ediniz.
I Elnora
Ne oldu bağladın mı cingözünü Ankaraya
Harika bir intikam yöntemiHerkes bir bağlama modunda gidiyor hadi bir tanede ben patlatayım Haberlerde gördüm kaşık büyüsü yapılmış ama iki kaşıkta da erkek resmi var şimdi aklımda deli sorular geyiği yapmak istiyorum...
Herkes bir bağlama modunda gidiyor
kaşık büyüsü yapılmış ama iki kaşıkta da erkek resmi var
şimdi aklımda deli sorular
Bizim psikolog cingöz büyücümüz yokki.. ondan şarkılarla terapi yapıyoruzPsikolog seansı 900 tl olmuş. Birbirimize sahip çıkalım.
Psikolog seansı 900 tl olmuş. Birbirimize sahip çıkalım.
Bilmez miyim.. dünyada cehennemi yaşamak gibi..Hiç birşeylerin etrafınızda döndüğünü ama ulaşamadığınızı hissettiğiniz oldu mu? Para etrafımda dönüyor alamıyorum. 500 mt ötede hoşlandığım adam var gidemiyorum. Çok özlediğim arkadaşlarım var oturup konuşamıyorum. Yıllar sonra tozlu raflardan bi kitap çıkmış alıp okuyamıyorum. İşim başımı aşmış oturup çalışamıyorum. Böyle canım acıyo da ağlayamıyorum. Hiçbirşey yok ama herşey var.
N'apcaz?Bilmez miyim.. dünyada cehennemi yaşamak gibi..