Sohbet Muhabbet

Istanbul'da nüfus sorunu taaa Osmanlılara dayanıyor. Adamlar yasak getirmişler İstanbul'a göç olmasın diye.

Sonra ne olduysa "İstanbul'un taşı toprağı altın" olayına döndü iş.

Oyuncu, popcu, plakçı, arabeskçi olmak mı istiyorsun? Haydi İstanbula.
Kabadayı olmak, ağırlığını koymak, kendi mıntıkandan sömürmek mi istiyorsun? Haydi İstanbulu yenmeye.
Sevdiğin kızı vermiyorlar mı? Haydi İstanbula başlık parası toplamaya. İnşaat zaten o hep bol. Amele her daim lazım.
Kan davalıların peşinde mi? Haydi İstanbula. Arada kaynamaya.
Kan davalın İstanbula mı kaçtı? Haydi sen de peşinden İstanbula.

İşin aslı İstanbul'a girmek o kadar kolay olmamalı. Belli bir gelir, eğitim ve sosyal statun olmadan istanbula alınmamalısın. Eskiden ha dedin mi İstanbula tasinamiyordun bile.

Ama borsa ne zaman düşse, enflasyon ne zaman insanları tüketmeye başlasa, İstanbul'un taşı toprağı altın oldu ve insan kaynağı çeke çeke bu günkü çöplük haline geldi.

Benim de kiracılarım var Istanbul'da ve her zam döneminde artık ıstanbul'da yatırımım var diye artık sıkılmaya bile başladım.

Taşı toprağı altın değil artık. Dönen para sayıca fazla belki ama bereket olarak çok düşük. Haram enerjiler dönüyor.
Ama ben İstanbulun enerjisini seviyorum.Şuan şehir dışındayim mesela.Hissiyati çok farklı İstanbulun.
Sanırım Bizans ve Osmanlı dan sonra farklı enerjiler oluşmuş İstanbul da.
İstanbul dan çıkınca bir farklı hissediyorum.İstanbul Hristiyan varlıklarda var.Yahudide var.Muslumanda var.Varlikli bir yapisi var yani.

Onlar da hoşlanmıyor halktan fakir biriyse tabi.. mahalle kahvesinden onun yaşıtı bir adam bu kadınlara yaklaşmaya çalışsın bakalım ne cevap verecekler dedelerine :ROFLMAO:
Kadınlarda da bazı önyargılar var maalesef, eskiden hoşlandığım bir kadın vardı onun da yaşı büyüktü benden ve Avrupalıydı , tanışmak ister istemez hemen beni kandırmaya çalışıyorsun gibi şeyler söyledi beni tanımadığı halde. Bir de bir Rus kadın vardı sürekli gece neden çevrimiçisin , neden hala yatmadın bu saatte vs kısıtlayıcı şeyler söylüyordu 3 ay sonra da her yerden engelledi gitti beni aldatıyorsun deyip, üstelik ben aldatmak gibi eylemlere nefretle yaklaşan biriyim ölsem aldatmam. Bugüne kadar bir tek cingözüm diretti 1 seneyi aşkın, o da büyü meraklısı olduğu için medyuma bakım yaptırıyor o şekilde biliyor ne karakterde olduğumu.

Onlar da hoşlanmıyor halktan fakir biriyse tabi.. mahalle kahvesinden onun yaşıtı bir adam bu kadınlara yaklaşmaya çalışsın bakalım ne cevap verecekler dedelerine :ROFLMAO:
Bir de Uruma 2 gün önce bakım ailemden biri için bakım yaptırdığım zaman adresimi de istedi korumayı yolluyorum dedi, gökyüzündeki negatif enerjilerin bitmesini bekledim dedi sanırım gökyüzü olayları da etkiliyor , mahalle arası hocalar bu tip şeylere dikkat etmeden hemen yazıyorlar bir şeyler o da işe yararsa tabi...

Havass sende Kabala bende
Bağlama sende Bülent Amca bende,
Glif sende Rune lar bende
Astral sende Lucid bende
Kabus sende Huzur bende
Alem buysa Cingöz sensin!

Vara vara bir büyü meraklısına bir medyum hastasına vardım
Kendim ettim kendim buldum yandım da yandım
Vara vara bir takıntılı bir büyücüye vardım

Havass sende Kabala bende
Bağlama sende Bülent Amca bende,
Glif sende Rune lar bende
Astral sende Lucid bende
Kabus sende Huzur bende
Alem buysa Cingöz sensin!
Ufak degisiklikle güzel büyü sözleri olur.

Vara vara bir büyü meraklısına bir medyum hastasına vardım
Vara vara bir takıntılı bir büyücüye vardım
Direk kendine kara büyü.
Dilekleri gerçekleştiren melek fikramı hatırlayın.

İzleyecek bir şey bulamadığımda x-files'ı tekrar izliyordum ama o da bitti.

Forumda ; gördüğü ışıkların sebebini araştırırken, erkeklere özel macun atan arkadaş sayesinde True Blood izlemeye yeniden başlayacağım.
Bana Jason karakterini hatırlattı. O da böyle kafası ve malum organı milyon olup uçuşuyordu..

Ne gördün ne hatırladın Elnora.
Oscar goes to.. 🧠

İzleyecek bir şey bulamadığımda x-files'ı tekrar izliyordum ama o da bitti.

Forumda ; gördüğü ışıkların sebebini araştırırken, erkeklere özel macun atan arkadaş sayesinde True Blood izlemeye yeniden başlayacağım.
Bana Jason karakterini hatırlattı. O da böyle kafası ve malum organı milyon olup uçuşuyordu..

Ne gördün ne hatırladın Elnora.
Oscar goes to.. 🧠
Elenora böyle erotik şeylerden bahsediyorsunuz.Sonra insanları sapikla suçlamayin.

@Rhea sende sürekli şarkı paylaşımi yapıp.Seviyorum sevmiyorum gibi şeyler yapma.Şarkilarin hep gönderme oluyor çünkü fark ediyorum.

Hayır daha önce suçlamıştin o yüzden söylüyorum.
Kimseyi suçlamıyorum. Konusuna görsel atmış arkadaş. Konu içinde de gördüğü ışıklardan bahsetmişti.

'' True Blood '' dizinin adı. Oradaki Jason karakteri de dışarıdan ilave alarak benzer ışıklar görüyordu. Ve aldığı ilave tıpkı arkadaşın kullandıkları gibi yan etkiliydi.
Tabi ben diziyi yıllar önce izlediğim için bunca zaman sonra küçük nüanslar ile hatırlıyor olmama şaşırarak kendime Oscar verdim.

Önceleri açarsak, bağlamacı ilan ettiğin zamanları deşerim ki hoş şeyler çıkmaz ortaya..
Bence paylaşımları ( özellikle başkaları ile alakalıysa ) kişiselleştirmemekte fayda var.

Ki zaten olaylar / konular ile ilgileniyorum. İnsanlar ile değil.

**

Bu forumda bir ben bir de Ahlaki değer asla anlaşılamıyoruz :D

Kimseyi suçlamıyorum. Konusuna görsel atmış arkadaş. Konu içinde de gördüğü ışıklardan bahsetmişti.

'' True Blood '' dizinin adı. Oradaki Jason karakteri de dışarıdan ilave alarak benzer ışıklar görüyordu. Ve aldığı ilave tıpkı arkadaşın kullandıkları gibi yan etkiliydi.
Tabi ben diziyi yıllar önce izlediğim için bunca zaman sonra küçük nüanslar ile hatırlıyor olmama şaşırarak kendime Oscar verdim.

Önceleri açarsak, bağlamacı ilan ettiğin zamanları deşerim ki hoş şeyler çıkmaz ortaya..
Bence paylaşımları ( özellikle başkaları ile alakalıysa ) kişiselleştirmemekte fayda var.

Ki zaten olaylar / konular ile ilgileniyorum. İnsanlar ile değil.

**

Bu forumda bir ben bir de Ahlaki değer asla anlaşılamıyoruz :D
Nerde geliyor bana olan düşmanlığınız merak ediyorum?Eskileri falan deserim falan diyorsun hemende.

Düşmanlık değil sen yerli yersiz seninle alakası olmayan şeylere tepki veriyorsun kendi yaptıklarına bakmadan.
Rhea foruma gelen her erkekle aşk yaşamaya çalisiyorsun.Panagotis bile yaptın.
Beni sevip sevmemen benim hiç umurunda değil.
O yüzden bişeyleri yapıp yapıp sonra başka şeyler söyleme.

Yalvarıyorum susunuz. Gereksiz muhabbetlere gerek yok. Adı üstünde gereksiz. Hayat dışarıda akıyor, forumu bu kadar ciddiye almayın.
Göndermesiz şarkı yolluyorum Merlin, havan değişsin.

Geri