Düşündüm,düşündüm de bişey bulamadım.Çok ufak tefek şeyler var da onlarda doğa üstü varlık anısına girmez sanırım.
Sadece;
Meleklerle çok kafa yorduğum bigün kapkaranlık odada tavanda bembeyaz net ışık çakması görmüştüm.Oda zifiri karanlıktı,bildiğiniz gözümün önünde net belirgin ışık çakması.Bi bunu unutamam hiç,huzurla dolmuştum.Keşke hep görsem:Angel_anim:.
Bu hikâye hiç heyecan verici değil,değilmi?Kendimi Mabette ilk kez ezik hissettim.:sifone:
Bugün lys sınava giderken durağa doğru gidiyordum otobüste geliyordu karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir nene vardı elinde ağır iki torba karşıya geçirmesine yardımcı oldum torbayı bıraktım aldı.Aklıma su almak geldi arkamı bir döndüm kimsecik yok yer yarıldıda içine girdi nene arkasında kim olduğu sorunsalını bıraktı.
yeni evlendiğimde, evde yapacak bir şey bulamayınca öğlenleri uyurdum. bir gün hafiften uyandığım sırada başımın üstünde televizyon açılması gibi cızırtı sesler duydum yan komşuda tvnin sesi ne kadar açmış diye düşündüm ve üstelemedim sonra her uyuduğumda, uyanmak üzere iken tv açılma sesi duymaya başladım sonra gözümü açıyordum ve hiç hareket edemiyordum. başımın üstünde bir şeyin geldiğini hissediyorum ama ne ses var ne de görüntü. ne okusam fayda olmadı defalarca defalarca salavat kelime-i tevhid okuya okuya birden çözülüyordum.
öğlen uyumasam olur ama dayanamıyordum yine uyuyordum ne zaman uyusam aynı oluyordu. odayı değiştiriyordum fayda etmiyordu. en sonuncusunda ise salonumdan tv nin açıldığını duydum. bunlardan bunaldım artık. of yine mi başladık ya der demez uyandım ve bir daha hiç olmadı.
tabi gençlik dönemlerimde biraz fazla meraklıydım cin konusuna korktuğum halde yinede ilgilenmekten vazgeçmiş değilim. görmek istemiyorum Allah korusun ama bazende olsa bir tane diyorum ama Allah korusun görmeyeyim bir yerlerde karşıma çıkmasın..
ilk kez sizden duydum yeni evlenenlerde sık oldugunu. benim evlenmeden önce de bazı tuhaf şeyler yaşamışlığım vardı (bu kadar net yaşamamıştım) o yüzden ilerliyecek diye korkmuştum. neyse ki daha olmuyor.yeni evlenenlerde bu olaylar niye sık oluyo acaba çoğu kişinin başındanda geçiyo
ilk kez sizden duydum yeni evlenenlerde sık oldugunu. benim evlenmeden önce de bazı tuhaf şeyler yaşamışlığım vardı (bu kadar net yaşamamıştım) o yüzden ilerliyecek diye korkmuştum. neyse ki daha olmuyor.