Sohbet Muhabbet

Konu ile alakasız, bugün sakalı komple jiletle kestim şöyle bir baktım kendime sakalsız da çocuk gibi duruyormuşum ben 🤢 erkeklerde sakal önemliymiş 🤩
Buldum.. cingözüne deki -ben artık sakal bırakmama kararı aldım artı saçlarımı uzatıcam rapunzel gibi saçlarım olsun istiyorum küçüklükten beri en büyük hayalimdi öyle çok daha güzel olacağım, de :ROFLMAO:

5 yıl önce bi kiracımız vardı babası yaşlı bi adam parayla satmış kız kaçsada peşini bırakmıyor. Adam bi gün ofise gelip kirayı ödeyemezse beni arayın dedi patronumda ben evi sana kiralamadım deyip ofisten kovmuştu. Defalarca tecavüze uğramış merdiven altı kürtaj olmuş adamın çocuğunu doğurmamak için. Polis falan dinlemiyor adamı bi gün alıyolar ertesi gün bırakıyolar hâlâ kapısında. Ben bile illallah etmiştim. Kızın psikolojisini düşünemiyorum.
Buna başka bi örnek verilecek olursa Türkiye'de holding sahibi bi adam vardı 17 yaşında otelinde çalışan bi kıza aşık olmuştu ve ailesi evlenebilmesi için imza vermişti. Sence bu ülkenin ehliyet bile vermeyeceği ama ailesinin dedesi yaşında bi adamın karısı olmasına izin verdiği bi çocuğun suçu mu? Çocuk esirgemedeki kızlara girmiyorum bile.
Önce o adamlara bi soralım neden küçük kızlar 😉

Önce o adamlara bi soralım neden küçük kızlar 😉
Tabiki talep olduğu için arz var. Türkiye'de dedeleri babaları yaşındaki erkeklere 'başlık' adı altında üçüncü dördüncü kadın olarak satılanlar da çok. Bahsettiğin örneklerden ilkindeki kadın gerçek bir mağdur ama hepsi değil. Pavyondaki kadınlara mesela normal bir iş bul bakalım kaç tanesi kabul edecek. Videolarda övünerek anlatıyorlar erkekleri nasıl kandırıp parasını yediklerini. Kolay elde ettikleri lüks yaşamlardan vazgeçmek istemiyorlar.
Mağdur olmadıkları halde aileleriyle normal hayatlarına devam etmek istemeyip mütevazı hayatlarını geride bırakmak için her yola OK. olanlar o kadar çokki. O 'sanat' camiasına kaç tanesi zorla sunuluyordur sanki çoğu ışıltılı dünyanın hayaliyle balıklama atlıyor. Hahah Acun la ilgili bir video altında kadının biri yazmış 'Acun şimdi boşta mı' zorla mı bu soru sorduruluyor 🤩
Erkeği kadını yok çoğu cin gibi.. menfaati söz konusu olduğunda yapmayacakları şey yok.

Bir de şunu ciddi anlamda merak ediyorum bu öfke neyin öfkesi olabilir ? Reddedilmenin öfkesi midir ?
Neden beni sevmedi
Ben sevilmeyecek birikimiyim
Neden hep benim başıma geliyor
Kim ki o da bana böyle davranabiliyor
Nerde hata yaptım
Eskiden böyle demişti şimdi böyle diyor
Vs vs
Öfkenin çoğu aslında kişilerin kendilerine yönelik

Biri çıkıyor geliyor ve kişinin alıştığı düzeni değiştiriyor ( sevgisizlik, yalnızlık vb)
Sonrası kişi gidiyor.
Kişi artık eski hayatına geri dönemez ve bunun şuçlusu giden kişi.

Aslında bence son derece herkesin hissedebileceği duygular bunlar.

Zira sevgiyi öğreniş şeklimiz en başta zaten aileler nedeniyle hatalı

Bu takıntılık durumunun ülkemizde epey yaygınlaştığı bir gerçek. Bunda aileden öğrenilen bilgilerin, kadınlara yönelik kodlamaların da payı var. Ne yazık ki silahla tehdit edildiğim, büyük zarara girdiğim bir olay da yaşadım.

Şimdi ise beni kendisinin sevgilisi ilan edip manipüle ederek yanında tutmaya çalışan biri ile uğraşıyorum.

Ve bu insanlar ergen de değil. 40 yaşına yakın kişiler. Eğitimli ve eğitimsiz ayrımı da yok tamamen kodlama.

Bir yandan bir kadın kendisini suçlarken diğer yandan toplumun bunlarla dolu olduğunu görmek üzücü.

Mesleğim gereği sosyal de bir insanım. Artık kendimi sorgulama başladım. Bilinç altı kodlarla bu saçmalıkları çağırıp çağırmadığımı da düşünmüyor değilim.

Fakat bu erkeklerde fark ettiğim şey büyük bir özgüven eksikliği, karşı tarafa yönelik ağır paranoya. Ayrıca önemli bir kısmı kendi olamayan, karşı tarafa kendini kendi zihnine göre iyi göstermek için rol yapan insanlar. Toplumda patolojik vakaların yaygın olması ürkütücü.

Tabiki talep olduğu için arz var. Türkiye'de dedeleri babaları yaşındaki erkeklere 'başlık' adı altında üçüncü dördüncü kadın olarak satılanlar da çok. Bahsettiğin örneklerden ilkindeki kadın gerçek bir mağdur ama hepsi değil. Pavyondaki kadınlara mesela normal bir iş bul bakalım kaç tanesi kabul edecek. Videolarda övünerek anlatıyorlar erkekleri nasıl kandırıp parasını yediklerini. Kolay elde ettikleri lüks yaşamlardan vazgeçmek istemiyorlar.
Mağdur olmadıkları halde aileleriyle normal hayatlarına devam etmek istemeyip mütevazı hayatlarını geride bırakmak için her yola OK. olanlar o kadar çokki. O 'sanat' camiasına kaç tanesi zorla sunuluyordur sanki çoğu ışıltılı dünyanın hayaliyle balıklama atlıyor. Hahah Acun la ilgili bir video altında kadının biri yazmış 'Acun şimdi boşta mı' zorla mı bu soru sorduruluyor 🤩
Erkeği kadını yok çoğu cin gibi.. menfaati söz konusu olduğunda yapmayacakları şey yok.
Az önce arkadaşımdan haber aldım benimki İstanbulda işyeri açmış oraya yerleşecekmiş. Eğer gerçek ise 1 sene 1 ayın sonunda zafer ilan etmiş olacağım 😎

Hımm yani ilişkiniz mesafeyle sınanacak :sick:
Gözünün önündekine bağlama yapmak kolay o kadar seviyorsa gelsin her hafta seni ziyarete de görelim samimiyetini 🤣
İstanbula yerleşip Ankaradaki adama bağlama yapacak kadar da akılsız olacağını sanmıyorum 🤩ama 2 ay sonra gidecek dedi arkadaşım hemen değil . Tabi benim saf arkadaşım büyü meraklısı ve takıntılı başka biri ile karşılaştırırsa beni bir de onunla uğraşırım 🤢

Herkes bağlama soruyor da birini nasıl soğuturuz? Her türlü şeye rağmen soğumuyorsa var mıdır uzaklaştırmanın, kendini tamamen unutturmanın, hafızadan silmenin, o kişi için gerçekten var olmamış olmanın yöntemi :D

Herkes bağlama soruyor da birini nasıl soğuturuz? Her türlü şeye rağmen soğumuyorsa var mıdır uzaklaştırmanın, kendini tamamen unutturmanın, hafızadan silmenin, o kişi için gerçekten var olmamış olmanın yöntemi :D
Var var. Yüzüne karşı onu hiç sevmediğini, onun hiçbir değeri olmadığını, dünyalar çarpışsa bir araya gelmeyeceğini falan söyleyebilirsin. Eğer bir geçmişiniz varsa kullandığını falan da hissettirebilirsen bence yüzüne bakmaz. Ritüel olarak buzlukla alakalı bir şeyler vardı, unuttum şimdi. Araştırır yazarım.

Var var. Yüzüne karşı onu hiç sevmediğini, onun hiçbir değeri olmadığını, dünyalar çarpışsa bir araya gelmeyeceğini falan söyleyebilirsin. Eğer bir geçmişiniz varsa kullandığını falan da hissettirebilirsen bence yüzüne bakmaz. Ritüel olarak buzlukla alakalı bir şeyler vardı, unuttum şimdi. Araştırır yazarım.
Takıntılı biri ise maalesef hiç bir işe yaramaz, kendimden biliyorum.

Kişiden kişiye değişir bazısına işlem gerekmez. Değersiz çöp gibi tiplere ki farkında olmalı ne b*k olduğun.. o türlere karşılıksız sevgi ve destek sunarsa bir şey yapmasına gerek olmaz kıçı kalkar onu tanımaz iyi davrandıkça salak yerine koyar sıkılınca da başından def eder. İşi düşünce de ayağının dibine koşar yine.
Eğer düzgün aklı başında bir erkekse ters davranıp istemediğini net ortaya koyarsa hemen soğumasa bile gider. Sonra tamamen vazgeçer.

'' Ben, senin süper egonum '' bol bol tekrar :D

Dondurmayı unutmamak şartıyla !

Neden beni sevmedi
Nerde hata yaptım
Vs vs

Biri çıkıyor geliyor ve kişinin alıştığı düzeni değiştiriyor ( sevgisizlik, yalnızlık vb)
Sonrası kişi gidiyor.

Bakımlarınızda zaten aşka dair nokta kadar bir şey olmadığı ortaya çıkıyor ilk bakımınızla son bakımınızdaki düşünceleri hep aynı...

Daha önce bir yerde okumuştum nerde oldugunu hatırlamıyorum. Partnerimize gösterdiğimiz sevgi annemize gosterdigimiz sevgi gibi oluyormuş yani anneyle kurulan duygusal bağ nasıl bir modelse aynı şekilde bağ kuruyormusuz partnerimizle Çünkü sevmeyi öğrendiğimiz kişi anneymis.

Bu doğru mu? Eğer doğruysa kendi adıma çok vahim.

Daha önce bir yerde okumuştum nerde oldugunu hatırlamıyorum. Partnerimize gösterdiğimiz sevgi annemize gosterdigimiz sevgi gibi oluyormuş yani anneyle kurulan duygusal bağ nasıl bir modelse aynı şekilde bağ kuruyormusuz partnerimizle Çünkü sevmeyi öğrendiğimiz kişi anneymis.

Bu doğru mu? Eğer doğruysa kendi adıma çok vahim.
Gerçekten mi? Lütfen doğru olmasın bu.

(Hah, attık bilgi kırıntısını içeriye, ayıkla dur şimdi pirincin taşını...)

Gerçekten mi? Lütfen doğru olmasın bu.

(Hah, attık bilgi kırıntısını içeriye, ayıkla dur şimdi pirincin taşını...)
Ben bunu okuduktan sonra dikkat ettim. Ben anne sevgisi için küçük kardesimle yarış halindeydim. Eşimin sevgisi için ayni şekilde yarisiyorum. Ve o sevgiyi ile ilgili tereddütlerim olduğunda çocukken anneme duyduğum öfkenin aynısını duyuyorum.

Neden beni sevmedi
Nerde hata yaptım
Vs vs

Sonrası kişi gidiyor.

Sayın Urum size hiç bağlama, büyü vs yapmaya çalışan, yapan yada yapmak isteyen oldu mu? Hiç farkettiniz mi?

Geri