Rowena
Moderator
Ben seni seviyorum Romantikliğimin maniviyatımda sana bağlı...Çok romantik bir bakış açısı, insansız bir evren belki ustaca olabilir ama insanlı evren bariz hatalı
Ben seni seviyorum Romantikliğimin maniviyatımda sana bağlı...Çok romantik bir bakış açısı, insansız bir evren belki ustaca olabilir ama insanlı evren bariz hatalı
Bu gece Krishna nin doğum günü o yüzden aşk sevgi havada uçuyor sanırımBen seni seviyorum Romantikliğimin maniviyatımda sana bağlı...
Ben öyle şeylerle pek ilgilenmiyorum.Bu gece Krishna nin doğum günü o yüzden aşk sevgi havada uçuyor sanırım
Aşk sevgi mi ilgilenmediginiz yoksa Krishna mi?Ben öyle şeylerle pek ilgilenmiyorum.
Krishna denilen şeyle ilgilenmiyorum.İlgi alanlarım farklı şeyler benim.Aşk sevgi mi ilgilenmediginiz yoksa Krishna mi?
Her ölümlü bir gün Hare Krishna diye şarkı söyler.Krishna denilen şeyle ilgilenmiyorum.İlgi alanlarım farklı şeyler benim.
Öldüğümde Kutsal ruhun, Hare Krishna diyeceğini pek sanmıyorumHer ölümlü bir gün Hare Krishna diye şarkı söyler.
Hem Vedik öğretisi hem de yunan mitolojisi iyidir insana insanı anlatır.
Sen öldüğünde ne olacağını bilemeyiz. O yüzden keyfini çıkar hayatın. Sonrasına takılma Krishna arketipi ölümle değil hayatla ilgili zaten.Öldüğümde Kutsal ruhun, Hare Krishna diyeceğini pek sanmıyorum
İnsanın mana arayışına baktığımızda geçmişle kıyas görüyoruz. Gelecek endişemiz bile geçmişin kusuru olarak gösteriyor kendisini.Çünkü enropiye göre herşey düzensizliği gider.
Keşke onun yerine karar vermeseydin.Ona yansıtmasam da hayatın akışında son derece boğulduğumdan ve onun üzerine kendi hayatımın yükünü de atmak istemediğimden ayrıldım.
Henüz yüklememiştim ama rol yapacak da tahammülüm kalmamıştı. Korkunç bir iş tecrübesi olmayan ve bu yüzden psikolojisi bozulmayan insanlar yoktur bence. Varsa da inanılmaz şanslıdır. Anlatsam elinden gelecek bir şey olmayacaktı ve ne kadar süreceği belli olmayan bir bıkkınlığı ona yansıtmak istememiştim. Oturup düşününce belki de sevmedi, belki de bazı şeyler rolden ibaretti. Ses tonum değişse neyin var diyen adam kilo verip eriyip giderken ve her gün ben sessizleştikçe tek sorduğu soru artık beni sevmiyor musun oluyordu.Keşke onun yerine karar vermeseydin.
Hayatının yükünü ona yüklüyormuş gibi hissetmen senden mi kaynaklı , ondan mı ?
Tabi ki hepimizin korkunç iş tecrübeleri var. Sürekli çalışmaktan sosyal hayatımın bittiği dönemlerim oldu. İnsanüstü bir performans ile 7 gün 12-13 saat çalıştığım ve kendimden geçtiğim süreçler. Nasıl bir psikoloji olduğunu anlayabiliyorum. Stres yönetimi sıfırın altına iniyor. Haliyle diğerlerini geçtim, kişi kendine dahi tahammül edemiyor. Fakat bilmen gereken, bu durumun geçici olduğu. İllaki kırılma yaşayacak ve her şeyi geride bırakacaksın.Henüz yüklememiştim ama rol yapacak da tahammülüm kalmamıştı. Korkunç bir iş tecrübesi olmayan ve bu yüzden psikolojisi bozulmayan insanlar yoktur bence. Varsa da inanılmaz şanslıdır.
Bence böyle düşünmek doğru değil. Derdini paylaşmazsan, sorunun kaynağı farklı algılanabilir. Belki içinde olduğun iş konusunda yardımı olmayacaktı ama senin için yeni fikirler üreterek dikkatini farklı bir alana çekecek ve yol gösterecekti..Anlatsam elinden gelecek bir şey olmayacaktı ve ne kadar süreceği belli olmayan bir bıkkınlığı ona yansıtmak istememiştim.
İşte paylaşmak, anlatmak yani iletişim kurmak bu yüzden önemli. Hele ki muhatabımız erkekse çok çok daha önemli.Ses tonum değişse neyin var diyen adam kilo verip eriyip giderken ve her gün ben sessizleştikçe tek sorduğu soru artık beni sevmiyor musun oluyordu.
Çok üzüldüm.Anlatsam elinden gelecek bir şey olmayacaktı ve ne kadar süreceği belli olmayan bir bıkkınlığı ona yansıtmak istememiştim.
Yükünü atmıyorsun her insanın konuşmaya dertleşmeye ihtiyacı olabilir, hayat müşterektir.. bugün o sana destek çıkar yarın sen..onun üzerine kendi hayatımın yükünü de atmak istemediğimden ayrıldım
Çok memnun olurum verirseniz. Hislerimiz karşılıklı.Çok üzüldüm.
Tavsiye istemediğiniz, farkındayım. Yorum yapabilir miyim? İstemezseniz anlarım.
Sizi sevdiğimi bilin
Kızlar yazmış zaten benim yerime. En kısa zamanda anlatırsınız inşallahÇok memnun olurum verirseniz. Hislerimiz karşılıklı.
@Elnora_alila @Rhea teşekkür ederim vakit ve emek ayırıp yazdığınız için. Bundan sonra insanlarla iletişimde açık olmaya çalışacağım.
Teşekkür ederim <3Kızlar yazmış zaten benim yerime. En kısa zamanda anlatırsınız inşallah