+ Ey ruh geldiysen ....
- Bir rahat bırakmadınız ki arkadaş!.. Çekin gidin yavv... Öldük yine huzur yok... (Erdal bakkal)
----------------------------------------------------------------------------------------
+ Ey ruh geldin mi?
- Geldim geldim...
+ Ne getirdin?
- İnci boncuk
+ Kime kime?
- Hasta mısın olum sen.!?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ Ey ruh geldin mi?
- Gonya yolundayım... Gonya yolundayım... Çekmiyor... Gonya yolundayım... (Sezai)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ Ey ruh geldin mi?
- Güvenliğiniz için görüşmeleriniz kayıt altına alınacaktır... Lütfen devam etmek için masaya bir kere, görüşmeyi iptal etmek için iki kere, moderatör alımları için 3 kere tıklayınız.
+
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ Ey ruh geldin mi?
- Kapat kapat yoldayım...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ Ey ruh geldin mi?
+ Ey ruh....
+ Ruhh...
- (3 cevapsız arama)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ Ey ruh....
- Irkçılık yapmayın kardeşim, ben size insan diyor muyum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Olum çağıran olursa bir yere kadar gitti gelecek dersin.
+ Ey ruh....
- Abla sana zahmet iki dakika bekle usta bir yere kadar gitti geri gelecek.
+ Ey ruh...
- Alo.. İyi günler... Gonya etli pide salonu buyrun
+ Pardon yanlış oldu galiba. (ÇIKIT)
- Olum ben sana bu numara tutar demedim mi.:sifone:
---------------------------------------------------------------------------------------------
+ Ey ruh buraya gell....
- Baba ben Merve'lere ders çalışmaya gidiyorum.
---------------------------------------------------------------------------------------------
+ Ey ruh buraya gell....
- Neredesin?
+ Gonya yolundayım...
- .........
+Ey ruh..!? KAÇ KAÇ Geliyor...