Sohbet Muhabbet

Daha önce bir yerde okumuştum nerde oldugunu hatırlamıyorum. Partnerimize gösterdiğimiz sevgi annemize gosterdigimiz sevgi gibi oluyormuş yani anneyle kurulan duygusal bağ nasıl bir modelse aynı şekilde bağ kuruyormusuz partnerimizle Çünkü sevmeyi öğrendiğimiz kişi anneymis.

Bu doğru mu? Eğer doğruysa kendi adıma çok vahim.
Anne değil her türlü sevgi. Baba, babaanne, dede, akrabalar, ilk oyun arkadaşlarımız ve öğretmeleriniz.

Tabi anne olan bağ çok büyük olduğu onun yeri ayrı ama sevgiyi nasıl öğrendiğimiz tüm ilişkilerimizi şekilenditiyor ve asıl mesele de şu nasıl öğrendiğimizi hepimiz unuttuk. Yani hatırlamadığımzı bilgiyi tekrar ediyoruz.

Var var. Yüzüne karşı onu hiç sevmediğini, onun hiçbir değeri olmadığını, dünyalar çarpışsa bir araya gelmeyeceğini falan söyleyebilirsin. Eğer bir geçmişiniz varsa kullandığını falan da hissettirebilirsen bence yüzüne bakmaz. Ritüel olarak buzlukla alakalı bir şeyler vardı, unuttum şimdi. Araştırır yazarım.
Açıkçası pek çok yolu deniyorum ama kişiliksizse bir insan. Bir gün yüzüne karşı ruhunun ne kadar kötü olduğunu anlattım örneğin. Ne olursa olsun benimle olmak istiyor. Hatta bana aldığı ekmeğin bile parasını isteyerek benden beni yanında tutacağını zannediyor. Düşününce bile midem bulanıyor şahıstan. Kendini kötü ve kurnaz zannetmiyor mu bir de... Sürekli bir manipülasyon girişimi yanında kalayım diye. Kendine ait karakterinin dahi olduğunu düşünmüyorum.
'' Ben, senin süper egonum '' bol bol tekrar :D

Dondurmayı unutmamak şartıyla !

Videoyu görebilseydim anlayacaktım ama video görünmüyor :D

12 yıl sonra mabetten tek sorduğum ritüelin birini kendimden soğutmak için olması da gayet ironik. Neden tarihi eser gibi bekar kaldığım anlaşılıyor :D:D

Önceden en kötü deli, psikopat taklidi yapıp soğutuyordum kendimden bu sefer o da işe yaramadı. İstemiyorum arkadaş :D:D:D

Açıkçası pek çok yolu deniyorum ama kişiliksizse bir insan. Bir gün yüzüne karşı ruhunun ne kadar kötü olduğunu anlattım örneğin. Ne olursa olsun benimle olmak istiyor. Hatta bana aldığı ekmeğin bile parasını isteyerek benden beni yanında tutacağını zannediyor. Düşününce bile midem bulanıyor şahıstan. Kendini kötü ve kurnaz zannetmiyor mu bir de... Sürekli bir manipülasyon girişimi yanında kalayım diye. Kendine ait karakterinin dahi olduğunu düşünmüyorum.

Videoyu görebilseydim anlayacaktım ama video görünmüyor :D

12 yıl sonra mabetten tek sorduğum ritüelin birini kendimden soğutmak için olması da gayet ironik. Neden tarihi eser gibi bekar kaldığım anlaşılıyor :D:D

Önceden en kötü deli, psikopat taklidi yapıp soğutuyordum kendimden bu sefer o da işe yaramadı. İstemiyorum arkadaş :D:D:D

Sende ne kadar işe yarar bilmem ama ufaktan bunlarla sonra daha büyükleriyle (adam yaralama, adam kesme, adam boğma) ile hayırlısıyla devam edersin sevgili Acid. 🎃

Sende ne kadar işe yarar bilmem ama ufaktan bunlarla sonra daha büyükleriyle (adam yaralama, adam kesme, adam boğma) ile hayırlısıyla devam edersin sevgili Acid. 🎃
Yine günah benden gitsin diyerek şiddet içermeyen yöntemleri deneyeceğim. Ama işkence ruhumun tercih ettiği ilk şey olur insan türüne karşı :D Ciddi şekilde ağır bir mizantropum sanırım.

Başka biri var falan dediğinde ne yapıyor peki? “Olsun ben beklerim” demiyordur inşallah.
Hayata devam edip onu yok saymak da bir seçenek. Kendini yok saydırmaz bir süre ama sen görmemeye direndiğinde bir süre sonra pes eder bence.

Başka biri var falan dediğinde ne yapıyor peki? “Olsun ben beklerim” demiyordur inşallah.
Hayata devam edip onu yok saymak da bir seçenek. Kendini yok saydırmaz bir süre ama sen görmemeye direndiğinde bir süre sonra pes eder bence.
Her şeye tamam diyor. Ama sonrada senin yanında birini görürsem onu öldürürüm diyor. Bir insan her şeye tamam diyorsa sorun vardır zaten. Ki kafasında sanrılar geliştirmiş benimle ilgili ya da manipüle etmek için öyle davranıyor. Ama vazgeçmezse psikolojik şiddet uygulayacağım. Çünkü benim gördüğüm şu anda bu.

Her şeye tamam diyor. Ama sonrada senin yanında birini görürsem onu öldürürüm diyor. Bir insan her şeye tamam diyorsa sorun vardır zaten. Ki kafasında sanrılar geliştirmiş benimle ilgili ya da manipüle etmek için öyle davranıyor. Ama vazgeçmezse psikolojik şiddet uygulayacağım. Çünkü benim gördüğüm şu anda bu.
Hiç aldırış etmeyin. Öldürürmüş, domates kesmeye benzemiyor o işler. Saplantı haline getirmiş, herkese sarar sarar en son kendine zarar verir, sonra da suçluluk hissettirerek yanında tutmaya çalışır. Karanlık psikoloji uygulamak daha iyi, fark edilemeyen psikolojik şiddet.

Hiç aldırış etmeyin. Öldürürmüş, domates kesmeye benzemiyor o işler. Saplantı haline getirmiş, herkese sarar sarar en son kendine zarar verir, sonra da suçluluk hissettirerek yanında tutmaya çalışır. Karanlık psikoloji uygulamak daha iyi, fark edilemeyen psikolojik şiddet.
Geçen sene ölümden döndüm. Kimin öldürüp öldürmeyeceğini az çok çözebiliyorum artık. Namluyla bir kez tanışınca artık hissi kablel vuku olmaya başladı :D

Ama artık dark, toksik bir insan olacağım bu kişiye karşı. Çünkü şunu öğrendim bu yaratıklara karşı insan gibi konuşmak işe yaramıyor. Benim adımı andıkça hayattan soğumalı. Ama hayırdan anlamamak da çok ilginç bir şey. İnsanın kendisine saygısı olur.

Bunu gören @King_Solomon buz runesini aramaya koştu bile :ROFLMAO: Akşama yapar ritüelini büyüyü fark eden cingözü de 'Ben Seni Unutmak için Sevmedimki' şarkısı eşliğinde minik avının yaptığı büyüyü bozup yeni bağlama yapar 🤩😜
2 ay sonra gidiyormuş bundan sonra bağlama yapacağını pek sanmıyorum ama onun ne yapacağı belli de olmaz belki gelir ara sıra ama koruma var 🤩

Bunu gören @King_Solomon buz runesini aramaya koştu bile :ROFLMAO: Akşama yapar ritüelini büyüyü fark eden cingözü de 'Ben Seni Unutmak için Sevmedimki' şarkısı eşliğinde minik avının yaptığı büyüyü bozup yeni bağlama yapar 🤩😜
Avrupadan kendi yaşlarında tanıdığı zengin bir adamın yardımıyla bir yer açmış zaten, onlardan para alıyor sonra da gidiyor millete bağlama yapıyor. Benimki pek marifetli 🤭

Geri