tuanadolunay
Kayıtlı Üye
Herkese günaydın
Fedakarlığı nasıl tanımlarsın Retro ?
Katılmıyorum.Anne koşulsuzca fedakardır
Katılmıyorum.
Annede olan fedakarlık koşulludur
Süper mantıklı.Katılsaydın nerde yanlış yazdım diye süpheye düşerdim.
Ya ne dediğini bilmiyorsun ya da ben yorgunluktan anlamıyorum. Ve tabi ki ikinci seçenek imkansıza yakınken ilk seçenek aşırı imkanlı görünüyor.Koşulludur. Ben de onu diyorum işte. Matematiği vardır bu işin. O matematik, anne sonrası hayatta da kuralına göre devam eder.
Fedakarlık bazen bırakmayı bilmektir. Ayrışmayı bilmektir. Kendi merkezinde kalabilmek için başka enerji merkezlerinin cezibesinden sıyrılma pratikleri yapmak ve bu konuda ömür boyu antrenmanlı kalmanın önemini kavramaktır.Bende, bana ait ne var ki neyi feda ediyorum ?
Öyle değil ama zorlaştırmadıkça için rahat etmeyecek. Bu yüzden, senin dediğin gibi olsun.Şemanın oradan bakınca nasıl boş gözüktüğünü de biliyorum.
Öyle değil ama zorlaştırmadıkça için rahat etmeyecek. Bu yüzden, senin dediğin gibi olsun.
Fedakarlık mekanizmasını sadaka bobini ile sarmalayan kişi bana mühendislik harikasından bahsediyor ?O yüzden bir mekanizmanın içini açıp bakarak anlamak herzaman mühendislere kolay gelir. Geri kalan herkes için o iş karmaşıktır. Zorluklar karmaşık faydaları birleştirememekten doğar.
Mühendis sözü dinleyin. Mühendisler bir şeyi dümdüz söyledikleri zaman haaaaa demek bu kesin önemli birşey olmalı deyin mesela..
beetlejuice beetlejuice beetlejuiceBreh Breh Breh..
Değerli mabet üyeleri, size bir konuyu danışmam lazım? Bir şekilde bir kişi üzerinden beni çeken karanlık bir enerjinin etkisine girdiğimi düşünüyorum. Belki de biraz demonik, varlıksal. En başta çok keyifli gelse de zaman geçtikçe hayat enerjimin çalındığını, enerji akışımın tıkandığını hissediyorum. Varlıksal bir çekicilikle insanları kendisine çekebilen biri üzerinden. Bu kişiden uzaklaştım ancak enerji dengemi yeniden nasıl sağlayabilirim? Frekans dengemi yeniden nasıl düzenleyebilirim? Bir şeylerin kapandığını o kadar net hissediyorum ki... Ki hayatımdaki olumlu olayların çekilimi de azaldı...
O kadar konuşuldu ki sırf merakımdan bağlama yemeden ölmek istemiyorumYanlış yunluş konuşup abuk subuk şeyleri de çekmek istemiyorum ama tutamıyorum da kendimi. En azından neler olabiliyor hayatta, az buçuk kesitini görebiliyorum.
Himm istersen ben deneyebilirim. Aklımda seni bağlamak için uygun gördüğüm bir aday varO kadar konuşuldu ki sırf merakımdan bağlama yemeden ölmek istemiyorum
Kimse bağlamazsa ; kendimi, kendime bağlar yine kendi üstümden hevesimi alırım. Dolana dolana dolaşırım mabetin konularını
Kendime çok aşığım yazılarımı görürseniz idare ediniz.
I Elnora
Uygun adayın robotta fazla çekilmiş domates gibi her tepsiye salça. Bana gelmez kontrolsüz / ölçüsüz tipler. Disiplin şartHimm istersen ben deneyebilirim. Aklımda seni bağlamak için uygun gördüğüm bir aday var