İyi de senin sevgi tılsımına değil cingözünle arana mesafe koymaya ihtiyacın var@Rhea cingöz kraliçem mabet sanattan Şaman sevgi tılsımı aldım, Urum kendisi yapıyormuş.
Zaten Urum da söyledi, bir kadınla tanışsam aramı bozar mı diye sordum, yapma ihtimali var çok hırslı dedi. Defalarca söyledim yapma etme diye, defalarca engelledim faceden instagramdan kendi de görmüştür yapacağından geri kalmadı. Ocak ayının sonlarında farklı bir facebook hesabıyla aslında bilmiyorsun ama ben eşcinselim yazdım, 2 - 3 gün sonra gitti daha beterini yaptı muhtemelen medyuma bakım yaptırdı yalan olduğunu anladı.İyi de senin sevgi tılsımına değil cingözünle arana mesafe koymaya ihtiyacın var
Malum bu cingözler ortalığa negatif atmakta, ara bozmakta pek marifetli olduklarından tılsımsız büyüsüz doğal yoldan sevgiyi kendine çeksen bile aranı bozar sevdiğinle.
Sevgilin erkek olmadığı sürece ilişkinize izin vermez ayırmaya çalışır Yani çok bi şansın yok gibi istersen bi düşün yine de güzel çekici hemcinsleriniZaten Urum da söyledi, bir kadınla tanışsam aramı bozar mı diye sordum, yapma ihtimali var çok hırslı dedi. Defalarca söyledim yapma etme diye, defalarca engelledim faceden instagramdan kendi de görmüştür yapacağından geri kalmadı. Ocak ayının sonlarında farklı bir facebook hesabıyla aslında bilmiyorsun ama ben eşcinselim yazdım, 2 - 3 gün sonra gitti daha beterini yaptı muhtemelen medyuma bakım yaptırdı yalan olduğunu anladı.
Yok düşünmem de bir süre kimseyle görüşmem daha iyi vazgeçene kadar gerçi şu gün vazgeçer, şu zaman vazgeçer diye diye tam 1 sene 1 ay oldu gören de beni Kıvanç falan sanacak sen görmüştün işte normal sıradan bir tipim var.Sevgilin erkek olmadığı sürece ilişkinize izin vermez ayırmaya çalışır Yani çok bi şansın yok gibi istersen bi düşün yine de güzel çekici hemcinslerini
Yoo hiç de sıradan değil Demekki esmer seviyor uzun boylu fit yakışıklı.. gidip de burak özçivite bağlama yapacak hali yok o cephede rekabet fenadırYok düşünmem de bir süre kimseyle görüşmem daha iyi vazgeçene kadar gerçi şu gün vazgeçer, şu zaman vazgeçer diye diye tam 1 sene 1 ay oldu gören de beni Kıvanç falan sanacak sen görmüştün işte normal sıradan bir tipim var.
Yalnız onun da medyumu iyi bakım yapıyor, Urum son bakımında eğer bir kadını seversen o kadın için bir çok şeyi yapabileceğini ve de sende bir kadını sahiplenme doğası olduğunu düşündüğünü söyledi ki bunlar gerçekten var bende. Tabi büyü meraklısı birinin medyumu kötü olacak değil ya, bir gün medyumuyla anlaşamayıp Urumu bulmasa bariYoo hiç de sıradan değil Demekki esmer seviyor uzun boylu fit yakışıklı.. gidip de burak özçivite bağlama yapacak hali yok o cephede rekabet fenadır
Uruma da büyü yaparsa ona çalışsın diyeUrumu bulmasa bari
Medyumların geneli iyi bakım yapıyor; sen gerçekleri duymaya hazır ve güçlü duruyorsan söylüyorlar gördüklerini. birinin gördüğünü diğeri de görüyor.. kart zampara, iradesiz, yalancı, yavşak, omurgasız, kurnaz, şeytan gibi vs olduğu gibi çıkıyor yani ne halt olduklarıYalnız onun da medyumu iyi bakım yapıyor,
İlk yaptığı bağlamada Urum bozarken Urumun enerjisine dayanamayıp kaçtı gitti whatsapptan engelledi beni bir medyuma büyü yapmaya çalışmak için deli olmak lazımUruma da büyü yaparsa ona çalışsın diye
Urumun anlattıkları hep doğru çıkıyor hatta ona itiraf edemediğim bazı şeyleri de görüyor tabi karşısındaki insanı pek kırmamak adına söylemiyor ben diyince görmüştüm zaten diyor. Durugörüsel olarak epey bir yetenekli olmak lazım ki bu da doğuştan gelen bir medyumluk yeteneği sanırım herkeste olan bir şey değil.Medyumların geneli iyi bakım yapıyor; sen gerçekleri duymaya hazır ve güçlü duruyorsan söylüyorlar gördüklerini. birinin gördüğünü diğeri de görüyor.. kart zampara, iradesiz, yalancı, yavşak, omurgasız, kurnaz, şeytan gibi vs olduğu gibi çıkıyor yani ne halt oldukları
Bugün arkadaşıma şarj aleti verdim, inşallah gelip de çalıp götürmezHaydar Dümen köşesi şart oldu.. orda ürün reklamları yapılıp, buluşma sevgiyle dalaşma günleri, suare gibi etkinlikler düzenlenebilir
Aslında psikologlar da bazen bir şeyler çizdirerek yorumluyor ya, o teknikleri kullanmasını talimat vererek bilinçaltı verileri elde edilebilir belkiLogomu tasarlarken yapay zekaya yorumlatmak istedim dün. Benim bilinçli olarak yapmadığım yerleşimlerden, sembol boyutundan vs bir ton mantıklı anlam çıkardı. Aslında bilinçaltımda iş ile alakalı hedeflediklerimi logoya yansıtmışım, farkında bile değilim.
Eğer aranızda resim çizenler varsa yorumlatmayı deneyebilir. Belki bilinçaltları ile alakalı ipucu yakalarlar. Böyle bir fikir geldi aklıma.
Ben de öyle düşündüm. Yani sonucun ne kadar doğru olacağı tartışılır fakat kişi kendiyle alakalı bazı noktaları keşfedebilir.Aslında psikologlar da bazen bir şeyler çizdirerek yorumluyor ya, o teknikleri kullanmasını talimat vererek bilinçaltı verileri elde edilebilir belki
Hocam o yapay zekanın pragmatiğine göre değişiyor diye biliyorum.Yönlendiriciği var mı sizce?Logomu tasarlarken yapay zekaya yorumlatmak istedim dün. Benim bilinçli olarak yapmadığım yerleşimlerden, sembol boyutundan vs bir ton mantıklı anlam çıkardı. Aslında bilinçaltımda iş ile alakalı hedeflediklerimi logoya yansıtmışım, farkında bile değilim.
Eğer aranızda resim çizenler varsa yorumlatmayı deneyebilir. Belki bilinçaltları ile alakalı ipucu yakalarlar. Böyle bir fikir geldi aklıma.
Expecto patronumyapay zeka büyü yapamaz