Herkes yaşadığı doğa üstü varlık anısını anlatsın

12 yaşımdaydım evimize yakın olan ormana gezmeye gitmiştim bir ağacın altına uzanıp uyumuştum gözlerimi açtığımda ağaçın üzerinde ayakta duran sarı saçlı tahminen 1 metre boyunda elinde uzun bir mızrak olan sevimli bir çocuk gördüm ve ağaca tamamen sinmiş afrika yerlilerine benzeyen boynunda çıngırak olan devasa bir gölge adam vardı yavaşça kalktım ve o nedir diye sordum oda bana o" benim kölem demişti bende aşağı inmesini söylermisin dediğimde arapçaya benzeyen birşeyler söylediğinde gölge adam aşağı atlamıştı boynundaki çıngırağın sesini duymuştum korkup gözlerimi kapatmıştım açtığımda kimse yoktu
ikinci anım ise bundan 4 yıl önce oldu saat gece 3:30 gibi küçük kızım beni uyandırıp yatak odasının kapısının önünde şapkalı bir adam ve yanında top oynayan küçük bir kız olduğunu söyledi bende korkmamasını söyledim ve uyuttum yatağıma döndüğümde tam karşımda yuvarlak bembeyaz bir ışık gördüm devamlı yer değiştiriyordu hızlıca sol tarafıma geçip kulağımdan içeri girdi o enerjiyi ve enerjinin vızıltısını hissediyordum sanki sıvı birşeyler vücuduma doluyormuş gibi oluyordu sol tarafım yavaş yavaş uyuşmaya başlamıştı hatta dua edemeyecek kadar yüzüm uyuşmuştu zorlansamda duamı bitirdim hiçbirşey olmamış gibi gözümü kapatıp uyudum sabah uyandığımda herşey normaldi :)

abi sizin ikinci anınız korkunçmuş ya demekki kızınız hayal görmemiş :willy_nilly:

Ben bunu öncedende yazmıştım tek yaşadıgım bu değil tabi onları anlatamam ama bu gibi olayları anlattıktan sonra daha hiç yaşamadım.anlattıktan sonra birgün dış kapı açılıp kapandı biri evden gitti ama kim bilmiyorum teyzem çıkmış evden yolcu ediyim dedim okadar kısa sürede alt kata inmesinin imkanı yok 6 saniyede kapıya gitmiştim kimse yoktu seste yoktu bu hikayeyi anlattıktan sonra oldu.(Ben birgün yatıyorum saat 12 civarı uyandım işte sabah kahvaltı sesleri geliyor felan annem teyzem kahvaltı yapıyorlar bende sola doğru yatıyordum hafifçe sağ baktım beyaz saçlı biri vardı gözleride beyazdı.kafayı yememek için annemdir felan diye düşündüm hiç bakmadan yani tam bakmadan yorganı kafama çektim dedim ya kalkıcam gidicem ya kalıcam burada hızla kalktım masaya gittim annem orda teyzemde orda sizmiydiniz yanımdaki diyince üç kere felan hayır dediler fakat korkmamam için annem en sonunda bendim dedi fakat teyzeme göz kırparken yakaladım anladımki korkmamı istemiyor bunu anlattıktan sonra işte dahada yaşamadım üstte belirttiğim gibi ve siteden birileri bir diyarda nikahın kıyılmış gibisinden birşeyler dedi tam hatırlamıyorum bukadar ama dost olarak gelen herkese açıgım :D

yeni evlenenlerde bu olaylar niye sık oluyo acaba çoğu kişinin başındanda geçiyo

Etrafa çok büyük bir enerji yayılıyor ve varlıklar o malum enerjiden beslenirler. Bir yerde bedava erzak dağıtılıyor gibi düşünün.

Herkes anlatmış ben de yazayım bari. Onlara enerji veriyorum, benimkiler eşiminkiler yıllardır gül gibi geçinip gidiyoruz. Anlatacak başka da birşey yok. Sıradan günlük işler.

Merhaba, 12 yıl önce ramazanda arkadaşlarla bir restoranta iftara gittik. Üst katta oturduk nezih bir yerdi. Ben yemek yerken kedi geçtiğini gördüm şaşırdım burda ne işi var kedinin diye söylendim. Arkadaşlarda söylenmemi duymuş ne kedisi diye sordular anlattım kalktık hep beraber kedi aradık garsonlarda dahil kedi felan yok ortada.. (Kedinin oraya girmesi imkansız gibi bişeydi.. Garsonlarda imkansız demişlerdi)

Etrafa çok büyük bir enerji yayılıyor ve varlıklar o malum enerjiden beslenirler. Bir yerde bedava erzak dağıtılıyor gibi düşünün.

Herkes anlatmış ben de yazayım bari. Onlara enerji veriyorum, benimkiler eşiminkiler yıllardır gül gibi geçinip gidiyoruz. Anlatacak başka da birşey yok. Sıradan günlük işler.
peki bu enerji zamanla azalıyor mu? ama sanırım ben önceki kadar korkmuyorum o zaman çok korkuyordum. gece uyansam hayatta gözümü açamaz karanlıkta etrafa bakamazdım ama şimdi karanlıkta gözümü açıyor ve etrafa en azından daha az bir korku ile bakabiliyorum bir şey var mı diye:) büyüdüm heralde :)

1 ay önce vantilatör çalısıyordu ve dönüyordu sabitte değildi
Sonra kızım anne durdu bak dedi, baktım tam bize doğru çalısır vaziyette sanki biri tutuyor dönmüyor.
Neyse ben düzelttim dönsün diye kapatıp açtım oturdum, tv izliyorum gözüm vantilatöre takıldı birden arkasından şeffaf kısa boylu mu diyim uzun değil birşey geçti korkudan eşimi aradım çabuk gel dedim ne oldu diyo anlatamam dedim sanki anlatsam telefonda üstüme atlıcaklar gibi hissettim geldi korkmus hırsız mı girmeye calısıyo balkondan sanmıs anlattım tabi şoktayım ağlıyorum ama inanmıyo göz yanılmasıdır diyooo. öyle bir anı ama kötü anıı

Ben bunu öncedende yazmıştım tek yaşadıgım bu değil tabi onları anlatamam ama bu gibi olayları anlattıktan sonra daha hiç yaşamadım.anlattıktan sonra birgün dış kapı açılıp kapandı biri evden gitti ama kim bilmiyorum teyzem çıkmış evden yolcu ediyim dedim okadar kısa sürede alt kata inmesinin imkanı yok 6 saniyede kapıya gitmiştim kimse yoktu seste yoktu bu hikayeyi anlattıktan sonra oldu.(Ben birgün yatıyorum saat 12 civarı uyandım işte sabah kahvaltı sesleri geliyor felan annem teyzem kahvaltı yapıyorlar bende sola doğru yatıyordum hafifçe sağ baktım beyaz saçlı biri vardı gözleride beyazdı.kafayı yememek için annemdir felan diye düşündüm hiç bakmadan yani tam bakmadan yorganı kafama çektim dedim ya kalkıcam gidicem ya kalıcam burada hızla kalktım masaya gittim annem orda teyzemde orda sizmiydiniz yanımdaki diyince üç kere felan hayır dediler fakat korkmamam için annem en sonunda bendim dedi fakat teyzeme göz kırparken yakaladım anladımki korkmamı istemiyor bunu anlattıktan sonra işte dahada yaşamadım üstte belirttiğim gibi ve siteden birileri bir diyarda nikahın kıyılmış gibisinden birşeyler dedi tam hatırlamıyorum bukadar ama dost olarak gelen herkese açıgım :D

dost olarak gelceklerini sanmam :D ama keşke filmlerdeki gibi tatlı bir varlıkla arkadaş olabilsek :hurray:

Anlatmayacağım.

peki :smash:

bizi aydınlattığnız için teşekkür ederim. Sizin için günlük işler olmuş :p

Merhaba, 12 yıl önce ramazanda arkadaşlarla bir restoranta iftara gittik. Üst katta oturduk nezih bir yerdi. Ben yemek yerken kedi geçtiğini gördüm şaşırdım burda ne işi var kedinin diye söylendim. Arkadaşlarda söylenmemi duymuş ne kedisi diye sordular anlattım kalktık hep beraber kedi aradık garsonlarda dahil kedi felan yok ortada.. (Kedinin oraya girmesi imkansız gibi bişeydi.. Garsonlarda imkansız demişlerdi)

kedidir o kedi demicekmişiz yani

1 ay önce vantilatör çalısıyordu ve dönüyordu sabitte değildi
Sonra kızım anne durdu bak dedi, baktım tam bize doğru çalısır vaziyette sanki biri tutuyor dönmüyor.
Neyse ben düzelttim dönsün diye kapatıp açtım oturdum, tv izliyorum gözüm vantilatöre takıldı birden arkasından şeffaf kısa boylu mu diyim uzun değil birşey geçti korkudan eşimi aradım çabuk gel dedim ne oldu diyo anlatamam dedim sanki anlatsam telefonda üstüme atlıcaklar gibi hissettim geldi korkmus hırsız mı girmeye calısıyo balkondan sanmıs anlattım tabi şoktayım ağlıyorum ama inanmıyo göz yanılmasıdır diyooo. öyle bir anı ama kötü anıı

geçmiş olsun

korkunç olayları değilde dalga geçen ruh kısmını anlatacağım. gelen ruh cin bilemeyeceğim , klasik çocuk işi ritüel fincan yazılar rakamlar falan hazırladık meraklı 5 üniversiteli (3 kız - 2 erkek ) olarak geçtik masaya .. neyse geldiğini bir kaç soruyla tespit ettikten sonra ben sıkıldım masadan kalkmak istedim ( adını göktuğ yazmıştı ) kalkma yazdı , arkadaşlarımın yapmadığına eminim çünkü suratlarında ki ifade netti neyse oturdum yerime. artık biz sormuyorduk o bize yazıyordu ''bir oyun oynayalım mı,, yazdı arkasından aynı anda banyonun tuvaletin muslukları akmaya başladı gittim kapadım çünkü olabilir rastlandı diye düşündüm. tekrar odaya girdiğimde herkesin beti benzi atmış suratıma bakıyorlardı. neyse üzerine bir kaç action daha yaşadıktan sonra geri yollamamız gerekiyormuş yollayabildik mi hayır resmen başımıza ekşidi muzur bir yapısı vardı belli ki gittiğini anlamamıştık daha birbirimizin yüzüne bakarken fincan kendiliğinden hareket etti '' bir kere daha ''adımı yazıp,,ı öp '' rengim atmıştı çünkü o grupta bir arkadaşımla ufak bir sırrımız vardı.

teşekkürlerrr

desene kesin onlar bize sabit tutuyorlarmıs gibisinden zaten gçen hafta fal baktırdım evde 3 tane erkek cin varmıs tabi ogun bugundur eve gitmiyorum korkudan konu actım ama henüz yayınlamadılar galiba

ana nasıl enerji veriyorsun korkman lazım enerji için ?

Yemin ederim aynısı başıma geldi okuyunca ürperdim. Evde tek kalıyordum ev 1.kat yaz sıcağına rağmen kapı pencere kapalı vantratör açık yatıyorum dönüyor şekilde ayarlıyorum . Işık kapalı bir süre sonra hava hep üstüme gelir oldu sanki biri bastı düğmeye dönmesini engelledi. Kalktım düzelttim ama ödüm kopuyor paaaat diye bir ses mutluluk tablosu varya işte onun ahşap olanlarından duvarda asılı zar zor oturma odasına gittim çivisiyle birlikte yere düşmüş. Sabaha kadar tüm ışıklar açık oturdum. Bu yaz başında oldu bu.
geçmiş olsun

CİCİ KIZ;314ed' Alıntı:
ana nasıl enerji veriyorsun korkman lazım enerji için ?
Enerjilerini kontrl edemeyen sıradan insanlar korktuklarında, üzüldüklerinde, paniklediklerinde vs. Enerjilerini verir, tutamaz.
Enerjisini kontrol edebilen bir kişi, duygusal çalkantılardan etkilenmez. İstediği zaman enerjisini verir yada alır.

2 yıl önce eşim ve ben uyurken birden gözümü açtım eşim bana bakıyordu ama gözleri kıp kırmızı ateş saçıyordu, rengi florosan lambası gibi ışık tı sanki. Ben rüya sandım hatta emindim. Gözlerimi sıkıca yumdum derin nefes aldım birdaha açtım gözlerimi, konuşmaya çalışıyorum güldü ve dişleri sivriydi. Biran Besmele çektim ama sesim çıkmıyordu. Zihnim karıştı korktum, Felak Nas okuyorum içimden gözlerim yumuk. . Sonra birden sesim çıktı, eşim uyandı, sırtı bana dönükmüs aslında ve benim gördüğüm bana dönmüş, eli başının altında sadece ışık gibi görünüyor du, ve bakiyordu, göz yanılması sandım önce o halini. . Geçenlerde daha değişigini gördüm gözleri korkunç değildi.. yine eşimin siluetinde.. sadece gülümsedi. . Eliyle birşeyler işaret etti pencereye doğru. .

Bende de musallat durumu var. Herzaman yanımda. Şimdi bile konuşabiliyorum onunla. Çok zor şeyler yaşattı bana. Şimdi kurtulmaya çalıştığım için hocalar falan olayın seyri değişti. Mesela küçük bir örnek vericem ; bir kere uyanıkken elimde mavi ışık çıkmıştı.

2 yıl önce eşim ve ben uyurken birden gözümü açtım eşim bana bakıyordu ama gözleri kıp kırmızı ateş saçıyordu, rengi florosan lambası gibi ışık tı sanki. Ben rüya sandım hatta emindim. Gözlerimi sıkıca yumdum derin nefes aldım birdaha açtım gözlerimi, konuşmaya çalışıyorum güldü ve dişleri sivriydi. Biran Besmele çektim ama sesim çıkmıyordu. Zihnim karıştı korktum, Felak Nas okuyorum içimden gözlerim yumuk. . Sonra birden sesim çıktı, eşim uyandı, sırtı bana dönükmüs aslında ve benim gördüğüm bana dönmüş, eli başının altında sadece ışık gibi görünüyor du, ve bakiyordu, göz yanılması sandım önce o halini. . Geçenlerde daha değişigini gördüm gözleri korkunç değildi.. yine eşimin siluetinde.. sadece gülümsedi. . Eliyle birşeyler işaret etti pencereye doğru. .
Bu çok ürkütücü,korku filmi gibi hopefull.Çok cesursun,çok sakin bir yaklaşımın var.

Bende de musallat durumu var. Herzaman yanımda. Şimdi bile konuşabiliyorum onunla. Çok zor şeyler yaşattı bana. Şimdi kurtulmaya çalıştığım için hocalar falan olayın seyri değişti. Mesela küçük bir örnek vericem ; bir kere uyanıkken elimde mavi ışık çıkmıştı.
Geçmiş olsun,Allah tamamen kurtulmayı nasip etsin.Bu konuyu okuyunca bile tuhaf oluyorum.Filmlerde izleyince nasıl oluyor diyoruz,böyle gerçeklerinden bahsetmek tüyleri diken diken ediyor.

Amin. Zor durum. Şimdi biraz daha iyiyim. Hayatım alt üst oldu. Doğru kişileri bulursam kurtulacam inşallah.

Geri