business woman
Kayıtlı Üye
Keyifli, güzel bir yolculuk olsunBiriyle 3 vakte kadar yolculuğa çıkacakmışım gibi bi fal Ekli dosyayı görüntüle 3588
Kadın mı erkek mi bilmiyorum her türlü bağlamayı deneyip duruyor@Retro
Tam senin bilimsel cevabını bekliyordum konu gitmiş
Hoş zaten konu sahibi biliyor cevabı o büyü tutmadı diğerleri de tutmayacak.
Kadın.. bağlamayı sitede konu açmak kadar basit bir şey sandı galiba.. bağlama yaptığını da kör cahil birisi gibi düşündü.Kadın mı erkek mi bilmiyorum her türlü bağlamayı deneyip duruyor
@Retro
Tam senin bilimsel cevabını bekliyordum konu gitmiş
Hoş zaten konu sahibi biliyor cevabı
Hayır.Özel mesaj yollayamıyor muyuz sitede?
Kime yollayacaksınkiÖzel mesaj yollayamıyor muyuz sitede?
SanaKime yollayacaksınki
İnsanlar medyumlukla alakası olmayan kişiler yüzünden dolandırılma gibi durumlar yaşıyorlar bu yüzden kapalı.Ya ama neden yok : (
Yok sadece o değil, sohbet sayfasının ankara ulusun parlak ışıklı mekanlarına döndüğü oldu.. kavgalar filanİnsanlar medyumlukla alakası olmayan kişiler yüzünden dolandırılma gibi durumlar yaşıyorlar bu yüzden kapalı.
Ben geçen sene mayısın sonlarında üye olduğum için öncesini bilmiyorum, varlık musallatı sanıp da aslında psikolojik olan bir şey ile karşılaştım öyle buldum siteyi. Ondan 2 ay sonra da benimki bağlama yaptı buranın kadrolusu oldumYok sadece o değil, sohbet sayfasının ankara ulusun parlak ışıklı mekanlarına döndüğü oldu.. kavgalar filan
Evet bağlama yapılanlar da onlara bağlama yapanlar da buraların kadrolusuBen geçen sene mayısın sonlarında üye olduğum için öncesini bilmiyorum, varlık musallatı sanıp da aslında psikolojik olan bir şey ile karşılaştım öyle buldum siteyi. Ondan 2 ay sonra da benimki bağlama yaptı buranın kadrolusu oldum
Deme öyle belki DM den konuşmak isteyebilirler ağır bilimsel konularıForuma gelen ya dm soruyor ya da bağlama. İyice zıvanadan çıktılar, paravan açıcaz yakında.
Konu altında fikir üretebilecek bir tane şahsiyet gelmiyor. Her gelen bir öncekinden beter.
Girip konu okuyayım diyorum sıfır.
Konu açsam okuyacak insan yok zamanıma yazık.
Soru sorsam, farklı bir şeyler yazacak yeni kanlar yok.
Kafamı çalıştırayım düşüncesi yerini '' kafamı daha ne kadar az çalıştırabilirim '' seçeneğine bırakıyor.
Ve ne yazık ki her gelen, gidenleri daha da çok arattırıyor.
YasakÖzel mesaj yollayamıyor muyuz sitede?
Bana mı yazacaksın yaz buradan biz bizeyizYa ama neden yok : (
Onun burada gezmesine gerek yok medyuma bakım yaptırırEvet bağlama yapılanlar da onlara bağlama yapanlar da buraların kadrolusu
Belki senin cingözün de buradadır gizli gizli izliyordur seni kim benim avıma yaklaşmaya cüret edecek diye