DemitriLouisSOF
Kayıtlı Üye
15 yaşındayım bu olay olduğunda. Gece uyurken annemin sesini duydum evde birileri var diye, ben de çok korkağım hafifce başımı kaldırıp yan odanın penceresine baktım.. gölge gibi 2 metre falan boylarında çok uzun saçları olan bişey gördüm hemen annemi uyandırdım. Yarı uykulu halde ne olduğunu sordu ben de doğru söylüyorsun evde birisi var dedim, ama ben sana hiç bişey söylemedim ki, dedi.. O günden sonra yalnız uyuyamıyorum
Bi keresinde de gece uykudan uyandığımda baktım anneannem gidiyor arkasında da bir gölge ben de onların arkasından dışarı çıktım. Mutfak kapısını açtığımda yoktu hiç kimse, ben de çığlık çığlığa koşarak bütün ışıkları yandırdım anneannem yatağında uyuyordu. Olanların hiç birisine anlam veremedim.. Uzun zamandır böyle şeyler yaşamadım hiç.. Ama bu yıl yine bazı şeyler oldu.. Mesela gece uyurken birden uyandım tam karşımda at üstünde simsiyah birşey yüzü gözükmüyordu bana bakıyordu elinde bişey vardı. Hemen yorganı başıma çektim sanki beni koruyacaktı Biraz geçtikten sonra baktım hiç bişey yoktu orda.. 1 hafta falan önce de yine gece uyandım yatağımda siyah bir gölge oturmuştu eğilip bana bakıyordu, herzamanki gibi yine yorgan beni o gölgeden korudu Yani bana bişey yapmıyor sadece bakıyor ama ben çok korkuyorum.. Hiç uğraşmam böyle şeylerle neden görüyorum o gölgeleri bilmiyorum. İstemiyorum görmek
Hocam 2 mete boyunda saçları uzun olan gölgeyi 13 yaşımda bende gördüm.
Zaten sürekli uyurgezerlik oluyordu, uyurgezerliğe neyin sebep olduğunu biliyorsunuzdur açıklamama gerek yok
Ev dublex anannemin evi ikimizden başka kimse yok. Kendime geldiğimde koridorun başındaydım, diğer ucunda o vardı. Tamda anannemin kapısının önünde sizin tarif ettiğiniz gibi 2 metre saçları var siyah ama yüzü yok bedeni kafasıyla birleşik. Oval bir vücut şekli var ayakları yok havada duruyor aynı bir gölge gibi. Üstüme gelmeye başladı gördüğüm anda mutfağın balkonuna kaçtım. Cesaretimi toplayıp tekrar gittim ama bu sefer kenardan kenardan bakiyordum. Bu 3-4 kere sürdü çok fazla baktım tüm ayrıntılarını gördüm her baktiğimda ustume geliyordu. Kacip balkona saklandigimda yerine donuyordu. Ezan okunduktan sonra kayboldu. Tabiki normal bir insan gibi düşünemiyorsunuz o an gecenin 3 ü ateşim var nesneleri farklı görüyorum herşey büyüyüp küçülüyor bana kalırsa gölge oyunu