darkman05
Kayıtlı Üye
12 yaşımdaydım evimize yakın olan ormana gezmeye gitmiştim bir ağacın altına uzanıp uyumuştum gözlerimi açtığımda ağaçın üzerinde ayakta duran sarı saçlı tahminen 1 metre boyunda elinde uzun bir mızrak olan sevimli bir çocuk gördüm ve ağaca tamamen sinmiş afrika yerlilerine benzeyen boynunda çıngırak olan devasa bir gölge adam vardı yavaşça kalktım ve o nedir diye sordum oda bana o" benim kölem demişti bende aşağı inmesini söylermisin dediğimde arapçaya benzeyen birşeyler söylediğinde gölge adam aşağı atlamıştı boynundaki çıngırağın sesini duymuştum korkup gözlerimi kapatmıştım açtığımda kimse yoktu
ikinci anım ise bundan 4 yıl önce oldu saat gece 3:30 gibi küçük kızım beni uyandırıp yatak odasının kapısının önünde şapkalı bir adam ve yanında top oynayan küçük bir kız olduğunu söyledi bende korkmamasını söyledim ve uyuttum yatağıma döndüğümde tam karşımda yuvarlak bembeyaz bir ışık gördüm devamlı yer değiştiriyordu hızlıca sol tarafıma geçip kulağımdan içeri girdi o enerjiyi ve enerjinin vızıltısını hissediyordum sanki sıvı birşeyler vücuduma doluyormuş gibi oluyordu sol tarafım yavaş yavaş uyuşmaya başlamıştı hatta dua edemeyecek kadar yüzüm uyuşmuştu zorlansamda duamı bitirdim hiçbirşey olmamış gibi gözümü kapatıp uyudum sabah uyandığımda herşey normaldi
abi sizin ikinci anınız korkunçmuş ya demekki kızınız hayal görmemiş :willy_nilly: