venusyenbiri
Kayıtlı Üye
İstifa bazen iyileştirici bir eylemdir
Hayatta içine sinmeyen hiçbir şeyi yapmamak gerek.İstifa bazen iyileştirici bir eylemdir
Umarım en iyisi sizin için nasılsa öyle olur.Hayatta içine sinmeyen hiçbir şeyi yapmamak gerek.
Geçmiş olsun, darısı başıma.. Nakil yada istifa.. bir şekilde kurtulurum şurdan umarım yakın zamanda![]()
Kamuda isen bence hiç istifa etme.Hayatta içine sinmeyen hiçbir şeyi yapmamak gerek.
Geçmiş olsun, darısı başıma.. Nakil yada istifa.. bir şekilde kurtulurum şurdan umarım yakın zamanda![]()
Özelden beter emin ol.. zaten isteyerek girmedim kamuya.. kurumdan kuruma çok şey değişiyor.. yani her memurluk bir değil.. bu rezil yer yüzünden açık hava cezaevi gibi yer olan ankarada tükenmek istemiyorum artık.Kamuda isen bence hiç istifa etme.
Sen demi memursun Retro kardeşMemur olarak çalışmaktansa günde 8 saatimi paranın kokusunu almaya harcardım ama işte işimi sevmek gibi de bir zaafım var. İlerde artık.
Sen demi memursun Retro kardeş![]()
Kabus gibi.. imkanın varsa uzak dur, üni içinse kaliteli üni ler var, iyi bir eğitim alıp başka bir yerde cazip iş olanakları için tercih edilebilir geçici süreliğine ama onun dışında berbat.Ankara'yı seven hiç mi yok? Gitme ihtimalim var, korkutuyorsunuz beni. (Sadece burada değil, başka platformlarda da Ankara sürekli kötüleniyor.)
Ben çok seviyorum. Aslında ne için gittiğinize ve nasıl bir yaşam tarzınız olduğuna bağlı. İstanbul kadar renkli bir hayatı yok. Binalar tek tip. Ama kaostan sıkıldıysanız Ankara'nın düzeni hoşunuza gidebilir. Ankara'da insanların araçlarla gittiği noktada ben uzun saatler yürürüm örneğin.Ankara'yı seven hiç mi yok? Gitme ihtimalim var, korkutuyorsunuz beni. (Sadece burada değil, başka platformlarda da Ankara sürekli kötüleniyor.)
Flood olacak ama bunları İstanbul Avrupa Yakası'nda 10 küsür yıl yaşamış, İstanbul'un bütün manyaklıklarını çekmiş, megakentin en kötü şeylerini görmüş, ölümlerden dönmüş biri olarak söylüyorum. O yüzden çok şey göreceli. Benim iyi yer eşiğim baya düştü.Ben çok seviyorum. Aslında ne için gittiğinize ve nasıl bir yaşam tarzınız olduğuna bağlı. İstanbul kadar renkli bir hayatı yok. Binalar tek tip. Ama kaostan sıkıldıysanız Ankara'nın düzeni hoşunuza gidebilir. Ankara'da insanların araçlarla gittiği noktada ben uzun saatler yürürüm örneğin.
Eğlence hayatı belli noktalarda toplanmış durumda. İstanbul gibi 24 saat aralıksız olmasa da o konuda da alternatifler var.
Son kriz ile birlikte değişmediyse İstanbul'dan biraz daha ucuz bir şehir. Memur ya da öğrenci değilseniz çevre edinmeniz biraz daha fazla zaman alabilir çünkü devlet merkezi olduğu için dışarı ve yeniliklere görece daha kapalı bir yer.
Açıkçası ben bu kapalılığı seviyorum ve Ankara'yı daha güvenli buluyorum diğer şehirlerden.
Tabii Polatlı ve Sincan gibi uzak ilçeleri Ankara saymıyorum.
Benim büyücüm bordrolu memur, vergi kaçırması pek mümkün görünmüyorEvet. Sistemin içinden ilerleyen herkes memur sayılır. Senin büyücün bile memur. Vergi kaçakçısı hatta.![]()
Benim büyücüm bordrolu memur, vergi kaçırması pek mümkün görünmüyor![]()
ama ben onu ihbar ederim basılır hocalarla üflemece oynarken![]()
Vergi kaçakçısı işte. Emek hırsızı. Kara delik. Hortumcu.
Ankara güzel memleket, ilk beş- altı sene güzel geçer sonrasında insanın ruhunu tüketiyor.Ankara'yı seven hiç mi yok? Gitme ihtimalim var, korkutuyorsunuz beni. (Sadece burada değil, başka platformlarda da Ankara sürekli kötüleniyor.)