alakası yoksa şikayet edeceğimSevgili moderatorler, twitterda gizli mabed nickinde bir hesap gördüm ve bakımlar yapıyor. Bunun bu forumla bir ilgisi var mı? Ekran görüntüsü de atabilirim
Retro senin bilgisayar sesleri devam ediyor mu bro?Kimin hattına takıldık.Beyinsizde çok memlekette öyle dedi böyle dedi.Çocuklar sokakta çığlık atıyor.Biraz aydınlatayım da anlayın.
Yapay zekanın bir gün canlanacağına inanan insanlara bir bakın. Hepsi ateisttir. Hepsinin zihinsel kodlarında aynı ortak elementler ve matematik vardır; o da şudur : insan da kendi kendine var oluverdi. Evrimleşe evrimleşe maymundan dönüşmeye başlayarak bu hale geldi diye inanırlar. Maymundan öncesini de kör tesadüflere, muhtemel olasılıklara ve oldu bittiye getirirler.
Yani yapay zekanın dünyayı ele geçireceği fikri aslında darvinist bir temelden yükselen bir neo-darvinist görüştür. Tekno-darvinizm kokan hareketlerdir bunlar. Bir kod yazılacak, sonra öğrenmesi öğretilecek, sonra o öğrene öğrene ben tanrı dedikleri kişi olmalıyım diyecek. buna inanan insan zaten darvinizmin etkisinden çıkamamıştır.
Çünkü bu adamlar daha o ilk insanın yaratılışına dair son derece hatalı bir varsayımdan yola çıkıyorlar. Batı , Ademin maymundan gelmiş olabileceğini, Tanrı fikrine tercih eden bir medeniyettir.
İcatlar yapmak başka şey, hayatı anlamlandırmak başka şeylerdir. Dünyaya kafayı fazla takan insanlar bilimsek keşifler yaparken, ölümü temel varlık elementi olarak gören insanlar manevi keşifler yaparlar.
Batının keşifleri ve icatları bu yüzden faydalı ama hakikati perdeleyici türdendir. Hep böyle olmuştur.
Ahlâkî değer senin söylediklerini anlamak için Kuantum bilgisayarı lazım..Retro senin bilgisayar sesleri devam ediyor mu bro?Kimin hattına takıldık.Beyinsizde çok memlekette öyle dedi böyle dedi.Çocuklar sokakta çığlık atıyor.
Seninde göndermelerin için geçerli.Aylar önce ifade etmişti.Bilgisayar sesleri var diye retro.İfade ettiği işiyle alakalı herhalde.Kanser oldum.Çeşit çeşit adamlar saçma sapan şeyler söyleyip üstüme salıyorlar.Mal olmak lazım söylenenlere inanmak için.Ahlâkî değer senin söylediklerini anlamak için Kuantum bilgisayarı lazım..
Bence hepimiz şeytana tapalim şeytana tapanlar çok mutlu...Seninde göndermelerin için geçerli.Aylar önce ifade etmişti.Bilgisayar sesleri var diye retro.İfade ettiği işiyle alakalı herhalde.Kanser oldum.Çeşit çeşit adamlar saçma sapan şeyler söyleyip üstüme salıyorlar.Mal olmak lazım söylenenlere inanmak için.
Çok uzun zamandır sabah 4 te kalkıp işe gidiyorum. Abur cubur ve bu tip gıdalardan uzağım. Asitli veya asitsiz içecek alışkanlıklarım yoktur ve sadece bolca su içerim, o da ılık. Şunu farkettim, geçen biri bana kola ısmarladığı için içmeme ısrarlarıma rağmen içmek zorunda kaldığımda gün içinde beynimin ağırlaştığını ve çalışırken daha çabuk yorulduğumu hissettim ve gece uyuyamadım. Böyle bir şey düşünmediğim halde bana böylesine tesir ettiği için bu gıdaların ne kadar vasat olduğunu söyleme gereği duydum. Bence içmeyin.
Bir temas olmasa ucu dokunmasa ben de bana ne diyicem de.Yapacak bir şey yok.Al birini vur ötekine.Vallah ben eror verdim artık.Kacacak bir yerde yok.Bazen keşke hiç var olmasaydım diyorum.Sosyal medyaya bakıyorum herkes kendi aleminde.Kimse yarın ne olacak diye düşünmüyor.Ve farkında değil.
Amerikadaki milyarderler yerin altına sığınak yapıyor kıyamet kopucak diye.Bir temas olmasa ucu dokunmasa ben de bana ne diyicem de.Yapacak bir şey yok.Al birini vur ötekine.
Yangın bombasıyla atom bombası aynı sayıda kişiyi öldürüyor.İsveç nükleer santralde ki patlamayı bildirmese Çernobil bilinmeyecekti.Çöllerde de çok deney yapıyorlar.Amerikadaki milyarderler yerin altına sığınak yapıyor kıyamet kopucak diye.
Bence temas herkese olacak.
Ben de Nisan'da ketodiyete başladım. Dr. Berg'in mı?İnsan toxic gıdalardan tam anlamı ile arınmadıkça ne kadar büyük bir ziyanda olduğunu da anlayamıyor. Şeker, 40-50 dakikada bir şekeri çekiyor. Vermedin mi beynin sana ihanet edercesine çalışmayı yarıda bırakıyor.
Ben de şeker ve gluteni bu sene Nisan itibari ile kestim. Hatta öyle bir duruma geldim ki bir noktada yiyecek bir şeyler bulmak için artık samanlıkta iğne arar gibi gıda kodexlerini ve güvenilir markaları araştırmaktan perişan olmak üzereydim.
Ama buna değdi. Kronik baş ağrılarım geçti. Performansım her anlamda arttı. Günde tek öğün yiyip, günün geri kalanını aç geçirirken bile açlığımın içinde acıkmadan nasıl durabildiğimi gördükçe dedim ki : ketojenik diyet tam bana göreymiş. Keşke bunu herkes anlayabilse. Paketli ürünlerdeki şeker miktarı tamamen gereksiz. Hepsi de ilave şeker. Burada bir komplo ve kasıt var.
Urum'a bildirilmeli.Sevgili moderatorler, twitterda gizli mabed nickinde bir hesap gördüm ve bakımlar yapıyor. Bunun bu forumla bir ilgisi var mı? Ekran görüntüsü de atabilirim
@URUMHAMATAHAYİLUrum'a bildirilmeli.
Ben de Nisan'da ketodiyete başladım. Dr. Berg'in mı?