darkman05
Kayıtlı Üye
2 yıl önce eşim ve ben uyurken birden gözümü açtım eşim bana bakıyordu ama gözleri kıp kırmızı ateş saçıyordu, rengi florosan lambası gibi ışık tı sanki. Ben rüya sandım hatta emindim. Gözlerimi sıkıca yumdum derin nefes aldım birdaha açtım gözlerimi, konuşmaya çalışıyorum güldü ve dişleri sivriydi. Biran Besmele çektim ama sesim çıkmıyordu. Zihnim karıştı korktum, Felak Nas okuyorum içimden gözlerim yumuk. . Sonra birden sesim çıktı, eşim uyandı, sırtı bana dönükmüs aslında ve benim gördüğüm bana dönmüş, eli başının altında sadece ışık gibi görünüyor du, ve bakiyordu, göz yanılması sandım önce o halini. . Geçenlerde daha değişigini gördüm gözleri korkunç değildi.. yine eşimin siluetinde.. sadece gülümsedi. . Eliyle birşeyler işaret etti pencereye doğru. .
gerçekten ürkütücü geçmiş olsun
Bende de musallat durumu var. Herzaman yanımda. Şimdi bile konuşabiliyorum onunla. Çok zor şeyler yaşattı bana. Şimdi kurtulmaya çalıştığım için hocalar falan olayın seyri değişti. Mesela küçük bir örnek vericem ; bir kere uyanıkken elimde mavi ışık çıkmıştı.
geçmiş olsun en sonunda galip çıkan siz olcaksınız o yüzden korkmayın