Sohbet Muhabbet

Özellikle magazin haberlerinde sıkça karşılaşıyoruz örnek olarak Mehmet Ali Erbilin 40 yaş küçük biri ile imam nikahı kıydığı haberi vardı. Bu tip haberleri görünce insanlar neden hep yaş itibariyle genç olan tarafı hemen maddi çıkar amacı taşıdığı fikrini ortaya atar ? Gerçekten ilgi de duyuyor olabilir oysa ki. İnsanların düşüncelerini bilmeden bu tarz suçlayıcı tavırları neden takınır bir çok kişi ?

Sohbet başlığı tekrar aktif edilmişken bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Hiç bir insanın sizi yalnızlaştırdığını düşündünüz mü? Yanındayken anlaşılmama hissinden bahsetmiyorum. Aslında gayet sevdiğiniz ve sizi de sevdiğinden emin olduğunuz fakat sizi kendininki gibi yalnız bir yaşama çeken biri oldu mu? Böyle düşündüğüm için bile kendime kızıyorum ama tüm sosyalligime rağmen bir anda öyle bir tenhaya düştüm ki çıldırmak üzereyim. Ve geri dönüp düşündüğümde etrafımdaki kimseye onay vermeyen hep eleştiren kişi şu an tek arkadaşım..

Sizce bu insanlar nasıl bir psikoloji içeresinde oluyorlar.? Ergenler tamam da. Reşit olan herkes aşkın geçici olduğunu ve başka insana bir süre sonra aşık olunabileceği biliyor olması gerekiyor.
2015 sonbaharında aşık olduğum birisi vardı, 9 sene geçmesine rağmen hala bir sevgi var ona karşı.

Özellikle magazin haberlerinde sıkça karşılaşıyoruz örnek olarak Mehmet Ali Erbilin 40 yaş küçük biri ile imam nikahı kıydığı haberi vardı. Bu tip haberleri görünce insanlar neden hep yaş itibariyle genç olan tarafı hemen maddi çıkar amacı taşıdığı fikrini ortaya atar ? Gerçekten ilgi de duyuyor olabilir oysa ki. İnsanların düşüncelerini bilmeden bu tarz suçlayıcı tavırları neden takınır bir çok kişi ?
Maliyi, İboşu, Ağaoğlunu, Acunu sevmeyen kadın da ne bileyim :ROFLMAO: tip desen var, karakter desen on nomero 🤩 marifetliler de daha ne olsun.. kameralara maymun olmak, rant için orman yakmak, her ünlü ve ünlü olmak isteyen güzel kadına yavşayıp saçma sapan kro tavırlarla herkesin önünde eğileceğini sanmak.. ee yani bir kadın daha ne ister 😂
Yani bu tiplere giden kadınlar belli zaten görünen köy kılavuz istemez.. normalde tanımadan asla evlenmek istemem diyen kadınlar ne hikmetse bunlarla ilişkiye evlilik hayaliyle başlıyor, bir kere aldatılınca ilişkiyi tamamen bitireceğini söyleyenler bunlardan biri yapınca ortaya çıkmasaydı hatası gizli kalsaydı diyor sonra da hemen affediyor, çok rahat evlilik dışı çocuk yapabiliyorlar ama bu gibi erkeklerden, nedense yaşlı emekli amcaların yüzüne bakan yok.

Sohbet başlığı tekrar aktif edilmişken bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Hiç bir insanın sizi yalnızlaştırdığını düşündünüz mü? Yanındayken anlaşılmama hissinden bahsetmiyorum. Aslında gayet sevdiğiniz ve sizi de sevdiğinden emin olduğunuz fakat sizi kendininki gibi yalnız bir yaşama çeken biri oldu mu? Böyle düşündüğüm için bile kendime kızıyorum ama tüm sosyalligime rağmen bir anda öyle bir tenhaya düştüm ki çıldırmak üzereyim. Ve geri dönüp düşündüğümde etrafımdaki kimseye onay vermeyen hep eleştiren kişi şu an tek arkadaşım..
Bu durumun sonucunda o sevgi bitiyor. Yalnız hissediyorsak niye birlikteyiz diye düşünmeye başlıyor insan.
Umarım sizde farklı bir son olur...

Sizce bu insanlar nasıl bir psikoloji içeresinde oluyorlar.? Ergenler tamam da. Reşit olan herkes aşkın geçici olduğunu ve başka insana bir süre sonra aşık olunabileceği biliyor olması gerekiyor.

Takıntı yaptıklarının farkında değiller, hırs ve öfke var. En çok da çaresizlik. İşin içinde aslında aşka ait neredeyse hiç bir duygu yok. Dinlemek de istemiyorlar zira bir hedefleri var karşı tarafın malum olması.

Takıntı yaptıklarının farkında değiller, hırs ve öfke var. En çok da çaresizlik. İşin içinde aslında aşka ait neredeyse hiç bir duygu yok. Dinlemek de istemiyorlar zira bir hedefleri var karşı tarafın malum olması.
Bir de şunu ciddi anlamda merak ediyorum bu öfke neyin öfkesi olabilir ? Reddedilmenin öfkesi midir ?

Ben alınmam kolay kolay, söyleyebilirsiniz 🙂
Ben söyleyeyim o zaman yıllar önce ilişki yasadigin ve bitirdiğin ilişkiye takılı kalıyorsun ve bu bir tür obsesyon. sana bağlama yapildigini sürekli övünerek anlatıyorsun bu da bir tür obsesyon.
Bağlamayı anlattıkca o bağ güçlenir karşı taraf değil güçlendiren, kendin o bağı güçlü tutuyorsun.

Sen de bu bağlanmis erkeklere gaz vermede az değilsin😂 biri daha vardı unuttum adıni.
Zaten bu durumdan memnunlar sen de mücevher falan dedikçe bağları sağlamlaştırıyorlar.
Onun durumu çok beter bağlamacıları dönüşümlü bağlama yapıyordu en son.. ama onu mühevher gibi gördükleri için değil mücevher aldırmak için 🤑🤩

Sen de bu bağlanmis erkeklere gaz vermede az değilsin😂 biri daha vardı unuttum adıni.
Zaten bu durumdan memnunlar sen de mücevher falan dedikçe bağları sağlamlaştırıyorlar.
Hiç de memnun değilim emin ol 🙂 zaten hala bir şeyler deniyor ama koruma olduğu için etkileri hafif oluyor ve de koruma büyü enerjilerini çıkarıyor.

Seninkinin elde etme hırsı.. seni değerli bir mühevher gibi görüyor benim olmalı diyor 🤩
Konu ile alakasız, bugün sakalı komple jiletle kestim şöyle bir baktım kendime sakalsız da çocuk gibi duruyormuşum ben 🤢 erkeklerde sakal önemliymiş 🤩

Geri