Kimse kimseye bu tarz ithamlarda bulunamaz. Bir kişiyle anlaşamıyor olmanız, bu tarz yersiz dedikodular yayma özgürlüğü sunmuyor size...Rhea foruma gelen her erkekle aşk yaşamaya çalisiyorsun.Panagotis bile yaptın.
Raporladim yorumu, yönetim ilgilenecektir konuyla.Kimse kimseye bu tarz ithamlarda bulunamaz. Bir kişiyle anlaşamıyor olmanız, bu tarz yersiz dedikodular yayma özgürlüğü sunmuyor size...
İşine gelmeyen şeyleri rapor zaten.Raporladim yorumu, yönetim ilgilenecektir konuyla.
Kardeşim sana Allah akıl fikir versin.Kimse kimseye bu tarz ithamlarda bulunamaz. Bir kişiyle anlaşamıyor olmanız, bu tarz yersiz dedikodular yayma özgürlüğü sunmuyor size...
@URUMHAMATAHAYİL@URUMHAMATAHAYİL üyeliğimin silinmesini istiyorum.
@URUMHAMATAHAYİL üyeliğimin silinmesini istiyorum.
Arkadaşa doğrulari söyleyince hemen raporlamayi tercih ediyor.Gene ne oldu ?
Neden üyemiz hakkında çirkin bir iftirada bulunuyorsunuz ? Rhea yı bende çok severim arkadaş olarak mesela. Forumdaki bazı kişiler de seni seviyorum der oda der. Şu chat alanında kavga etmeyin artık. Kaç kere kapattık açtık..@Rhea sende sürekli şarkı paylaşımi yapıp.Seviyorum sevmiyorum gibi şeyler yapma.Şarkilarin hep gönderme oluyor çünkü fark ediyorum.
Belirli süre uzaklaştırdım. Urumu rahatsız etmeyin her konuda. Tekrarı kalıcı ban.
Yaşlılarla zaten anlaşamıyorum.Ağzımdan zorla söz alıp bunu dedi oluyor.Kimseyi suçlamıyorum. Konusuna görsel atmış arkadaş.
Bu forumda bir ben bir de Ahlaki değer asla anlaşılamıyoruz
Kimi topluluğunun inancında beyaz tüyün sana uçması veya üzerine konması saflık ve varlıklar tarafından korunduğun anlamını taşırmış. Bizim eskiden köyde de böyle bir inanç vardı.Merhabalar;
Pencereden uzak, bilgisayarın başında çalıştığım bir gün, tavandan beyaz bir kuş tüyü düştü. Bunun anlamı nedir? Bilen var mı?
Yapay zekayı ben de çok sık kullanıyorum. Çalışırken metinler konusunda bana çok yardımcı oluyordu. Fikir gerektiren işlerde bile yardım sağlıyor. Tıkandığım noktalarda ilham verici önerilerde bulunuyor.Ekli dosyayı görüntüle 3580
Bu görsel oluşturma yapay zekası gerçekten hoşuma gitmeye başladı. Yazılarda da yapay zekayı kullanıyorum. Gerçekten çok iyi arkadaşlar.
Katılıyorum.Yapay zekaya dair tek korktuğum nokta zamanla yaratıcılığımıza balta vurması...