Sohbet Muhabbet

Zaten başımıza ne gelirse %35 aşktan, %15 aşk dedikodularına karışmaktan, %45 bize aşık olanlardan, %5 te kendi hatalarımızdan geliyor. Senin burcunda bu oran bir tık sondan yükseliyor sıkma güzel canını xd

@Rhea sende sürekli şarkı paylaşımi yapıp.Seviyorum sevmiyorum gibi şeyler yapma.Şarkilarin hep gönderme oluyor çünkü fark ediyorum.
Neden üyemiz hakkında çirkin bir iftirada bulunuyorsunuz ? Rhea yı bende çok severim arkadaş olarak mesela. Forumdaki bazı kişiler de seni seviyorum der oda der. Şu chat alanında kavga etmeyin artık. Kaç kere kapattık açtık..

Belirli süre uzaklaştırdım. Urumu rahatsız etmeyin her konuda. Tekrarı kalıcı ban.

Merhabalar;
Pencereden uzak, bilgisayarın başında çalıştığım bir gün, tavandan beyaz bir kuş tüyü düştü. Bunun anlamı nedir? Bilen var mı?

Merhabalar;
Pencereden uzak, bilgisayarın başında çalıştığım bir gün, tavandan beyaz bir kuş tüyü düştü. Bunun anlamı nedir? Bilen var mı?
Kimi topluluğunun inancında beyaz tüyün sana uçması veya üzerine konması saflık ve varlıklar tarafından korunduğun anlamını taşırmış. Bizim eskiden köyde de böyle bir inanç vardı.

Ekli dosyayı görüntüle 3580

Bu görsel oluşturma yapay zekası gerçekten hoşuma gitmeye başladı. Yazılarda da yapay zekayı kullanıyorum. Gerçekten çok iyi arkadaşlar.
Yapay zekayı ben de çok sık kullanıyorum. Çalışırken metinler konusunda bana çok yardımcı oluyordu. Fikir gerektiren işlerde bile yardım sağlıyor. Tıkandığım noktalarda ilham verici önerilerde bulunuyor.
Format, takvim, fikir her türlü işimde kullanıyorum.

Yapay zekaya dair tek korktuğum nokta zamanla yaratıcılığımıza balta vurması...

Yapay zekaya dair tek korktuğum nokta zamanla yaratıcılığımıza balta vurması...
Katılıyorum.

Bence yapay zekada en güzel oluşum tıkanıklığa yer olmayışı. İnsan proje üretirken bir yerde tıkanabiliyor ve çözüm yolları aramak aylarını hatta yıllarını alabiliyor. Ağ genişliği ve kullanım alanı, neredeyse sonsuz sınırsız. Aşırı zevkli ve eğlenceli..

Minik Tony Stark hissi de bonusu

Geri