Rhea
Elit Üye
Makaraya alıyorum başka türlü baş edemiyorum..N'apcaz?
Sanki dünyaya izleyici gelmişim gibi bir hayat.. bir tek dert, bela, sorumluluk, sıkıntı olunca sahneye davet ettiler..
Makaraya alıyorum başka türlü baş edemiyorum..N'apcaz?
Adadayım. Istakoz, midye, ahtapot, kalamar ; bardağımda rakı, greek müzik, masamın yanında oturan sarı kedi, hafif esen rüzgar ve deniz var ama kafam sürekli düşünmekte olduğundan ne masadakileri dinliyorum ne de masamdan keyif alıyorum..Hiç birşeylerin etrafınızda döndüğünü ama ulaşamadığınızı hissettiğiniz oldu mu? Para etrafımda dönüyor alamıyorum. 500 mt ötede hoşlandığım adam var gidemiyorum. Çok özlediğim arkadaşlarım var oturup konuşamıyorum. Yıllar sonra tozlu raflardan bi kitap çıkmış alıp okuyamıyorum. İşim başımı aşmış oturup çalışamıyorum. Böyle canım acıyo da ağlayamıyorum. Hiçbirşey yok ama herşey var.
Bende makaraya ala ala bu yaşa anca gelebildimMakaraya alıyorum başka türlü baş edemiyorum..
Sanki dünyaya izleyici gelmişim gibi bir hayat.. bir tek dert, bela, sorumluluk, sıkıntı olunca sahneye davet ettiler..
İlk paragrafı b*k gibi kıskandım biliyo musun. Şuan kafamı toplardı dicem ikinci paragraftaki ulaşamadıklarımıza geliyorumAdadayım. Istakoz, midye, ahtapot, kalamar ; bardağımda rakı, greek müzik, masamın yanında oturan sarı kedi, hafif esen rüzgar ve deniz var ama kafam sürekli düşünmekte olduğundan ne masadakileri dinliyorum ne de masamdan keyif alıyorum..
Bir şeyler sürekli etrafımızda dönüyor evet. Farkettim ki ağzımızın tadı yoksa dokunduğumuz hiçbir şeyin tadı yok. Kısacası mesele ulaşamadıklarımız değil, mesele ulaştığımız şeylerden ne kadar keyif alabildiğimizde.
Hani keyif alamayacaksak ulaşmayalım, bulaşmayalım kafasına girdim artık.
Ve bu kafaya asla ayık girmedim
Yemek kısmı dışında çok imrendim.. deniz, esen rüzgar, müzik, rakı yerine şarap olsa iyi olurduİlk paragrafı b*k gibi kıskandım biliyo musun. Şuan kafamı toplardı dicem ikinci paragraftaki ulaşamadıklarımıza geliyorum
Ama dik dur eğilme pozitif ol enerjin düşmesin şükret diye diye bi yerde taşa vuruyor insan.
Beyaz şarap seviyorum bende. Şöyle kafan hafif demli. İçimde yaşadımYemek kısmı dışında çok imrendim.. deniz, esen rüzgar, müzik, rakı yerine şarap olsa iyi olurdu
saldım artık.. zaten her şey olacağına varıyor direnmen her şeyi daha da zorlaştırıyor onu anladım..
Kırmızı şarap canım çekti.. rock bara gidip içesim geldiBeyaz şarap seviyorum bende. Şöyle kafan hafif demli. İçimde yaşadım
Artık salamayıp sorguladığım bi döneme girdim. Çıkamıyorum
Hiç birşeylerin etrafınızda döndüğünü ama ulaşamadığınızı hissettiğiniz oldu mu? Para etrafımda dönüyor alamıyorum. 500 mt ötede hoşlandığım adam var gidemiyorum. Çok özlediğim arkadaşlarım var oturup konuşamıyorum. Yıllar sonra tozlu raflardan bi kitap çıkmış alıp okuyamıyorum. İşim başımı aşmış oturup çalışamıyorum. Böyle canım acıyo da ağlayamıyorum. Hiçbirşey yok ama herşey var.
Şuan aşağıdaki tekele bile inmem dicem 10dan sonra satmıyorlardıKırmızı şarap canım çekti.. rock bara gidip içesim geldi
N'apcaz?Oldu. İçimizde kendimize göz göre göre muhalefet edebilen karşıt bir irade merkezimiz de var. Devreye girdiği zaman tüm ışıkları kapatıyor. Yani aura renklerimiz ve ışıltımız bir anda sönüyor.
İşte bu durum herşeyin kendimizin kontrolünde olduğunu varsaydığımız için oluyor. Akışta kalmayı öğrenememenin getirdiği bir özgür irade iflası bu. Kendi kendine akması gereken enerjilerimizin sadece sonuçlarını ve rengarenk tezahürlerini yaşamak ve hayattan o şekilde istifade etmemiz gerekirken, bizse nadasa bırakılması gereken enerjilerimizi zorla akmaya zorluyoruz. Böylece hormonal bir deformasyona uğruyoruz. Sosyal medyada herkes mutlu olma yarısı içinde. Halbuki bu tabiata aykırı. Mutsuz veya nötr olanlar mutluluk pozları vererek o an için müsait olmayan enerji harcıyorlar. Bu da neşeli olma zamanı gelince seni istop ettiriyor işte.
N'apcaz?
Borsa?Yatırım
Nasıl yani yatırım yaparak mı mutlu olcazYatırım
Nasıl yani yatırım yaparak mı mutlu olcaz
Dışarıdan okuyunca ben de kıskandım ama hemen geçtiİlk paragrafı b*k gibi kıskandım biliyo musun. Şuan kafamı toplardı dicem ikinci paragraftaki ulaşamadıklarımıza geliyorum
Ama dik dur eğilme pozitif ol enerjin düşmesin şükret diye diye bi yerde taşa vuruyor insan.
İçmen guzummKırmızı şarap canım çekti.. rock bara gidip içesim geldi
Katiyen katılmıyorum.Hayattan keyif alıyor oluşlarımız, aslında önceki yatırımlarımızın harcanacak kadar büyümesinden kaynaklanır.
Hani mutluluk bulaşıcıydı ?mutluluğunu bol keseden harcıyorsan bir noktada mutluluğun bile biter.
Katiyen katılmıyorum.