Sohbet Muhabbet

Yok sadece o değil, sohbet sayfasının ankara ulusun parlak ışıklı mekanlarına döndüğü oldu.. kavgalar filan 🤩
Ben geçen sene mayısın sonlarında üye olduğum için öncesini bilmiyorum, varlık musallatı sanıp da aslında psikolojik olan bir şey ile karşılaştım öyle buldum siteyi. Ondan 2 ay sonra da benimki bağlama yaptı buranın kadrolusu oldum 🤩

Foruma gelen ya dm soruyor ya da bağlama. İyice zıvanadan çıktılar, paravan açıcaz yakında.

Konu altında fikir üretebilecek bir tane şahsiyet gelmiyor. Her gelen bir öncekinden beter.

Girip konu okuyayım diyorum sıfır.
Konu açsam okuyacak insan yok zamanıma yazık.
Soru sorsam, farklı bir şeyler yazacak yeni kanlar yok.

Kafamı çalıştırayım düşüncesi yerini '' kafamı daha ne kadar az çalıştırabilirim '' seçeneğine bırakıyor.
Ve ne yazık ki her gelen, gidenleri daha da çok arattırıyor.

Ben geçen sene mayısın sonlarında üye olduğum için öncesini bilmiyorum, varlık musallatı sanıp da aslında psikolojik olan bir şey ile karşılaştım öyle buldum siteyi. Ondan 2 ay sonra da benimki bağlama yaptı buranın kadrolusu oldum 🤩
Evet bağlama yapılanlar da onlara bağlama yapanlar da buraların kadrolusu 🤩
Belki senin cingözün de buradadır gizli gizli izliyordur seni kim benim avıma yaklaşmaya cüret edecek diye 😂

Foruma gelen ya dm soruyor ya da bağlama. İyice zıvanadan çıktılar, paravan açıcaz yakında.

Konu altında fikir üretebilecek bir tane şahsiyet gelmiyor. Her gelen bir öncekinden beter.

Girip konu okuyayım diyorum sıfır.
Konu açsam okuyacak insan yok zamanıma yazık.
Soru sorsam, farklı bir şeyler yazacak yeni kanlar yok.

Kafamı çalıştırayım düşüncesi yerini '' kafamı daha ne kadar az çalıştırabilirim '' seçeneğine bırakıyor.
Ve ne yazık ki her gelen, gidenleri daha da çok arattırıyor.
Deme öyle belki DM den konuşmak isteyebilirler ağır bilimsel konuları 🤩

Geri