Sohbet Muhabbet

Kolay kolay rüya anlatmam ama işler sarpa sardı garip rüyalar görüyorum.

3. Yeşillik dolu güzel bir sahilde okyanus gibi parlak, sakin ve yumuşak dalgalı denize bakıyorum. Kumda çıplak ayak suya girmek için yürüyorum ama bir anda o berrak deniz köpürmeye başlıyor. Dalga gibi değil köpükler ; sabun köpüğü gibi. Rengi krem ile gri arası, suyun içinden kaynayarak ayaklarıma doğru geliyor. Bir anda o kadar çoğalıyor ki etrafımı sarıyor. Geri çekilmeye başladığımda ise su tekrar eski haline dönüp cam gibi parlamaya başlıyor.

**

2. Birkaç zaman öncesinde ise derin bir okyanusun dibinden çıkmaya çalışırken gördüm kendimi. Boğuluyordum. Zor da olsa kafamı sudan çıkardım ve olduğum yeri aydınlatan deniz feneriyle, ayı ve yıldızları izlemeye başladım. Suyun yüzeyinde birbirinin aynısı ışık formunda varlıklar vardı ve fener bu varlıkların üzerini aydınlatıyordu. Seyir halindeyken yıldızların arasından bir el uzanıp tekrar suya batırdı beni fakat bu sefer en derinde bile huzurluydum.

**

1. Bunun öncesinde ise bir ağacın köklerinde, toprağın altında yine yukarı çıkmaya çalışıyordum. Büyük sarı bir yılan vücuduma dolanıp yüzeye çıkmamı engelledi. Kollarımda ve bacaklarımda hissettiğim acıyla tam vazgeçtiğim anda yine bir el uzandı ve beni yüzeye çekti. Tabi ben yılanın soktuğu yerlere, diş izlerine bakarken rüyamda kısmi felç geçirmeye başladım. Ve uyandığımda da bir süre yatağımda aynı hissi yaşayıp, yerimden kalkamadım.

Bu 3 rüya sondan başa doğru gidiyor ve üçünde de bilincim açık.

Son zamanlarda düş ve yaşam arasında sıkışıp kalmış gibi hissediyorum. Rüya içinde rüyalar, aşırı açık bilinç, uyandıktan sonra gelen yorgunluk ve isteksizlik..
Rüyamda bana soru sorulduğu anda dahi bilincim açılıyor ve rüyadayım diyorum. Bazen hiç uyanmak istemiyorum. Bazen de uyumaya korkuyorum.
Kahiniçe 👻

Kolay kolay rüya anlatmam ama işler sarpa sardı garip rüyalar görüyorum.

3. Yeşillik dolu güzel bir sahilde okyanus gibi parlak, sakin ve yumuşak dalgalı denize bakıyorum. Kumda çıplak ayak suya girmek için yürüyorum ama bir anda o berrak deniz köpürmeye başlıyor. Dalga gibi değil köpükler ; sabun köpüğü gibi. Rengi krem ile gri arası, suyun içinden kaynayarak ayaklarıma doğru geliyor. Bir anda o kadar çoğalıyor ki etrafımı sarıyor. Geri çekilmeye başladığımda ise su tekrar eski haline dönüp cam gibi parlamaya başlıyor.

**

2. Birkaç zaman öncesinde ise derin bir okyanusun dibinden çıkmaya çalışırken gördüm kendimi. Boğuluyordum. Zor da olsa kafamı sudan çıkardım ve olduğum yeri aydınlatan deniz feneriyle, ayı ve yıldızları izlemeye başladım. Suyun yüzeyinde birbirinin aynısı ışık formunda varlıklar vardı ve fener bu varlıkların üzerini aydınlatıyordu. Seyir halindeyken yıldızların arasından bir el uzanıp tekrar suya batırdı beni fakat bu sefer en derinde bile huzurluydum.

**

1. Bunun öncesinde ise bir ağacın köklerinde, toprağın altında yine yukarı çıkmaya çalışıyordum. Büyük sarı bir yılan vücuduma dolanıp yüzeye çıkmamı engelledi. Kollarımda ve bacaklarımda hissettiğim acıyla tam vazgeçtiğim anda yine bir el uzandı ve beni yüzeye çekti. Tabi ben yılanın soktuğu yerlere, diş izlerine bakarken rüyamda kısmi felç geçirmeye başladım. Ve uyandığımda da bir süre yatağımda aynı hissi yaşayıp, yerimden kalkamadım.

Bu 3 rüya sondan başa doğru gidiyor ve üçünde de bilincim açık.

Son zamanlarda düş ve yaşam arasında sıkışıp kalmış gibi hissediyorum. Rüya içinde rüyalar, aşırı açık bilinç, uyandıktan sonra gelen yorgunluk ve isteksizlik..
Rüyamda bana soru sorulduğu anda dahi bilincim açılıyor ve rüyadayım diyorum. Bazen hiç uyanmak istemiyorum. Bazen de uyumaya korkuyorum.
Her üç rüyanın ortak teması değişim dönüşümün yaşadıklarının seni zorladığı.
1. Büyümek istiyorsun ve bu Yolculuğunda sana engel olmak isteyen zarar veren biri var zarar versede dışsal yardimin var. Sadece canın aciyacak.
2. Kendi gücünle basariyorsun. Bir el bir kişi sana zarar veriyor ama artık senin için bu bir zarar değil. Başka bir bakış açısından hayati görmek. Bence bu güzel bir rüya..
3. Elde etmeye çalıştığın dünya bu aralar biraz bulanık acele etme dışarıdan bak içi henüz o kadar iyi değil.
Hayırlar olsun.

Benimde bu aralar rüyalar çok ama çok etkileyici. Paralel evrenlerdeki versiyonlarimi görüyordum. Beni gerçekten yoruyordu. Görmek istemiyorum dedim ve bitti.

Rüyada yapılan saldırı sonrası cam bardak kırmak ne anlama gelir.. bu gece sabaha karşı birisi saldırdı başkasının telkiniyle.. Benim anladığım bunu yaptıran kişi astral ve maji konusunda epey bilgili, kendi saldırmayıp başkasını yönlendirdi üstüme. Ama savuşturdum saldırıyı, yara almadan uyandım ve bugün de bardak kırdım. Hayır olsun bakalım.
Altın günüm yok diye üzülüyordum 🤢 Bunla yaparız artık altın günü arada gider geliriz sıkıntı yok 👿

Dün gece benimki de yoğun şekilde bir şeyler deniyordu hafiften mide bulantısı oldu ama eskiden olsa çok fazla mide bulantısı oluyordu solar pleksustan girerken, koruma savuşturuyor ve de büyü enerjisini çıkarıyor. Böyleleri bırakmaz böyle şeyleri, ben artık tamamen umudumu yitirdim umreye gittiği zaman gerçek anlamda biraz umudum vardı artık o da kalmadı...
Bu kadin, rüyamda üstüme başka bir kadini saldırtan kadın eskort kraliçesi gibi bir sey.. bir erkek yüzünden bilendi bana. Ama kendi saldırmadi o an.. sonra başkasını yolladı. Yolladığı insan formunda bir cin miydi servitor mu onu bilmiyorum ama cin enerjisi almadım.

Onunla hiç bir şekilde muhatap olma ve de erkeği de boşver herkes kendi başının çaresine baksın, kendimden biliyorum yapma etme dedikçe inkar etmesi bir kenara, daha beterini yapıyordu.
Kadın tahmin ettiğin gibi usta bir manipülator erkek de şeytan gibi ama bu tiplere denk gelince geri zekalı gibi davranıyor nedense. Neyse bu erkek şahsiyetsiz şahsiyet aslında biliyor bu kadının ne mal olduğunu. Kendi başına bela etti rahat batması yaşayınca. Hala da tamamen kurtulmuş sayılmaz anladığım kadarıyla.

Ben benimkini aradığım zaman yok ne yapıyorum ben sana, yok akıl sağlığından şüphe duyacağım, yok şu yaşta oğlum var ne işim olur bağlamayla gibi şeyler söylemişti ben de biraz sakin bir tonla anlatmıştım rica etmiştim yapma lütfen artık diye sonra gitti yine yaptı . Hayır anlamadığım nokta 6-7 milyonluk koskoca şehir Ankara, hiç mi erkek kalmadı ısrarla yapıp duruyor.
Aşık olmuştur ondan.. biraz sapkınca zorba bir aşk işte onunki de :ROFLMAO:
İlk kez sende görüyorum, bir kadının kocası dışında parası olmayan bir erkeğe düzenli bağlama yaptığını 🤩

Aşık olmuştur ondan.. biraz sapkınca zorba bir aşk işte onunki de :ROFLMAO:
İlk kez sende görüyorum, bir kadının kocası dışında parası olmayan bir erkeğe düzenli bağlama yaptığını 🤩
Aslında durumum o kadar da kötü değil sadece biraz faizlerin düşmesini bekliyorum o zaman epey bir iyi olacak benim açımdan. Uruma bahsettim burada bahsetmek istemiyorum böyle böyle bir çalışma yapılabilir mi diye, o da biraz daha bekle gereksiz bir çalışma yapmaya gerek yok dedi. O maalesef benim karakterimi vs medyuma bakım yaptırıp biliyor o yüzden de taktı mı takıyor...

Aslında durumum o kadar da kötü değil sadece biraz faizlerin düşmesini bekliyorum o zaman epey bir iyi olacak benim açımdan. Uruma bahsettim burada bahsetmek istemiyorum böyle böyle bir çalışma yapılabilir mi diye, o da biraz daha bekle gereksiz bir çalışma yapmaya gerek yok dedi. O maalesef benim karakterimi vs medyuma bakım yaptırıp biliyor o yüzden de taktı mı takıyor...
Parasız derken Afrikalı anlamında söylemedim tabiki :) Cingözlerin adını bile bilmeden aşık oldukları ayaklı ATM yapmak için her yolu denedikleri parası çok aklı kıt kerizlerden değilsin. Şöyle örnek vereyim bunlar 300-500 yeme derdinde değiller, ev araba aldırmak, herifi mezara gömüp mirasa konma derdindeler.. yoksa hemen herkesin kenarda var belli bir miktar parası.

Artı senin cingözün sen söz konusu olduğunda para derdinde değil.. bunun için kullanabileceği bir sürü erkek bulur istese.. medyumuyla sıkı bir çalışma yaparak. Kadın seni çok beğenmiş 🤭

Artı senin cingözün sen söz konusu olduğunda para derdinde değil.. bunun için kullanabileceği bir sürü erkek bulur istese.. medyumuyla sıkı bir çalışma yaparak. Kadın seni çok beğenmiş 🤭
Onun zaten parası var Urum bir çıkar amacı yok dedi bakımında birliktelik harici. Yalnızca takıntılı ve de büyü meraklısı.

Parasız derken Afrikalı anlamında söylemedim tabiki :) Cingözlerin adını bile bilmeden aşık oldukları ayaklı ATM yapmak için her yolu denedikleri parası çok aklı kıt kerizlerden değilsin. Şöyle örnek vereyim bunlar 300-500 yeme derdinde değiller, ev araba aldırmak, herifi mezara gömüp mirasa konma derdindeler.. yoksa hemen herkesin kenarda var belli bir miktar parası.
Yakın zamanda benim için iyi şeyler gerçekleşirse cingözümün yaşadığı binaya yerleşip ona huzur vermemeyi planlıyorum geceleri müzik vs açarak 🤣🤣 biraz da o benimle uğraşsın dursun bakalım 😎

Eski kocası epey bir zengin zaten, çocuklarını bahane edip para istiyor sürekli üstelik kendinin de durumu iyi.

Geri