Rhea
Elit Üye
KahiniçeKolay kolay rüya anlatmam ama işler sarpa sardı garip rüyalar görüyorum.
3. Yeşillik dolu güzel bir sahilde okyanus gibi parlak, sakin ve yumuşak dalgalı denize bakıyorum. Kumda çıplak ayak suya girmek için yürüyorum ama bir anda o berrak deniz köpürmeye başlıyor. Dalga gibi değil köpükler ; sabun köpüğü gibi. Rengi krem ile gri arası, suyun içinden kaynayarak ayaklarıma doğru geliyor. Bir anda o kadar çoğalıyor ki etrafımı sarıyor. Geri çekilmeye başladığımda ise su tekrar eski haline dönüp cam gibi parlamaya başlıyor.
**
2. Birkaç zaman öncesinde ise derin bir okyanusun dibinden çıkmaya çalışırken gördüm kendimi. Boğuluyordum. Zor da olsa kafamı sudan çıkardım ve olduğum yeri aydınlatan deniz feneriyle, ayı ve yıldızları izlemeye başladım. Suyun yüzeyinde birbirinin aynısı ışık formunda varlıklar vardı ve fener bu varlıkların üzerini aydınlatıyordu. Seyir halindeyken yıldızların arasından bir el uzanıp tekrar suya batırdı beni fakat bu sefer en derinde bile huzurluydum.
**
1. Bunun öncesinde ise bir ağacın köklerinde, toprağın altında yine yukarı çıkmaya çalışıyordum. Büyük sarı bir yılan vücuduma dolanıp yüzeye çıkmamı engelledi. Kollarımda ve bacaklarımda hissettiğim acıyla tam vazgeçtiğim anda yine bir el uzandı ve beni yüzeye çekti. Tabi ben yılanın soktuğu yerlere, diş izlerine bakarken rüyamda kısmi felç geçirmeye başladım. Ve uyandığımda da bir süre yatağımda aynı hissi yaşayıp, yerimden kalkamadım.
Bu 3 rüya sondan başa doğru gidiyor ve üçünde de bilincim açık.
Son zamanlarda düş ve yaşam arasında sıkışıp kalmış gibi hissediyorum. Rüya içinde rüyalar, aşırı açık bilinç, uyandıktan sonra gelen yorgunluk ve isteksizlik..
Rüyamda bana soru sorulduğu anda dahi bilincim açılıyor ve rüyadayım diyorum. Bazen hiç uyanmak istemiyorum. Bazen de uyumaya korkuyorum.