darkman05
Kayıtlı Üye
Kimi yaşar, kimi dinler, kimi de bizim gibi okur..
Hayatındaki tek ilginçlik 9.. Bazense denk gelmeler..
Bu arada ayrı kalamadım sizden. Albus haklıymış. Aynı tuzlu fıstık..
aynen dediğniz gibi hayat bazen yapacak bişey yok
Öncelikle şeytan olduğunu ben söylemiyorum, normalde görünmüyordu ben işaret edip gösterince yanımdaki büyükler gördü ve bağırıp çağırıp titreyerek eşed getirerek kaçtılar. Onlar şeytan olduğunu sandı sadece.
Gördüğüm şeyi tarif etmem mümkün değil. O kadar filmler çıktı, görsel efektler uç noktalara erişti ama hala o gördüğüm şeyi tasvir edebilecek bir şey görmedim. Belki şöyle tarif edebilirim, havada asılı olan 10 kere büyütülmüş Antonov 225 ebatlarında, Dünya üstünde görüğümüz renklere ek olarak bir de görmediğimiz (tanımlayamadığım) renkli alev ve ışık hüzmeleri saçan, şekli çok ama çok garip ve değişken olan bir şeydi. Yani nasıl desem sanki 3 boyutlu değil 4 boyutlu gibiydi. Anlatmak imkansız.
şuanda bende görmek isterdim şahsen benimde tahminimce şeytandır o şeytanlarlada görüşen konuşanlar var çünkü böle şeyler imkansız değil
5 yaşlarındayken gece yunan mitolojisindeki heykeller gibi 8 kişi geldi bana bakıyorlardı aralarında birşeyler konuşuyorlardı bana doğru bakıp birşeyler tartışıyorlardı böyle birkaç gece devam etti sonra bir daha gözükmediler çocukluktanmı bilmiyorum hiç kormuyordum belkide hayal gücünden bir tasavvuruydu
çok ilginç geçmiş olsun acaba ne tartışıyolardı :smash: